17 februari

fy vad dålig jag är på att blogga, haha ;) orkar verkligen inte...

nu har vi äntligen sportlov, underbart!! det är verkligen välbehövligt, har varit så grymt skoltrött.

gick upp tidigt idag (eller tidigt och tidigt, 7 är ju faktist inte jättetidigt). åkte till stallet innan 8 och släppte ut Valle och Tuborg, sen åkte vi till Maria. träningen gick helt okej. övade massor på galoppfattningar, hon slänger alltid upp huvudet och tappar formen, men inte nu längre ;) höhö
ska träna i morgon igen vid 10, så det blir ingen sovmorgon då heller. och på torsdag (?) ska vi hämta valpen, vad han nu heter, och då bli det ingen sovmorgon. om jag har lite tur för jag sova lääänge på fredag. gud vad mycket det blev om min sömn nu, haha! tråkig läsning.

hejs!


"It's a good looking pony!" Jo tack, jag vet ;) <3

4 februari

okej, nu kommer det äntligen ett inlägg ;) fast egentligen borde jag gått ifrån datorn för 15 min sen, vill ju inte missa Semestersvenskar på 4:an, höhö!
nej, men det finns inte så mycket att skriva om faktist. det känns som om det blir ganska meningslösa inlägg... vad kan det bero på? ;)

men iaf, på lördag ska mamma, pappa och bror min åka till Skåne, till Hellsingborg närmare bestämt, och välja ut en hundvalp. YES!! fy vad jag har längtat efter att ha hund igen! om det blir som vi har tänkt kan vi hämta hem den på sportlovet, och det är bara 2 veckor dit :D hurra!

kraam

RSS 2.0