Sista januari

Igår fick Summer ta det lite lugnt. Gick med henne lite och sedan longerade jag henne några varv så att hon skulle få röra på sig lite mer. Hon var glad kan jag säga. Haha!Nu är jag i skolan. Sitter här med Edis och Lotta. Har två lektioner kvar, och den första börjar om en timme. Alltså är jag hemma ganska sent idag.
Summer ska gå ett dressyrpass i eftermiddag/kväll hade jag tänkt. Jag ska lägga mycket fokus på att få henne lyhörd för hjälperna och fortsätta jobba med lösgjordheten.

Bättre bilder

Här är ett par bättre bilder på täcket.Promenad

Jag har fått ögoninflammation, och får alltså inte använda mina linser. Därför måste jag ha mina glasögon, och jag vägrar rida med dem! Haha
Så därför fick det bli en promenad med Summer istället. Vi var ute och gick i en timme ganska exakt.
Hon är inte dirket jätterolig att gå med. På väg bort från stallet går hon 2 m bakom och tjurar typ, medan på hemvägen vill hon gå jättefort före mig. Det är svårt att hitta det där rätta läget, när hon går snällt och lagom fort bredvid mig. Jag får vara ganska bestämd mot henne, och tillslut förstår hon :)

Det händer inte mer idag. Klockan 17.00 är det Världscuphoppning, och klockan 19.00 Ponnyakuten.


Summer 28 januari

Red ut idag, och hon var riktigt pigg och glad. Skönt!
Vi var ute i ungefär en timme. Hon fick springa av sig ordentligt, och hon blev till och med lite trött på slutet. Jobbade henne lite emellanåt, och hon kändes riktigt fin måste jag säga. Speciellt i galoppen.


Stallet

Knäppte ett par bilder på stallet igår, om någon skulle vara intresserad av hur det ser ut invändigt. Dock var det bara stallgången som kom med den här gången. Och Summers box så klart.

Det är 21 boxplatser, och just nu står det hästar i alla. Men det varierar en hel del. Många hästar står bara här under en kortare period. Vi är nio stycket som har våra hästar uppstallade här "på riktigt". Det är sex ponnyer i stallet just nu, och resten är storhästar.Bilder på täcket

Tog med nya täcket till stallet nu i kväll och provade på Summer. Roligt att det faktiskt inte var så jättestort, trots att det är storlek 145. Haha!
Jag gick bara en kortis med henne ute idag. Hon var precis som vanligt, så i morgon ska vi rida ut hade jag tänkt.

Summer var riktigt tråkig att ta kort på idag (som vanligt..) så det blev bara på täcket.


Hultsfred kommuns logga framme vid bogen"Elitdressyr" på högersidan


Och Schockemöhle's egen logga på högersidan.

Äntligen!

Åkte in till Vimmerby och Hippoteket efter skolan, och titta vad jag fick med mig hem!


Inga jättebra bilder kanske.. Alla har likadana täcken, och de blev jättefina. Tröjorna däremot är olika som jag nämnt tidigare. Alla är supersnygga!

Dagens ridpass

Dressyrade lite idag. Summer var fin i skritten och traven. Jobbade verkligen med att få henne mjuk i båda sidorna. Lyckades ganska bra faktiskt.
I galoppen blev jag dock lite fundersam. Hon var inte alls som vanligt. I första galoppen brukar hon alltid springa på som bara den, och man får låta henne galoppera på ganska fritt några varv. Men idag var hon nästan slö, och jag fick driva ganska ordentligt för att hon inte skulle bryta av till trav. Just därför avslutade jag ridpasset där idag, eftersom det inte kändes helt 100.
Tog även tempen på henne efter att jag gjort henne i ordning och mockat. Den var lite över hennes normaltemp. Hoppas bara att hon var lite ordentligt trött för en gångs skull, så det inte är något annat som är knas nu.

Håller tummarna för att hon är piggelin i morgon :)


Det börjar närma sig!

Titta vad jag fick hem idag!Den 8 juni smäller det!

Mitt i skolveckan

Nu är det bara två dagar kvar innan det är helg igen. Åh, vilken lycka! När onsdagen är gjord, så vänder det alltid.

Summer vilade igår, men idag passade vi på att rida ut eftersom jag kom hem ganska tidigt från skolan. Red Tveta-rundan, och till min stora glädje hade varken bil eller människa gått på vägen över åkrarna. Summer och jag var alltså först med att förstöra den fina snön. 
Det blev skritt hela vägen upp till kyrkan eftersom det var plogat upp dit, men sedan blev det trav och galopp i snön.
Summer är så himla gullig! Hon blir liksom jätteglad när hon får galoppera i snön, och vill bara springa det fortaste hon kan. Samtidigt som hon blir helt lycklig och börjar bocka, och då blir hon så frustrerad eftersom hon fortfarande vill springa fort. Fast det blir för mycket för henne på en gång. Knäppa ponny :)


Mexi och Summer idag

Gårdagens ridpass

Red lite i alla fall igår. Summer var ganska spänd. Jag fick gå med henne ett tag innan jag kunde sitta upp. När jag väl började jobba henne sen blev hon lugn och lite mer avslappnad. Jobbade henne bara i skritt och lite trav. Det fick helt enkelt räcka :)

Borstade även lite på Deena innan jag åkte hem. Mysponny. Kan man inte pussa på sin egen ponny, så får man pussa på andras.


Måndag 23/1

Ny vecka, och sportlovet närmar sig! Haha, jag längtar verkligen.

Gick ut en runda med Flash när jag kom hem, ca. 6 km. Det är verkligen superfint uppåt skogen nu med all snö.
Jag ska snart dra mig mot stallet. Bilen är dock helt igensnöad och ser väldigt kall ut, så det tar emot lite. Summer får vila idag, eller så blir det ett lugnt pass i ridhuset. Får se hur det känns när jag kommer dit helt enkelt.

Jag har inga direkta planer för den här veckan. Skola precis som vanligt, Summer ska ridas, och i helgen händer det inget speciellt. Det är ganska skönt måste jag säga, efter den intensiva hösten som var..


Gårdagens ridpass

Sandrina - Gjorde samma sak som dagen innan. I traven är hon riktigt fin, men hon har lite svårare för galoppen just nu.

Summer - Skrittade till Tveta fram och tillbaka. Hon var pigg och glad :) Inte så mycket mer att säga om det.

Amborella - Började som i fredags med att bara rida runt fyrkanten och på volten. Få en bra framåtbjudning och så där. Hon var riktigt fin, och är så rolig att rida. Lite som Sandrina. Maria lade även fram först en bom och sedan två som jag travade över. Hon gjorde även ett minikryss, som jag galopperade över så att det blev ett litet språng i alla fall. Hon var så duktig så.

Sigge - Hoppade även några språng med honom innan jag skyndade mig hem. Han hade lite myror i baken i början och gjorde några fina bocksprång och var allmänt på tårna. Men när han jobbade på ordentligt var han superfin! Hoppade bra gjorde han också.

Det var gårdagens workout!


Snö

Nu har vi fått lite ordentligt med snö här. Det började snöa igår eftermiddag, och har fortsatt större delen av natten skulle jag tro. Körde hem min moster och hennes familj i natt, och då kom det en hel del snö.

Hann inte med någon uppdatering igår helt enkelt. Gick upp klockan halv 8 och åkte till stallet direkt, Red fyra hästar. Åkte hem och gjorde mig iordning lite fort, och sedan åkte vi till Moliljan för att fira mormor. På kvällen hade vi som sagt folk här.

Jag har inga direkta planer för idag. Jag ligger just nu och kollar på film, och när den är slut hade jag tänkt åka till stallet och skritta ut min lilla ponny en sväng i snön. Det låter bra!


Bild från förra vintern

Rida rida rida

Sandrina - Hon har riktigt trött idag, och hade lite svårt för att komma igång ordentligt. Jag fick verkligen rida! I traven var hon superfin när hon fick upp ett lite bättre tempo. Vi galopperade inte så mycket idag, lite åt båda håll bara. Det gick också bra, även om det går väldigt snabbt. Hehe.

Amborella - Marias egen unghäst som jag inte ridit tidigare. Hon var riktigt fin, och det är lite mer dressyrhäst över henne än Sandrina. Precis efter att jag suttit upp var hon spänd och bockade lite, men sedan gick hon så fint så. Hon hade bra bjudning i traven, men i galoppen fick jag rida lite mer. 

Summelisumsum - Monsterponnyn var i farten igen.. Nej då, men hon hade lite väl mycket överskottsenergi i början. Första galoppen var katastrof. Det fick bli tusentals övergångar och överdrivna halvhalter, men sen gick hon så fint så! Det var just övergångar jag lade ner mest energi på idag, men gjorde en hel del andra saker också. Mycket förvänd galopp, öppnor i både trav och galopp, bakdelsvändningar.
Mitt lilla hjärta fick ett ordentligt pass idag, och var allt lite trött efteråt. Men det behövs fler sådana pass för henne! Men både i morgon och på söndag ska vi skitta ut och mysa lite :)


Äntligen fredag!

Nu är jag hemma från skolan. Slutade vid 11, men åkte hem till mormor efter och fikade.
Ska iväg till stallet nu och rida lite hästar. Skriver om det när jag kommer hem sen, när det nu blir.. :)


Vila

Summer har sin vilodag idag. Det blev lite pyssel och så bara. I morgon är jag hemma tidigt så då ska hon få komma ut och skritta :)

Jag däremot har simmat 2 km idag. Ganska nöjd faktiskt, haha.Jag har även lite sovmorgon i morgon. Räcker med att jag går upp klockan 8, eftersom jag får ha bilen till skolan. Ska kolla klart på en film som jag började titta på igår kväll, och sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är trött som bara den, haha!

Onsdag 18/1

Det har varit en ganska seg dag det här. Upp tidigt för att hinna till tandläkaren i tid, skoldag med mindre roliga lektioner. Var hemma klockan tre, bytte om och åkte till stallet på direkten. Och nu sitter jag här.

Det blev ett ganska lugnt ridpass idag. Började med att skritta ut en kvart på lite småstigar bakom ridhuset. Gick in sedan och jobbade henne lite, mest i trav då min rygg inte pallade med för mycket galopp idag. Haha. Summer kändes helt okej, men måste verkligen jobba med henne i högervarvet. Där skjuter hon in rumpan hela tiden, får lätt för mycket ställning och biter fast i bettet. Det blir bättre och bättre, men måste börja varje pass med att gå tillbaka ett steg och verkligen få igenom henne där.


Dagens ridpass

Dressyrade idag också med Summer, men krävde lite mer av henne. Det gick riktigt bra måste jag säga! Jag är riktigt nöjd med passet :)
Någon utförligare beskrivning än så får ni inte ikväll. Hehe.

Jag ska försöka komma i säng skapligt tidigt ikväll. Måste åka tidiga bussen upp till Hultsfred i morgon - tid hos tandläkaren 8.10!


Är han bäst eller?!

ROOOOOFFEEEEEE!!!!


Dagens ridpass

Red en liten stund uppe i ridhuset, och Summer gick helt okej :)
Hon var lite stel och "gåpåig" i början, men det släppte efter mycket övergångar och halter.
Red inte så länge, utan det fick räcka när hon började arbeta mer genom kroppen och jag fick henne dit jag ville. Duktig ponny.

Anna ska åka till Kina på torsdag, så då ska jag rida Deena under tiden hon är borta. Roligt! Får se om det är någon westernhäst kvar när Anna kommer hem, eller om hon har förvandlats helt till en liten dressyrponny ;)

Vecka 3

Måndag: Kort skoldag. Hem och skitta ut med Summer, förhoppningsvis under något lugnare omständigheter. Plugga lite Rättskunskap. Idrottsgalan klockan 20.00. Älskar sånt!
Tisdag: Lång skoldag med prov i Rättskunskap. Summer ska gå ett dressyrpass.
Onsdag: Jag ska till tandläkaren på morgonen. Slutar skolan klocka 13.50, är hemma klockan 15.00. Summer ska ridas, och det blir nog ett lite lugnare pass.
Torsdag: Lång skoldag. Summer vilar.
Fredag: Jag tror jag slutar tidigt, och är i så fall hemma vid 11. Åka ut till stallet och rida Sumsum. Inga planer för kvällen.
Lördag: Summer ska ridas ut. Vi ska äta på Moliljan med släkten för att fira mormor som fyller år.  
Söndag: No plans. Sumsum ska ridas ut.  

Förhoppningsvis blir det träning för Maria någon av dagarna. Det märks :)Underhållande ridtur

Idag har jag lyckats hålla mig kvar på hästryggen i alla fall, men det var knappt!
Skrittade ut på Summer idag, och hon var verkligen på G kan man säga. Jag hittade en ny liten stig som gick upp i skogen och tänkte se var man kom ut. Det blev tydligen på tok för spännande för Summer.. Ibland vet jag inte vad som flyger i henne? Galopperade på stället, slängde med huvudet, sprang in i sticksiga granar. Det är när man lättar på tygeln som det värsta kommer - Hon tar sats och drar ner huvudet, "låser sig" och travar i väg som en tjurig shetlandsponny. Och där sitter jag med min onda rygg. Hahah! Det är tur hon är söt, lilla hjärtat!

Bild från förra året.


Resten av dagen har vi städat bort julen här hemma, jag har gått en promenad, tittat på skidåkning och väntar nu på att tv-kvällen ska börja - som inleds med Ponnyakuten!

Lyckat..

Jaha. Idag lyckades jag ramla av, haha! 
Sandrina började småbocka lite som hon brukar, men mitt i allt så slänger hon sig åt sidan och jag har ingen hals att ta stöd mot liksom. Så jag gjorde en störtdykning helt enkelt. Slog i ryggen ordentligt. Det gjorde så galet ont precis efter landningen så jag trodde den hade gått av x)
Har fortfarande ont och är riktigt stel. Går som en gammal kärring!
Men Sandrina gick riktigt bra annars. Efter den lilla olyckan var hon lite spänd, men sedan gick hon hur bra som helst.

Summer fick vila idag. Klarade verkligen inte att rida henne också. Hon fick nöja sig med borstning och lite mys :) Men i morgon ska hon skrittas ut!

Dagens ridpass

Dagens lilla ridpass med Summer blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hon var superfin i början, lugn och avslappnad trots blåsten. Efter 10 minuter började det dock snöa, ni vet sådana jättehårda snöflingor som ser ut som små hagel? Det lät som bara den på ridhustaket, samtidigt som blåsten tog i ännu mer. Det resulterade i att Summer for runt som skjuten ur en kanon inne i ridhuset. Det är inte lätt att rida henne ordentligt då precis, så jag fick gå ner till stallet igen helt enkelt.
I morgon ska vi rida ut hade jag tänkt :) Synd att det ska vara så hårt i backen, så kan bara skritta i stort sett.

Jag red även Sandrina idag innan jag red Summer. Min lilla favorithäst, hihi. Hon var riktigt riktigt fin idag! Maria har ridit henne en dag den här veckan, men då var hon så trött så hon fick vila två dagar, och så red jag henne igen idag. Jag ska rida henne i morgon också :)


Ett stycke gullig ponny!

Dagens ridpass

Jag drog fram tre bommar som jag la uppe på volten. Travade över dem och hittade en bra rytm väldigt snabbt. Ibland tar det lite längre tid, då Summer kan ha väldigt bråttom över.
Travade över bommarna på öppna delen av volten, och tränade galoppfattningar på den slutna delen. Travade igen innan bommarna, travade över, och övade galoppfattningar igen. Så rullade jag på i båda varven tills det kändes bra.

Tränade lite förvänd också, och massor med övergångar och halter. Summer var fin idag, men jag själv har tappat en hel del när jag inte tränat för Maria på så länge. Tänkte boka in en lektion nästa vecka så vi kommer igång nu :)


Dåligt väder

Idag är det riktigt tråkigt, höstaktigt väder ute. Snöblandat regn och storm nästan. Haha! Dagar som de här är jag väldigt tacksam över att jag har ett ridhus att rida i.

Jag ska stax ge mig iväg till stallet. Kom hem från skolan för en halv timme sedan, så har bara hunnit byta om och svara på lite mail (Ojoj, kändes lite vuxet!).
Summer ska gå ett dressyrpass idag, och är det inte full med folk i ridhuset ska jag se om jag kan dra fram lite bommar också. Det skulle Summer behöva!

 


Så här fint var det hemma på nyårsafton. Lite skillnad, idag är det verkligen pissigt väder!


Veckans vilodag

Summer har veckans vilodag idag. Jag gick med henne i ridhuset ca 15 minuter bara, så att hon skulle få röra lite på sig i alla fall eftersom de står inne ganska mycket nu.
Tränade lite lydnad med henne fran marken, att hon ska stanna och stå stilla när jag stannar o.s.v. Tränade mer sådant med henne förr, men nu har det blivit lite bortglömt den sensate tiden. Tur man har en ponny som lär sig fort :) Haha


"Påväginfrånhagen-bild" från förra året

Tisdag 10 januari

Första skoldagen efter lovet. Det var lite skönt att vara tillbaka på ett sätt, men samtidigt vill jag bara stanna hemma i min säng!
Vi hade en ganska lång skoldag idag. Var hemma klockan fyra. Då satte jag mig direkt med ett skolarbete och skrev klart det. Åt lite och så där också, så klockan hann bli sju innan jag kom iväg till stallet.

Red ett dressyrpass på Summer. Hon kändes fin idag, men det är lite jobb kvar innan hon är helt 100 igen. Ska snart börja träna för Maria igen nu när vi är igång :)
Var hemma från stallet halv tio ungefär, och nu ska jag snart stänga av här och försöka sova.

Inte en alltför intressant dag, haha!


Sista lovdagen

Min sista dag innan skolan börjar igen har jag tillbringat i stallet, på Hippoteket och i min säng, typ.

Red Summer och Sandrina på morgonen. Summer fick komma ut på en skrittur. Det var första gången den här vintern som jag faktiskt frös när jag red. -6 var det när jag åkte till stallet.
Sandrina red jag så klart i ridhuset. Hon var jätteduktig, och har gjort framsteg varje dag. Nu ska Maria börja rida henne så att hon blir mer "utbildad" liksom. Sedan ska jag få rida henne lite igen när jag har tid på helger och så, och även när hon ska hoppas in om det nu blir av :)

Summer förra vintern.


Åkte till Vimmerby sedan med dressyrtjejerna för att lämna in våra täcken för brodyr och även hitta oss varsin tröja att brodera på. Eftersom alla har i stort sett samma storlek var det svårt att hitta fyra likadana, så vi fick ta olika. Men det spelar ju ingen roll, eftersom vi faktiskt inte kommer ha dom samtidigt under någon lagtävling längre, vilket såklart är lite tråkigt.
Förhoppningsvis kan jag hämta ut täckena och tröjorna i slutet av nästa vecka eller i början av veckan där på.

Dagens ridpass

Började som vanligt med Sandrina. Det gick lika bra idag också! Åh, tycker verkligen om den hästen :') Precis en sådan unghäst vill jag ha sedan, heh.

Min lilla monsterponny fick komma ut på en ridtur i snön. Försökte jobba henne så gott det gick, men hon var verkligen på tårna idag. For fram och tillbaka över vägen som ett litet jihu, haha! Lilla hjärtat.
I morgon ska jag försöka komma ut i skogen igen, eftersom skolan börjar på tisdag och då blir det ju tyvärr ganska mycket ridning i ridhuset igen.


Lite glad Tove

Haha, jag är så glad nu x) Har suttit och stressat med en psykologiuppgift ett par timmar nu, för jag trodde den skulle vara inlämnad redan igår. Men den ska inte vara inne förens den 15e. Lycka, haha! Så kan fila på den lite till.

Jag ska försöka komma i säng lite skapligt ikväll/natt hade jag tänkt. I morgon är sista lediga dagen innan  skolan börjar, och jag har verkligt vänt på dygnet. Det kommer bli ett rent helvete för mig på tisdag när jag ska upp innan 7! Men i morgon måste jag upp ganska tidigt också, för jag ska hinna rida Summer och Sandrina innan klockan 11.
Kajsa, Emeline, Matilda och jag ska nämligen åka upp till Hippoteket och se om vi kan hitta några snygga tröjor. Täcken fixade Kajsa på Sharpman idag, så dom ska vi även lämna in för brodyr.
Äntligen, snart får vi dom! 

 

Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp i stallet. Var där mellan tio och tre ungefär.
Red först Sandrina,och det gick lika bra som igår. Lite bättre till och med, för idag kunde jag rida själv hela vägen ner till andra kortsidan. Annars brukar hon vilja svänga av lite efter halva långsidan.

Summer fick gå ett pass uppe i ridhuset. Jag red inte så länge, men hon kändes verkligen superfin idag! Hon är lite jobbig när man ska galoppera första gången bara, för då tvärvänder hon på ungefär samma ställa som Sandrina, och försöker sticka mot utgången samtidigt som hon gör något som ska lika bocksprång och slänger med huvudet. Haha!

Romeo red jag sist, och vi trotsade äckelvädret och red ut en runda. Efter en liten stund blev det snöblandade regnet riktig snö, och Romeo blev lite taggad. Han ville öka traven hela tiden, och sprang på tvären i skritten. Gjorde världens bocksprång i galoppen också. Knäppa ponny. Vi var lite lagom blöta när vi kom tillbaka kan jag säga.. Hehe.


Bjuder på en ganska gammal bild på mig och Sumsum, hih.

Min förkylning vill inte ge med sig. Jag hatar det! Jag har bäddat ner mig i sängen nu och det ska krävas väldigt mycket innan jag förflyttar mig.
Hoppas ni har en bra lördagskväll!

Tokförkyld

Idag har jag bara legat i soffan och kollat på Band of Brothers, förutom den stunden när jag var i stallet och mockade hos Summer. Jag har åkt på världens förkylning och är helt död nästan. Jag skulle egentligen ridit både Summer och Romeo, men det blev ingenting med det.
I morgon ska jag dock rida båda två + Sandrina, men det ska jag förhoppningsvis överleva. Haha!

Slängde Summer svarta discogrimma idag. Det var inte så mycket disco kvar av den om man säger så. Nu får hon ha sin röda julgrimma ute istället.


5 januari

idag har jag ridit Sandrina igen. Hon blir bara bättre och bättre, och idag gick hon super! Red själv idag och det var inga problem.

Summer fick komma ut i skogen idag istället. Red Lilla Aby-rundan, och Summer fick galoppera på ordentligt! Hon fick sjäv bestämma tempot, och ibaldn drig hon på som bara den. Lycklig ponny typ, haha.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ha torsdagsmys all by myself. Resten av familjen ska till Hultsfred och jag ska visst köra dom.
Dessutom har jag fått världens förkylning. Hurra..


Åh, mina katter verkar vara lite sams för en gångs skull. Haha!

Dagens ridpass

Sandrina gick riktigt bra. Det blir mindre och mindre bocksprång för varje gång som går. Det är positivt. Går hon lika bra i morgon ska Maria släppa henne så jag får rida runt lite själv igen.
Hon är så himla snygg! Synd att jag inte ska ha en hopphäst ;)

Min lilla ponny fick vila idag :)


4 januari

Igår åkte Emma och jag iväg en liten sväng till Emeline i Oskarshamn. Skulle beställa täcken, och passade på att äta kinamat och titta på Stallkompisar, mogna som vi är ;)
Sov över där också, men åkte hem tidigt så var hemma för ett tag sedan.

Jag ska staxt byta om och åka till stallet. Summer ska ridas ut om vi inte hinner blåsa bort innan. Jag ska rida Sandrina också är det tänkt.


S & S

Sandrina var verkligen superduktig idag! Rider fortfarande bara på lina, för vi har fått börja om lite då hon behöver mer tid på sig. Hon bockar lite fortfarande och så där, men hon är inte spänd eller något sånt.

Summer var också jätteduktig, men fick börja ridpasset med att ha en liten diskussion med henne om hur vida man ska stanna när man tar i tyglarna eller inte. Summer hade lite egna åsikter om det där nämligen. Och så höll jag på att ramla av henne också mitt i allt ihop, haha! Sumsum blev lite arg och gjorde världens spark samtidigt som hon stack åt sidan.
Men efter den lilla duskussionen gick hon verkligen asbra! Gulleponny.

Ponnyakuten

Nu har jag kollat på första avsnittet av Ponnyakuten, och det ska bli riktigt roligt att de börjar nu igen. Det blir ju ännu roligare när deltagarna har blivit utvalda och de kan börja jobba med problemen :)

http://svtplay.se/v/2657690/poakett?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2657700/sb,k118758,1,f,-1

2 januari

Ja, vad har jag gjort idag egentligen?
Sov så länge jag bara kunde innan jag var tvungen att åka till stallet. Kunde verkligen inte ta mig upp ur sängen, haha! Red lite på Sandrina, och hon börjar bli lite bättre nu igen.
Summer red jag ett dressyrpass på. Fick jobba ganska mycket med galoppen idag, för hon ville bara rusa iväg och slänga med huvudet. Det blir bättre efter en stund, och då gick hon finfint :)
Nytt år

Jag hade en väldigt bra nyårsafton. Var hemma hos Micke i Hultsfred med roligt folk! Idag har vi bara kollat på film och städat lite. Emma och jag drog till Tre Kronor och åt pizza innan hon körde hem mig.

Jag ska åka ut till stallet nu och ta hand om Summer. Hon får vila idag.


RSS 2.0