Dagens

Dagens ridpass gick sådär måste jag säga.. det kändes inte riktigt bra någon gång och vi jobbade mest mot varandra. Summer blev slart och tung, och jag blev stark och lite för aggressiv i min ridning istället för att bara fortsätta vara mjuk och vänta ut henne.
Jaja, jag får rida bättre i morgon istället :)

Bilder från helgen, del 1

har bara fått några bilder av matilda så länge, här har ni dom.

Bus med hästarna, fredag.


Slapp Måndag

Idag har jag gjort minsta möjliga ungefär. Sov så länge jag bara kunda, fixade min så lite som möjligt, va i skolan och gjorde typ ingenting, åkte hem och sov en timme, läste lite i en bok för jag kunde inte ha datorn framme för det åskade, åkte till stallet och busred lite barbacka. Fick även dagens skratt när jag kom till stallet, HAHA!! :D
En ganska bra dag faktiskt :)

Helgen

Så där, nu har jag samlat kraft för att kunna göra en uppdatering. Haha! Jag har verkligen helt slut i kroppen och behöver egentligen bara sova tror jag.

Fredag: Efter skolan åkte jag hem och lämnade bilen, som jag skrev sist. Hoppade sedan på bussen och mötte Emeline i Hultsfred och där tog vi tåget till Mariannelund. Reste gratis gjorde vi också, gött.
Matilda hämtade oss, vi åkte till affären och köpte godis och sånt och sen åkte vi och köpte pizza. Det blev en myskväll helt enkelt. Var ute och härjade med Matildas hästar och tittade på film :)

Lördag: Vi åkte till Charlies i Jönköping på förmiddagen. Fick lite inhandlat - Nya Pikeur ridbyxor, vita Roecklhandskar och en rosa Kingslandjacka. Provade även Tretorn Falsterbo, och jag tror nog det får bli ett par sånna lite längre fram!
Innan vi åkte hem mot Målilla var vi inne en sväng på A6 och McDonalds.
Hemma hos mig var det bara att vända i stort sett eftersom vi skulla vara i stallet innan halv 5. Visade Sumemr och det gick bra!
Hem igen och göra oss iordning och sen var det dags för ferre.

Idag: Blev inte mycket sömn i natt så har segat hela dagen typ. Emeline och Matilda for hem på förmiddagen och Emma mitt på dagen. Innan dess tittade vi på film och sånt.
Åkte till stallet och mockade och borstade på Summer. Hon behövde verkligen vila idag. Och sen har jag inte gjort så mycket mer. Gått en sväng och plockat iordning lite. Nu är det tv-tittande i sängen som gäller :) Bilder kommer nog så småningom på allt. Nu orkar jag inte heller läsa igenom allt, så ignorera eventuella stavfel och annat slarv.


Lite tid över

Jag är hemma från skolan nu, och min buss tillbaka till Hultsfred går inte än på en liten stund så jag kan vara hemma ett tag.
Ridpasset idag gick bra, men hon var lite trött. Hon har gått hela veckan, men det behöver hon ;)
Jobbade lite med övergångar så att hon verkligen lyssnar på mina hjälper. Ibland försvinner hon in i sin egna lilla värld och det tar lite för lång tid innan hon reagerar för att jag ska bli nöjd. Men hon lyssnade bra idag :)
Gjorde lite tempoväxlingar och så också. Åh, kollade på klockan nu och det är faktiskt nästan 40 minuter kvar till jag ska gå ner. Gött.
Jaja, ha det bra i helgen! För det ska jag ;)


Senast hemma hos Matilda, haha.

Dagens ridpass

Red ut idag. Summer var ganska jobbig faktiskt, måste jag säga x) Ena stunden var hon star och springig, och andra stunden gick hon knappt fram utan slängde sig fram och tillbaka för att hon blev rädd för småfåglar -.- Haha
Men hon är söt iaf.

I morgon åker jag och rider och det innan skolan. Vi börjar ganska sent så jag hinner det :)
Efter skolan åker jag hem lite snabbt och lämnar bilen typ, för att sedan ta en buss tillbaka upp till Hultan. Möta Emeline vid stationen och åka tåg till Mariannelund. Emma är föhoppningsvis med på allt detta också ;)
På lördag är det Jönköping och Charlies som gäller, och på eftermiddagen/tidig kväll ska jag visa Summer innan vi drar iväg på fest. Jaja, det blir stressigt men det fixar sig!

Därför kommer det bli väldigt dålig uppdatering här. Bara så ni vet liksom.

Fint!

Gillar dom har riktigt mycket! Tycker det är roligt att ridsporten får lite uppmärksamhet, och valet av ryttare i både dressyr, fälttävlan och hoppning är helt rätt!! :D


Favoriter från Kingsland Winter 2011


Dagens ridpass

Det blev både ridhuset och skogen idag.
Dressyrade lite först och det gick bra! Hon är lite motsträvig i vänstervarvet av någon anledning, men jobbar på det. Överlag gick hon finfint :)
Skrittade ut sen 20 minuter eller nått. Hade tur med vädret för just då var det uppehåll. Summer skrittade på och såg glad ut.

Onsdag

Dag 2 i skolan är avklarad, och det känns inte som om vi har haft lov..

Slutar ganska tidigt på onsdagar, så jag var hemma vid tre ungefär. Jag ska byta om och så där nu, och sedan åka till stallet. Summer ska få komma ut lite idag :) Om det inte regnar allt för mycket.


Nöjd!

idag är jag nöjd med både första skoldagen och min ponny!

skolan gick bra, och det känns som om det sista året innan studenten kommer bli bra! vi ska prova ut studentmössorna redan på torsdag :D
mitt schema är också riktigt nice, så jag ska inte klaga.

min ponny gick bra idag! galoppökningarna va super. hon stannade kvar i formen och tog större galoppsptrång istället för att bara bli snabb och rusa iväg. försökte få henne i den formen vi tränade på igår, men jag vet inte riktigt om jag lyckades. ibland kom hon ner där, men för det mesta blev det nått mitt emellan. fast det gör inte så mycket, huvudsaken är att hon jobbade över ryggen mer.
är riktigt nöjd med henne idag :)


Träningen, och lite annat.

Försöker njuta så mycket som möjligt av min sista sommarlovsdag! Och jag lyckas ganska bra måste jag säga ;)

Dagens träning bra, varken mer eller mindre. Vi har lite att jobba på. Idag tränade vi mer på formen, att hon ska bli ännu rundare och jobba mer över ryggen. Hade svårt för det i början, men med lite hjälp av Maria gick det mycket bättre mot slutet. Förutom det tränade vi också på öppna och förvänd sluta, bland annat.

Resten av dagen har jag bara tagit det väldigt lugnt. Har plockat iordning lite på mitt rum och gått med hunden. Ring till Mias har jag också gjort, så nu är allt med schabraken till laget fixat! :)

Söndag

Det var helt okej igår, men jag har haft roligare.
Åkte från Emma idag tidigt på eftermiddagen, och sedan ut till stallet. Red ut idag, och Summer fick springa av sig lite efter två dagars vila = Glad ponny som inte hade en fungerande broms, haha!
I morgon har jag träning vid 10. Det är bra, för då kommer jag upp tidigt. Måste i alla fall göra ett försök till förberedelse inför skolan som börjar på tisdag. Sista året för fan!


Fest

Hellu.
Jag har inte varit hemma idag, utan stannade kvar hos Emma. Vi har varit på rally, och nu ikväll blir det fest! Det var det jag ville få sagt. Tjingeling.

Planer för denna fredag

Först och främst ta mig ur sängen! Tur Emma ringde och väckte mig, för annars hade jag väl fortfarande sovit. Det här med att försöka vända tillbaka dygnet går inte så bra känner jag.
När jag ätit frukost och så ska jag åka ut till stallet. Summer ska skrittas eller vila helt. Beror på vädret, för just nu ösregnar det. Och Summer tycker inte om nederbörd..När allt är färdigt i stallet och jag är hemma igen måste jag duscha och göra mig i ordning. Jag ska hämta Emilia vid tåget i Hultsfred vid 16.00, och sen åker vi hem till Emma. Ska in och köpa godis också på vägen. Myskväll är det som gäller!


Kör på en lista till

Vad heter hästen? Eve's Summer Flower 
Tycker du att den ska heta något annat? Nej, det passar eftersom hon både är född runt midsommarafton och henens mamma heter Eva :)
Vad kallar du hästen? Summer, Sumsum, Spöket
Vad kallar andra hästen? Summer. Mamma brukar kalla henne Tumseli Bums och Bumsan..
Hur gammal är den? 11 år
Vilket år/månad/dag föddes den? 22 juni 2000
Vilken färg har den? Brun/tigrerad 
Har den några tecken? Nej :)
Hur hög i mankhöjden? 140 cm 
Är det ett sto/valack/hingst? Sto
Vad är det för ras? Appaloosakorsning

Har du tävlat den i hoppning? Ja
Vilka klasser/hur högt? Lätt C + 5
Är den tävlad i dressyr? Ja
Vilka klasser? Upp till LA:P1
Är den tävlad fälttävlan? Nej
Vilka klasser? -
Är den tävlad i trav? Nejnej
Är den tävlad i galopp? Nope
Är den tävlad i något annat? -
Har den tävlat in några pengar? Beror väl på hur man ser det ;) Men nej.
Hur mycket? -
Hur högt har du hoppat med den? 100-110 cm

Är hästen bra på dressyr? Ja det tycker jag :)
Hur är den i skritten? Skrittar på bra när man är ute, och helt okej på banan. Kan bli lite kort i steget på tävling. 
Hur är den i traven? Arbetstraven är helt okej. Ökade traven blir bättre och bättre. 
Hur är den i galoppen? Bättre än traven, men det går inte riktigt att jämföra med dom "riktiga" dressyrponnyerna :)
Kan den skänkelvikningar? Ja
Kan den öppna/sluta? Ja 
Kan den galoppombyten? Ibland byter hon så fint så ;) Vi tränade lite på det förra vintern, men fick sluta när tävlingarna drog igång igen så hon inte skulle börja byta i förvända.
Är hästen pigg? Hon har egen motor :)
Är hästen trög? Ibland när hon är stoig. 
Är hästen stark? När det börjar bli jobbigt kan hon hänga sig på och upplevas som stark.
Är hästen het? När man rider ut ibland, ja.  
Bockar den? Det händer. 
Har du bockat med den? Ja
Stegrar den? Det har hänt, men bara när hon inte vill gå framåt.
Har du stegrat med den? Ja

Sparkar den bakut? När hon blir arg
Har du sparkat bakut med den? Ja
Skenar den ofta med dig/andra? Nej 
Har du skenat på den? Ja, men har ändå haft kontroll på henne.
Är den tittig? Ja lite 
Har du badat tillsammans med den? Nej
Har ni hoppat tillsammans? Ja
Har ni galopperat på en äng tillsammans? Yes

Hoppar hästen bra? Helt okej
Gillar den att hoppa? Ja, så länge det är ganska små hinder :)
Har den bra hoppteknik? Ja det tycker jag. Inte så värst nu kanske, men när jag hoppade mer regelbundet. 
Hur högt brukar du hoppa med den? Nu hoppar jag bara som omväxling, så det blir inte speciellt högt :)
Hur ofta hoppar du den? Kanske 1 gång varannan månad. Ibland mer.  
Hur är den när den rids ut? Pigg och allert 
Tycker den att det är kul? Ja
Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut? Trögare på vägen bort, och piggare på vägen hem ;)
Står hästen i box? Ja
Går hästen på lösdrift? Nej
Hur mycket och vad äter hästen? 9-10 kg hösilage, 1,5 liter havre och 1 liter blöt betfor 
Går den i hagen varje dag? Ja
I en stor eller liten hage? Liten
Hur länge går den ute per dag? Beror på, men 8-16 nu på sommaren.
Gillar den att vara ute i hagen? Ja då
Har den vindskydd i hagen? Nej

Hur ofta rids hästen? 5-6 dagar i veckan. Nu måste hon röra på sig varje dag eftersom hon bantar x) 
Är det en svår eller lätt riden häst? Hon har blivit ganska lättriden :)
Vem äger hästen? Tror jag står som ägare, faktiskt.
Är hästen snäll i stallet? Världens snällaste :)
Kan hästen stå lös i stallet? En liten stund iaf
Måste hästen vara uppbunden? Det blir lättast så ;)
Är hästen lättlastad? Ja, ganska
Är den snäll att klippa? Ja

Vad har den för sadel/sadlar? Globus Clic
Vad har den för benskyd/benlindor just nu? Benskydd, några random från Hööks. Lindor, Schockemöhle GG HV Polo m.fl
Vad har den för bett just nu? Tredelat
Vad har den för täcken just nu? Just nu går hon utan täcke, eller flugtäcke från Hööks.
Tror du att hästen gillar dig? Jo det tror jag nog, innerst inne ;)
Har du märkt något som tyder på att den gillar dig? Småsaker hela tiden :)
Gillar du hästen? Oh ja!
Nämn en sak som är - med hästen: Att man nästan aldrig får pussa på henne
Nämn en sak som är + med hästen: Att hon är så fruktansvärt snäll!
Har ni många minnen tillsammans? Massor
Nämn det bästa: DM vinsten förra året, bl.a
Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till hästen? Ja :)


Gammal lista

Bläddrade bakåt i bloggen en bit, och i December 2010 gjorde jag den här listan. Eftersom jag har riktigt tråkigt nu kan jag ju göra en uppdatering på den ;)

HUR
Svarar du i telefonen: Oftast "ah det är Tove" om det inte är Emma eller någon som ringer.
Tycker du om gul-bil-leken: Nej, bara stressande
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Typ 550 kr
Mycket är klockan: 22.58
Spenderar du en regnig dag bäst: Hemma med me, myself and I.

VEM
Ringde dig senast?: Emma
Pussade dig senast?: H
Vill du kasta en sten i huvudet på? Finns säkert någon som förtjänar det.
Saknar du mest just nu?: Någon jag inte borde sakna.
Ska du träffa imorgon?: Emma och Emilia!
Umgicks du med senast?: Förutom familjen så var det Emma, i söndags.

HAR DU
Cyklat utan händerna:
Ja
Gråtit en hel natt: Nej
Åkt vattenskidor: Inte det heller.
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Yes
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ohja
Haft träningsvärk: Ja
Velat vara ett djur: När jag ska till skolan vill jag mer än gärna byta med Maja som får ligga kvar i sängen.
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Brukar se Emma i kanindräkt titt som tätt.
Tyckt Harry Potter är bra: Harry Potter i mitt hjärta!
Hatat choklad: Nej

VEM
vem är i rummet med dig? Katten
Vem fick du senast sms av? Carl-Oskar
vem tänker du på nu? Sångaren i Takida. Hm..
pratade du senast i telefon med? Emma
vems hus var du senast i?: Förutom mitt eget så var det väl Stenis hus, HAHA!
sa du senast “jag älskar dej” till? Ponnyn
vem önskar du var med dig nu? Någon man kan mysa med, hihi
vem är din favoritsläkting? Det vet jag faktiskt inte, men gillar Stockholmskusinerna. Dom är sköna.
vem i din skola går dig mest på nerverna? Typ, Per?

VAR

var går du i skolan? Hultsfred
var är din telefon? På sängen
var är din mamma? Uppe
var sover du? Nere
var handlar du mest? Väldigt olika, när det gäller både Summer och mig.
var fick du tag i tröjan du har på dig? Det är ett linne, och det kommer från H&M.
vart åkte du senast bil? Stallet --> Tillingeby
var i ditt rum är du? På sängen

VAD
vad åt du senast?
Godis
vad drack du senast? Mjölk
vad är det för färg på dina byxor? Svarta
var är den närmaste saken som är blå? På väggen över mig.
vad gillar du mest med skolan? Emma
vad har du på fötterna? Strumpor
vad är din favoritfärg? Beror på
vilken film såg du senast? Twilight. Ville se Avatar idag, men det fick jag inte :(


Dagens ridpass

Det börjar funka nu! :D
Det kändes riktigt bra idag, och Maria sa att hon såg fint ut! Var nere på utebanan, och Summer var mjuk och fin redan från början. Kom ner i en fin form och gick riktigt bra där :D Lite tjafs belv det emellan åt, men inget att lägga någon större vikt vid.
Åååh, det här var vad vi behövde.
Nya almanackan


Dagens planer

God morgon!
Idag är det segt här. Lyckades inte komma i säng förens halv 4, haha. Och nu när skolan närmar sig kan jag inte ligga och sova hela förmiddagen.
Jag ska köra Ville till Hultsfred vid 1. Då ska jag även passa på att köpa ny almanacka och lite sånt.

Summer ska skrittas idag är det tänkt. Kanske rider barbacka, beror på vilket humör hon är på ;)


Dagens ridpass

Eller gårdagens kanske man ska säga nu, hehe.

Var iaf uppe i ridhuset en stund först och jobbade lite själv med det vi tränade på igår. Det funkade bra och Summer kom ner i den lite rundare formen mycket fortare.
Var inte där inne så länge, utan gick ut sen och red till Tveta fram och tillbaka. Det resulterade i en glad ponny :D

Natti natti!

Word.

Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar på någon annan också.

Läkarbesök

Slapp dag det här. Jag har inget gjort mer än ringt till Mias RS än så länge. Jag skulle ringa igen på måndag och bestämma mer.I eftermiddag ska jag till Vårdcentralen i Mörlunda på läkarbesök tillsammans med dom andra efter det som hände förra veckan. Vi behövde inte gå dit eftersom vi är myndiga, men har inget bättre för mig + att vi faktiskt för betalt för det ;) Haha

När jag kommer hem sen åker jag ut till stallet. Ska känna lite på Summer på banan och sen skritta ut en sväng har jag tänkt :)


Träning!

Jag åkte ut till stallet på förmiddagen idag och red lektion för Maria. Vi fick gå tillbaka ett snäpp idag och jobba mer med formen. Hon har gått i tävlingsform lite för mycket, så nu ville vi få henne lite lägre och rundare så hon jobbar mer med ryggen. Det tog ett tag innan hon kom dit, eftersom det krävs mer jobb nu när hon fuskat lite.
Så all fokus låg på det idag. Och på slutet blev hon fin där i alla gångarter. Avslutade med att lägga henne ännu lite lägre i galoppen och sen travade jag av henne.Efteråt fick hon bada lite och sen gick jag en sväng med henne. Innan hon gick ut i hagen igen fick hon äte lite gräs :)


Gårdagens

Ridpasset igår var ganska lyckat. Summer blir lite tjurig ibland och slår sig fri när det börjar bli jobbigt och hon är fortfarande lite stel.
Men jag fick igenom henne ganska bra på slutet. Jobbade mer med galoppen igår, och tyckte det funkade bra! Det är lite kvar att jobba på innan vi är tillbaka i samma form som innan sommarlovet, men det ska vi nog kunna fixa till den första omgången ;)


Blabla

Igår red jag Summer uppe i ridhuset. Jobbade mycket med skritten och traven bara. Det fick räcka så. Tog några varv på volten i galopp bara i båda varven.
Idag blir det nog ett liknande pass.

Igår var det ju GP här i Målilla. Speedway pratar vi om nu alltså ;)
Jag var inte där under själva tävlingen tyvärr, utan satt hemma och kollade. Emma och jag gick dock ner till festen sen, och det var riktigt roligt! Lagom sliten idag..

Och Grattis till Ebba som vann SM idag för b-ponny!!!

Det börjar närma sig!


Fredag

Sista dagen på jobbet (för i sommar?) är avklarad. Vi har inte gjort allt för mycket - Plockat bort lite träd från vägen med Jonna efter att Oscar röjt i diket, fikat lite, åkt tillbaka till Målilla, städat ur vagnarna, fikat lite igen, slappat lite, och fikat lite till. Sen var det tack och hej! Det kommer bli skönt att slippa gå upp klockan 6 varje morgon, men man saknar det faktiskt iaf.

Summer fick komma ut på en skrittrunda i skogen. Hon fick nya skor igårkväll eller idag, så då kan hon va lite ömm precis efter. Btw så är hon superfin om hovarna nu!
Innan jag red klippte jag av en bit på manen och snyggade till henne lite. Det behövdes..
Nu börjar hårdträningen inför eliten!

Lite lagom rastlös sådär

Jag ligger här med min feber och har tråkigt, hehe. 

Igår eftermiddag/kväll var Matilda här och vi fixade lite inför Eliten tillsammans med mamma. Eller jag var väl inte så delaktig kanske ;) Jag har haft en liten downperiod när det gäller allt som har med hästar att göra typ, men nu känner jag att det håller på att vända! Börjar bli riktigt taggad för höstens elitomgångar och allt annat.


Det här känns inte bra..

Min feber har stigit. 39.2 nu. Får se om det blir jobb i morgon eller inte. På fredag måste jag gå hur eller hur. Sista dagen, och jag har massa saker i bilen som inte ska ligga där x)

Jag var ute hos Summer förut och mockade och borstade lite på henne :) I morgon kväll ska hon få nya skor. Brabra!

Feber

Jag ligger hemma med feber och en mindre uppskattad förkylning. Kände att det kanske inte är så bra att ränna runt i skogen då och markera gränser, så jag stannade hemma från jobbet. Hoppas jag kan gå i morgon iaf.

Jag får se om jag åker ut till stallet senare eller om mamma eller någon mockar åt Summer.
Åh, jag som hade tänkt komma igång med träningen och så nu efter det lilla miniuppehållet förra veckan! Jaja

Fick som sagt reda på Elitomgångarna igår.

18/9 - Mjölby
2/10 - Nybro
15/10 - Mantorp

Får se om jag klämmer in någon mer tävling :)

Gårdagens ridpass

Var uppe i ridhuset och red lite igår. Jag jobbade henne mest i skritt, och försökte få henne mjuk och avspänd. Det gick bra, fram tills det började ösregna. Det låter ju så mycket där inne då, och Summer blev spänd. Försökte få henne att tänka på annat, och efter en stund var hon lugn igen :)


Tisdag

Summer fick vila igår, men idag ska vi dressyra lite :)
Är riktigt seg nu alltså, så det är väl bäst att jag ger mig av mot stallet inom kort så jag kommer hem där ifrån lite skapligt. Jag tar ju ganska god tid på mig..

Hon ska få nya skor på torsdag, ponnyn alltså. Bra! Och datum + platser för elitomgångarna är bestämda. Också bra!  

Måndag

Tjingeling!
Hemma från jobbet, senare än vanligt. Kan bara säga att jag är glad att jag lever.. Är riktigt skakis.
Åker ut till stallet snart, eller om mamma får köra ut mig. Rida lite är tanken iaf, men vi får se :) Kan ju knappt skriva, haha.

Söndag

Ja här var det inte mycket fart på det..
Igår var det fest i Virserum, och idag har jag bara tagit det väldigt lugnt. Var ute hos min fina ponny nu ikväll. Red ut en runda. Bra uppladdning inför min sista arbetsvecka!

Nu ska jag sova!


hejhej

Medans Tove gör mitt hår så får jag äran att blogga på hennes blogg, jippie!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men jag heter iallafall Emma Edgren och bloggar på min blogg emmaedgren.blogg.se.
Jag har en D-ponny som heter Oh, how I love you hon är 8år och till salu så passa på haha skoja :)

Jag kan avslöja att Tove sätter i min super långa hårförlängning, har ju haft innan men man måste ju byta och de jag gör nu.
Jag har en såkallad keratinvax förlängning, det är de bästa man kan ha i löshårs väg kan man säga.
Fästena ser ut som naglar av vax och i dom placerar man sitt eget hår, sen tar amn värmetången och värmer till vaxet smält igenom sitt egna hår och rullar ihop den till en lite avlång rund sak :)

Jag tycker om detta sättet då de håller länge och ser naturligt ut om man gör rätt dvs! Rätt färg är de viktigaste.


.

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd, som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?!


Torsdag

Summer har vilat 2 dagar nu, och idag ska vi ut en sväng :)

Det händer inte så mycket mer just nu.. Jag jobbar på och efter i morgon är det bara en vecka kvar. Känns både bra och dåligt. 

I morgon efter jobb och stall åker jag hem till Emma och hjälper henne med en grej, och på lördag är det fest igen. Living the dream, eller nått.

Tisdag

Sitter och ser på speedway nu. Dackarna - Lejonen. Kul att sitta hemma och kolla när man kan se matchen live 5 km här ifrån ;)

Jag är helt slut i kroppen! Vi var lite överambitiösa idag på jobbet, jag, Emil och Carl-Oskar. Men vi fick en hel del gjort iaf. Dyngsur blev jag också.

Summer vilar idag. Var ute och mockade hos henne för en liten stund sen. Lika söt som vanligt :)

Träning

Red lektion för Maria ikväll, och det gick riktigt bra!
Känns gött att hon går så stadigt och fint nu, så man kan börja jobba med lite andra grejer. Idag tränade vi mycket öppna och sluta i både trav och galopp, den ökade galoppen och lite annat. En hel det travökningar också, och dom blir bara bätte och bättre!
Är med än nöjd!

Btw, jag har fått ögoninflammation. Något jag är minde nöjd över..
Får skippa linserna några dagar :(

RSS 2.0