Humanoid!

ÄLSKAR Tokio Hotels nya album! det är mins lika bra som de andra. har lyssnat hela dagarna när jag har varit sjuk! tror jag håller på att bli TH-galen igen...
trött

orkar inte göra någt alls. sitter och kollar lite på TV...
red ut en runda med Summer förut :) pigg som vanligt! har ingen träning denna vecka, utan vi kör hårt nästa vecka i stället: 2 lektioner på torsdagen, 2 lektioner på fredagen och 1 lektion på lördagen :) det kommer bli kalasbra!!
behövde inte fixa något på manen heller. den såg mycket bättre ut idag ;)

ska tillbaka till skolan i morgon, så ska snart in i duschen och sen är det Bonde söker fru!

sjuk

har varit hemma från skolan hela veckan, men ska tillbaka i morgon. det är så fruktansvärt tråkigt att sitta själv hemma när man nästan är frisk, men ändå för sjuk för att gå till skolan ;) har haft lite feber och ont i halsen och huvudet, blä blä!
har bakat kladdkaka och nu sitter jag framför TVn och ser på Hem till byn, haha! pappas gamla inspelningar...

ska snart cykla iväg till stallet och göra i ordning. kanske blir en ridtur också :) fixade manen på Summer igår, men blev inte riktigt färdig, så ska göra klart den i alla fall..

ska laga mat också, makaroner och köttbullar ;) mamma åkte till Stockholm i måndags och kommer hem i morgon kväll, så jag har lagat mat hela veckan. bra ju? :D imorgon blir det plättar ;)

nej, nu tog Hem till byn slut tror jag, om det inte kommer ett avsnitt till ;) ska kanske stänga på Black Beauty istället så jag får gråta lite. fast nu kom det visst ett avsnitt till i alla fall...


RSS 2.0