DM 2010!

åkte till Holaveden igår och red DM. och ja, vad ska man säga? jag är grymt chockad! haha

I Lätt A:2 va hon superfin, men fick ett omslag i förvända galoppen och fick bara en 3a. missade på en del andra grejer också, men fick 69 % (!) och vann klassen :D
i Lätt A:4 vet jag inte riktigt vad de va med Summer.. fick ingen bra start på programmet. hon snubblade in i halten, och sen blev de galopp istället för trav. fick omslag i förvända galoppen igen. hade en 2a och ett par 3or, men fick 62 % iaf!
och de som är mest galet av allt - jag vann DM'et! de kunde jag aldrig tro alltså!
jättejätte glad :D
Älskade älskade Summer <3

tisdag

det blev visst en tur ut igår i stället :) de va för blött på banan och jag kände inte för att stänga in mig i ridhuset. Summer gick jättebra i alla fall. i galoppen va hon superfin! kunde samla och öka helt utan problem.

inget långt inlägg de här, men men..


måndag

näst sista dagen på sommarlovet, känns båda bra och mindre bra :P

red Summer i ridhuset igår. det blev ett ganska kravlöst pass, för jag hade inte så mycket tid på mig. hon gick bra, men hade lite mycket överenergi kanske, hehe.
ska försöka rida igenom lite bättre idag :)


Prisutdelning, Superhelgen


vädret?

vad är det med vädret egentligen? först regnar det helt galet mycket, sen kommer solen fram och det blir asvarmt, men sen börjar det regna igen...

skulle tävlat igår i Braås egentligen, men så det blev det inte. hade ingen som kunde köra mig och Summer :P så jag följde med Emma till Fagereke istället som hästskötare ;)

idag får det bli dressyr i ridhuset, eftersom vädret är som det är.. Summer vilade igår, så det kan gå hur som helst idag, haha.

tillbaka!

har varit borta en veckan, därför ingen bloggning. men nu ska det bli bättre ;)

kajsa har tagit hand om Summer hela veckan (tack!!) och hon fixade allt idag också, så jag behöver inte åka ut till stallet.
va inne på City Gross i Växjö nu på hemvägen och köpte nytt regntäcke. dom har verkligen superbra täcken där!!
nu ska jag packa upp och fixa lite, tjing tjing!

RSS 2.0