Min lördagkväll!

Keep on rockin' we ain't stopping
Rockin' rockin', keep on poppin'


Dag 5

Någon som förändrat ditt liv.

Jag kan inte påstå att det finns någon speciell person som förändrat mitt liv. Alla människor jag träffar förändrar mig på att eller annat sätt kan man säga. Både på gott och ont.

Självklart har Summer förändrat mitt liv. Hade inte hon hamnat hos mig den där fredagen i november för nästan sju år sedan så hade inte mitt liv sett ut som det gör idag. Vi har gjort en lång resa tillsammans, men både framgångar och en hel del motgångar. Det är sådant man utvecklas och förändras av. Det har gjort mig till den jag är idag.


GOD MORGON!!!!

Klockan är snart 05.00 och jag är redan uppe! Ganska sjukt, med tanke på att det är lördag, jag är ledig och ska inte iväg någonstans.

Anledningen till denna tidiga morgon är första GP-deltävlingen för i år. Speedway pratar jag om alltså. Den körs på Nya Zeeland, och eftersom de är 11 timmar före oss börjar sändningarna klockan 05.00 här. HURRA!!!

Håller tummarna för Holder och Lindgren.


Dagens ridpass

Nu är jag hemma från stallet. Summer fick komma ut i skogen idag. Hon hade lite mycket energi att göra av med, så hon såg spöken överallt... Annars skötte hon sig bra!
Efter det red jag Play Boy i ridhuset. Han var också valigt laddad idag, men fin och jobade på bra. Det är bara adra gången jag sitter på honom, så det blir lite missförstånd då och då. Han är dock riktigt rolig att rida, och väldigt enkel trots sin storlek.I morgon är det hoppning på schemat för Summers del! Jag, Hanna, Kajsa och Louise ska bygga upp en liten bana. Vi får se hur det går.. Haha!

Dag 4

En av de viktigaste personerna i mitt liv + bild.

Förutom familjen, så är självklart bästavän Edis en mycket viktig person! Jag har alltid roligt med henne, och jag kan prata om allt med henne. Hon är värd massor!


Jag har en hel mapp med bilder på bara Emma, haha! Fler bilder på henne än på mig själv.

Hunger Games

Yes, filmen var grymt bra!
Den hade lite av allt, och ni ska verkligen se den om ni får chansen!
Jag blev glad, jag grät lite, jag var sjukt nervös för vad som skulle hända och jag hade även en skrattattack under ca 15 minuter. Inte just för att det var meningen att filmen skulle vara rolig, men just då var jag lite övertrött och hade för mycket socker i kroppen tror jag.

Nu ska jag försöka skriva ihop något om Svenska Ridsportförbundet och Smålands Ridsportsförbund som vi ska prata om i morgon. Sedan ska jag sova!

Torsdag

Nu är jag hemkommen från stallet. Summer vilar idag, så jag har bara varit ute och mockat och gjort henne lite fin.
Jag trodde det skulle regna idag, så igår när jag var där tog jag på henne täcke. Det visade sig dock att det blev strålande sol. Det har dock blåst en hel del så jag tror inte hon blivit för varm. Täcket fick vara på även nu, eftersom de faktiskt säger att vädret ska bli sämre.

Nu ska jag in i dushcne, för klockan 18 kommer Emma, och då ska hon, jag och Lotta åka till Oskarshamn. Vi ska se Hunger Games på bio. Jag har ganska höga förväntningar på filmen faktiskt, så jag hoppas den lever upp till dem. Vi ska även äta på Donken innan. Attans så trevligt!


Dag 3

5 saker jag vill göra innan jag fyllt 30.

- Köpa en egen storhäst!
- Komma in på polishögskolan!
- Bo i hus!
- Resa!
- Se Kent live!

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort.Dagens ridpass

Summer gick lika bra idag också! Jag var på utebanan, och hon gick så fint trots att det blåste storm typ och hände massa andra saker runt omkring. jag är mycket nöjd med henne! idag tränade jag lite mer samling i både trav och galopp, och mycket skänkelvikningar och så där.

Innan red jag Rembrandt i ridhuset. Han var också jätteduktig idag! Han hade tydligen sprungit ganska mycket i hagen tidigare under dagen, så han var lite trött. Efter att jag galopperat lite i båda varven tog bensinen slut typ ;) Lilla gullehäst.


Hemma

Jag åkte med Lotta hem, och kom alltså hem lite tidigare än jag annars skulle gjort. Skönt! Jag överlevde min muntliga redovisning och det kändes ganska bra trots allt.

Nu ska jag snart iväg till stallet. Jag ska först rida Remrandt, och sedan Summer. Hoppas på att hon är lika fin idag som hon var igår!


Dag 2

Bilder på mig från när jag var liten


Detta är enda bilden på mig när jag är liten som jag har på datorn just nu.


Här är jag inte liten, men i alla fall yngre. Hehe. Knasig bild.


Dagens ridpass

Summer gick riktigt bra idag! Jag hade en bra känsla genom hela passet och allt funkade bra. Jobbade på lite olika saker, bl.a. mycket volter på medellinjen, övergångar i galopp, tempoväxlingar. Passet började dock med att Summer drog järnet över banan några gånger verje gång vi kom ner till stugorna, haha! Men hon går nästan alltid som bäst när hon är lite på tårna.

Nu ska jag bums i säng! Klockan är ställd på halv sju. Jag måste upp och duscha innan skolan eftersom jag inte gjort det nu ikväll, och så ska jag fixa det sista till redovisningen. God natt


Dag 1

Din facebook profilbild.


Tisdag 27 mars

Inleder den här tisdagen med en liten sovmorgon. Inte helt fel kan jag säga!
Jag åker upp till skolan om en halvtimme ungefär för ett vänta på min första och sista lektion för idag - Finansiering och Kalkylering. Visst låter det roligt.. Jag är alltså hemma ganska tidigt idag, för att vara en tisdag. Åker halvtre-bussen hem.

I eftermiddag ska jag sitta med lite skolarbeten. Jag har en muntlig redovisning i morgon som jag måste förbereda. Jag hatar verkligen att så inför klassen och prata. Som tur är är det Summer jag ska prata om faktiskt, så då känns det lite bättre. Henne kan jag ju allt om :)


Måndag

Kort skoldag, och jag åkte till stallet nästan direkt när jag kom hem.
Jag red Summer först på utebanan. Hon gick bra idag, men jag fick vara på henne lite så hon kom igång. Hon var lite lat idag. Jag red inte så länge, utan jobbade igenom henne lite lätt bara.

Jag red Rembrandt sedan. Han blir bara bättre och bättre. Idag var det tredje gången jag red honom efter vintervilan. Han kommer bli så fin så fin när han blivit av med vinterpälsen, fått lite muskler, fått på sig skor och fått manen avklippt :D Han ser ut som en shetlandsponny uppifrån just nu, med massa man på båda sidor av halsen, mysigt!


Busigt

Snodde listan från Emma, som tagit den från Emeline, som i sin tur tagit den från Ebba. Hehe.

Dag 1 - Din facebook profilbild.
Dag 2 - Bilder på mig från när jag var liten.
Dag 3 - 5 saker jag vill göra innan jag fyllt 30.
Dag 4 - En av de viktigaste personerna i mitt liv + bild.
Dag 5 - Någon som förändrat ditt liv.
Dag 6 - En bild som alltid får dig att le.
Dag 7 - En bild på mig själv föör exakt ett år sen.
Dag 8 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 9 - Typ av killar jag faller för.
Dag 10 - Bloggar jag läser.
Dag 11 - Vad jag har i min handväska.
Dag 12 - En dålig vana som jag helst hade varit utan.
Dag 13 - Mitt drömjobb.
Dag 14 - Bild på en tid jag saknar.
Dag 15 - En bild på den personen som vet mest om mig och en kort beskrivning.
Dag 16 - Det pinsammast jag gjort (videoinlägg)
Dag 17 - Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 18 - En bild från din förra sommar.
Dag 19 - Bilder från din fjortisperiod
Dag 20 - Hur jag vill att min framtid ska se ut.
Dag 21 - En bild med varken smink eller redigering
Dag 22 - Bild på dig och dina syskon
Dag 23 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 24 - Min första riktiga kärlek, beskrivning.

Söndag

Jag kan nog inte beskriva hur trött jag faktiskt är just nu! Vi var på lite fest i Virserum igår. Vi höll igång till klockan sju ungefär, i alla fall jag. Pappa kom och hämta mig och Emma och sedan dess har jag sovit en timme sammanlagt ungefär. Jag la mig i soffan och tittade på ett par avsnitt The Pacific och halvsov.

Jag ska snart kla på mig lite ordentligt och sedan åka till Hultsfred. Mamma ska till tåget och Emma ska köras hem. I eftermiddag ska även Summer ridas lite och sådär. Jag har go träningsvärk i magen idag efter ett ridpass på Play Boy igår, men det var riktigt riktigt roligt. Rembrandt var superduktig igår också, och Summer var pigg och glad när jag red ut.


Lång dag

Det känns som om jag tillbringat halva min idag på och utanför LuckyLand, hah!
Jag åkte upp till Hultsfred redan klockan åtta, så vi skulle få en tid. Vi satt utanför i tre timmar och väntade. Jag fick tid klockan 16, så under tiden gick vi upp till skolan och hade lite psykologi, åt lunch och hade det mysigt i solen.

Edis och jag gick ner och fikade framåt eftermiddagen, och efter 15 gick vi tillbaka till Jimi.
Ni får bild på tatueringen när den är läkt och fin, men den är snygg och jag är nöjd!

Efter att Emma också var klar körde jag hem henne (typ halv sex), och sedan åkte jag också hem.
Bytte bara kläder innan jag drog vidare till stallet. Borstade och myste med Sumsum :)


Helgens planer

Veckan har gått riktigt fort, och i morgon är det redan fredag!
Då ska jag och Emma först till Jimi och hoppas på att vi får en drop in tid hos honom under dagen. Dags för tattoo nummer två! Vi har även en psykologilektion. Efter den är det dags att rulla hemåt skulle jag tro.

Jag har inga direkta plander för eftermiddagen/kvällen, mer än att Summer ska ridas och tas om hand.Lördag förmiddag ska jag tillbringa i stallet. Tre hästar ska ridas bland annat. Det ser jag fram emot! Jag måste också städa mitt rum, damsuga framför allt! Ni vill inte veta hur mitt golv ser ut, hehe..
Inga planer för kvällen än då länge.

Söndag kommer vara väldigt lugn skulle jag tippa på. Jag kanske tar tag i något skolarbete och sådant. Summer ska i alla fall ridas, så jag kommer hem ifrån ett tag.


Igångsättning

Idag började vi med igångsättnigen av Rembrandt. Han ska visas på treårs testet i maj, och då måste han vara fit for fight! Lilla gullehästen skötte sig utmärkt idag. Det är 3-4 månader sedan jag red honom sist, och under den tiden har han haft vintervila. Idag började vi med att hänga lite på honom, men jag kunde snabbt sitta upp och det kändes som om det var här om dagen jag red honom sist typ. Det är fascinerande att de kommer ihåg allt.

Summer har en vilodag idag. Jag gick med henne en liten sväng och pysslade om henne lite extra :) Jag lämnade henne dessutom utan täcke, så i morgon får hon gå ut naken! Första gången i år.


Premiär på utebanan

Red Summer på uteplatsen idag, för första gången i år. Det var riktigt härligt och jag har verkligen längtat!
Summer kändes finfin och jobbade på riktigt bra idag. Jag tror hon också tyckte om att vara ute.
Efter ridpasset skrittade vi ut en liten sväng. Solen var framme och det blev riktigt varmt. Uh så fint!


Gammal bild, från 2010 tror jag.

Det närmar sig!

Program för
studentdagen 8 juni
 
09.00 Mösspåtagning
(Flaggstången, A-hus)
09.30 Fotografering
10.45 Samling och formering inför marschen
(utanför biblioteket)
11.00 Marsch till kyrkan
11.30 Avslutning i kyrkan
(inkl. stipendie- utdelning)
12.45 Festmåltid
14.30 Betygsutdelning/
mentorstid
15.00 Utsläpp vid Mimer
(Stora Torget)


Dagens Sumsum

Dagens ridpass var ganska lugnt. Jag jobbade henne länge i skritt för att verkligen jobba igenom ställningen och så där. Kanske höll på i en halvtimme med det, innan jag började trava. Även där tänkte jag mycket på ställningen. Red henne i en ganska låg och rund form, men lite överdriven ställning, framför allt i höger varv. Jag tycker hon skötte sig bra och tuffade på fint :) Det kändes bättre och bättre ju längre fram vi kom med ridpasset.Tisdag 20/3

Jag har lite sovmorgon idag. Vi börjar klockan ett egentligen, men jag ska snart gå iväg till bussen. Vi har ett grupparbete som ska redovisas på torsdag (och vi har knappt börjat..), så vi ska skriva lite på det innan vi börjar. Förhoppningsvis har vi bara en lektion idag, och i så fall kan jag ta halv tre-bussen hem. Jag håller tummarna för det! Annars blir det en väldigt lång dag.


Måndag 19/3

Ganska chill måndag, först skola till 12. Var hemma halv två, åkte till stallet vid fyra och nu har jag varit hemma ett tag.

Summer var lite jobbig idag. En ponny som inte gått ordentligt på en vecka, vilade helt igår + kraftig blåst så det låter som om hela ridhuset ska blåsa bort - det är ingen bra kombination kan jag säga. Hon var all over the place i början, men när alla andra hade gått ut ur ridhuset blev hon mycket bättre och jag fick lite gjort iaf :)


Helgen

Festade till det lite igår med tjejerna. Vi åkte upp till metropol en sväng. Jag och Edis avslutade kvällan/natten/morgonen hemma hos Lotta och Emil med nattmacka, vin och shots. Haha! Det blev ganska sent, så vi kom väl isäng runt klockan fem ungefär. Vid nio vaknade jag och kunde inte somna om. Låg i soffan ett par timmar och kollade Harry Potter, innan vi åkte till mormor för att äta. Fick jättegod mat och efterrätt. På vägen hem stannade vi hos Rosa och fick ännu mer gott fika. Så nu behöver jag inte äta på ett tag!
När vi kom hem sen åkte mamma och jag till stallet och tog hand om lilla Sumsum :)

Ja, det var en liten snabb sammanfattning av vad jag har styrt med det senaste dygnet!


19 år

Yes, idag fyller jag år. Det känns väldigt bra att få hem ett brev från AMF pension samma dag man fyller 19.. Så gammal är jag väl inte än?

Det har i alla fall varit en mycket fin dag! Bra väder, härlig skoldag med fina kompisar och nu ikväll har familjen varit ute och ätit. Jag har kinamat långt upp i halsen känns det som nu. 
Jag har varit ute hos Summer också. Mockade och pussade lite på henne :) 


I morgon festar vi till det lite. 

Och på tal om morgondagen så ska jag till skolan klockan 9.. Eftersom dom flyttade fram studenten en vecka p.g.a festivalen, så måste vi jobba in lite timmar i skolan. Morgondagen är ett sånt tillfälle. Vi ska bara titta på film, svara på frågor och äta pizza, så jag tror det kan bli ganska trevligt trots allt! 

Jag lär dessutom ha gått upp typ 43453 kg efetr den här helgen - kinamat idag, pizza i morgon och på söndag ska vi först till mormor och äta mat och sedan till faster Rosa och fika. Jisses!

Nu ska jag fortsätta njuta av min födelsedag. Sista året som tonåring..


Studiedag

Idag har vi studiedag, och är alltså lediga! Jag är dock inte ledig från skolarbete - vi har ett helvetesprov i morgon som jag måste plugga till! Jag har redan läst igenom alla 100 sidor en gång och skrivit lite anteckningar, så det är bara att fortsätta..
Jag ska sitta med det ett par timmar nu, sedan ta med mig Flash på en promenad. Han håller på att riva huset låter det som just nu. Sedan får det bli lite plugg igen, kanske ett avsnitt Band of Brothers, och sedan ska jag till stallet. Summer vilade igår, men idag ska hon få gå lite igen.


Dagens varma ridpass

Idag har det varit så varmt så jag har faktiskt ridit i t-shirt! Det var inte helt fel kan jag säga.
Började med Sandrina. Det var sista passet med henne på ett tag, då hon åker i morgon. Hon kommer dock tillbaka igen till min stora glädje! Idag var hon riktigt fin och lyssnade bra. Inga sparkar i galoppen heller utan det flöt på bra. Hon blev lite trött mot slutet så då började hon tjura lite men inte farligt mycket :)

Summer har gått ett ordentligt dressyrpass, och även hon skötte sig fint! Tränade inte så något speciellt, utan gjorde en del av varje. Jag la dock ner lite extra tid på galoppfattningar från skritt och förvänd galopp. Där känner jag att vi har tappat lite. Min lilla ponnyskrutt var lite trött efteråt tror jag ;)


Sol

Idag har det varit riktigt fin vårväder, precis som igår.
Summer och jag har varit ute i skogen idag och myst. Himla trevligt! Skrittade mest, men travade lite också där det gick. Hon var på gott humör idag, min lilla vän :)


Mello!

Trots att jag höll tummarna och röstade på Top Cats och Dead By April så tycker jag att Loreen är en mycket bra vinnare! Det kommer gå bra för henne i Baku!
Jag tycker samtidigt lite synd om Danny - han såg riktigt besviken ut ;)


Fina killar!
Själv är jag oerhört partysugen just nu! Inte bra när man snart ska sova..


Dagens ridpass

Det har blivit en del ridning idag också. Jag klagar inte!
Red Sandrina först. Hon skötte sig exemplariskt idag måste jag säga! Riktigt roligt.
När jag var klar med henne mockade jag och så hos Summer innan det var dags för ett par turer ut i skogen. Red Summer först tillsammans med Anna och Amborella. Efter dom red vi en lite längre runda med Hilton och Deena.
Det har varit riktigt gött vårväder här idag, så det var väldigt skönt ute!


Gårdagen

Igår var jag som sagt ledig från skolan, så jag tillbringade en stor del av dagen i stallet. Jag red fyra hästar, Summer var en av dom. Alla var duktiga och skötte sig så bra så. Eller Sandrina skötte sig väl inte superbra, hehe. Hon ville inte alls jobba i galoppen utan bara sparkade. När jag väl kom åt henne så gick hon dock jättefint :)
Summer red jag ut en liten sväng på. 

När jag kom hem från stallet sprang Ville och jag 4 km. Så jag var ganska trött på kvällen sen kan jag säga! 

Nu ska jag till stallet igen. Först rida Sandrina, och sedan Summer.


Dagens ridpass

Jag plågade mig själv lite idag genom att rida utan stigbyglar. Eller jag är inte direkt plågad när jag gör det, men självklart blir det lite extra jobbigt i alla fall. Gött!
Summer skötte sig riktigt bra idag måste jag säga. Hon var lite laddad i början, man kom ganska fort till arbete. Hon hade mycket tryck i både traven och galoppen, vilket kändes jättebra!
Jag red mycket skänkelvikning och öppna på olika linjer. I galoppen tränade vi övergångar, både galopp/trav och galopp/skritt.
Lilla ponnyhästen var så duktig, så duktig :)


Kort dag..

..och kort skolvecka!
Jag slutar om 40 minuter, och då är även den här skolveckan slut. Vi är nämligen lediga i morgon. Hurra!
Jag hade tänkt åka ut till stallet ganska tidigt idag och rida igenom Summer ordentligt. Det är alltid lättare när det inte är någon i ridhuset. Hehe.I eftermiddag borde jag också ta tag i lite skolarbeten och sådant, men känner jag mig själv rätt kommer jag skjuta upp det lite till. Inte bra det där.

Mars 7, 2012

Det har skulle publicerats igår egentligen, men så blev det tydligen inte.

Summer har gått ett dressyrpass idag. Hon var riktigt fin när hon väl spände av och kom till arbete. I början hade hon lite väl mycket spring i benen och var verkligen på tårna.
Jag jobbade henne inte så länge, men det blev ändå en timmes ridpass. Jag fick skritta runt i nästan en halvtimme.

Nu är det snart dags för Mårk-möte här hemma!


Tisdag

Min lilla ponny vilar idag också. Jag har bara gått med henne en liten sväng, och hon var så pigg och glad :)
Vi har haft en lång skoldag, så jag var hemma efter halv fem ungefär. Åkte direkt till stallet då, och var väl borta en timme ungefär. Om någon är i behov av att veta det.. Hehe.

Jag har en jobbig kväll framför mig! Fyra TV-program, och alla går nästan samtidigt på olika kanaler. Buhu! Tur programmen finns att titta på i efterhand ;)

Det var ungefär det jag hade på hjärtat just nu. Ingenting intressant, men lite uppdatering i alla fall.


Blandade bilder

Nu när jag ändå är igång med bilderna kan jag ju lägga upp lite andra bilder jag hittade, som inte har med hästar att göra. Typ skolavslutningar, konfirmation och lite andra töntiga bilder från högstadietiden.  


Avslutning i 9an, jag syns knappt! Haha

Avslutning i 9an, jag mitt i bilden 

Kvällen innan avslutningen i 9an tror jag. Jag i gul t-shirt. Det känns som en evighet sedan, samtidigt som det känns som igår typ.

Sånt här styrde vi med om somrarna förr, haha! Någon kväll med Anna och Frida :)

Badade badtunna på brandstationen någon gång när Anna fyllde år

Matkrig hade vi också någon gång, tydligen 

Alla dessa kvällar vid Bysjön!

Det var alltid lite drama när vi skulle dit och hem, eftersom vi var tvugna att ta oss förbi dom här med våra cyklar x)

Fika efter att vi gått Lucia i kyrkan

Kompisar i stallet.. haha

Festivalen

Konfirmationsläger. Frida, jag och Jungfru Maria med Jesusbarnet i högst hugg!

Häng utanför Konsum. Det är sånt man sysselsätters sig med här som ung tonåring..

Det här är den töntigaste bilden jag har sett på länge tror jag, HAHAH


Korridorhäng sista dagarna i 9an. Man ser mitt lilla skåp på de här bilden, det andra från vänsterkanten, hihi.

Innan Metro någon gång, kan det vara första gången kanske? Kort hår hade jag iaf

Kväll i Järnforsen

Klassresa till Gotland i 9an

Gotland Gotland Gotland!


Haha, alla dessa bilder på sig själv i spegeln
Avslutar med lite konfa-bilder. Galet kort hår jag hade!
Den som har orkat kolla igenom alla bilder får en guldstjärna.

Massa bilder

Hittade som sagt massa galma bilder igår, och här kommer lite fler. Det är på lite andra hästar som jag har ridit och sånt. Typ. Mest bilder från Östragård faktiskt, men några på andra små hästar också. Har fler bilder, men de är visst för stora för att ladda upp på blogg.se, och jag orkar inte fixa med det just nu. Jag kanske gör det någon annan dag.
Hittade även lite bilder på Ria som jag hade en sommar. Det var också en ponny från Östragård som jag hade under igångsättningen. Superfin!


Baby, Östragårdsponny. Jag var där 9 veckor sammanlagt och red massor av ponnyer, men hon var en av mina favoriter.

Lilla Bert

Comet, Östragårdsponny

Chiquita, Östragårdsponny

Delli, Östragårdsponny. En favorit! Vilken stil jag har..

Fiona, Östragårdsponny

Lady, östragårdsponny. Det var också en favorit

Luna, Östragårdsponny

Nisse, Östragårdsponny. En utav mina absoluta favoriter!

Zip, östragårdsponny.

Zippen, Östragårdsponny.

Jossan, som fick vara Summers sällskap när jag hade henne hemma några veckor under en sommar. Ville red henne en del faktiskt, och jag satt också upp några gånger ;)

Hedvig och Smiggo, Summers kompisar när jag hade henne i Hägelåkra.

Ria

Ria

Den här bilden har jag visat tidigare tror jag. Min outfit var ju grymt snygg..

Ria och Summer. Det blev ett himla liv på dom när de inte fick vara tillsammans. Eftersom Summer stog i gamla delen av stallet, och Ria i den nya, så var det ett fasligt gnäggande när de kom in. I början fick de gå i en stor hage, men det slutade med att Summer förvandlades till en vildhäst som inte ville komma in, haha! Och Ria hängde så klart på, så till slut fick de gå i en mindre hage.

Måndag

Summer vilar idag. Jag har varit ute i stallet och mockat och fixat lite. Jag hade tänkt brodda av idag, eftersom all is och snö är borta i stort sett och det ser inte ut att komma mer heller, men det gick inte som jag hade tänkt mig. Jag fick bort nästan alla, men tre st satt verkligen stenhårt! (en anledning till att hovslagaren inte ska sätta i dom ;) Så jag fick helt enkelt skruva i alla broddar igen, så att det inte ska bli ojämnt.

Efter att jag kom hem från stallet har jag varit ute med Flash. Han sprang dock bort ifrån mig när vi hade gått halvvägs, så jag gick och letade efter honom i 30 minuter innan mamma och pappa också fick komma och leta. Det visade sig dock att han hade sprungit hem. Hehe..


Ovisade bilder på Summer,Ingen speciell ordning på bilderna, och tidsperioden varierar väldigt mycket. Från 2005 och framåt kan man säga.

Dagens ridpass

Summer och jag har skrittat runt Tveta nu i eftermiddag. Vi fick med oss Sara och Tamara också :) Roligt med lite sällskap. Jag rider ju nästan alltid ut ensam.

Jag satt uppe vid den gamla datorn en stund idag, för jag skulle fixa en grej. Då passade jag på att kolla igenom mina gamla mappar med bilder på allt möjligt. Riktigt roligt! Jag la över alla på ett USB, så det kommer kanske upp en bildbomb här med bilder från min första tid med Summer, lite andra hästar o.s.v.


Duktiga hästar

Summer och Sandrina har varit duktiga idag igen!
Hoppade lite studs med stora S, och hon skötte sig utmärkt. Lilla S fick komma ut i skogen och busa lite. Det tyckte hon väldigt mycket om :)
I morgon ska jag bara rida Summer. Då ska vi rida ut lite längre hade jag tänkt.Mamma var med idag, och hon filmade lite när jag red Sandrina. Inget roligt för er att se kanske, men för mig var det kul att se om det ser lika bra ut som det känns. Hehe

Summer och Sandrina

Två toppenbra ridpass med båda hästarna nu i eftermiddag! Det kommer jag leva på länge.
Med Summer jobbade jag mycket övergångar och växlade mellan rätt galopp och förvänd galopp på rakt spår. Jag avslutade ridpasset med att hoppa några gånger över två kryss som stod uppställda på diagonalen. Det var ett tag sedan hon hoppade, och jäklar vad hon tog i! Summer är ingen hopp ponny, men det var riktigt häftigt faktiskt. Efter hindren var hon inte lika häftig kanske - småbockade och slängde med huvudet i en rasande fart.

Ridpasset med Sandrina har jag inte mycket att säga om, mer än att hästen är fantastisk! Jag är kär.

Tömkörning

Idag var det tömkörning som stod på schemat under specialidrotten. Det var första gången jag tömkörde faktiskt, pinsamt! Haha
Men det gick bra faktiskt. Ellington, som vi fick testa på, var himla snäll och van vid det. Vilket nog var tur eftersom Edis och jag är helt lost på det här.
Jag blev lite sugen på att testa med Summer faktiskt.Vi var klara på ridskolan redan klockan 10, så jag har varit hemma en stund och fixat lite med projektarbetet bland annat. Jag ska vara hemma ett tag till, innan det är dags att åka till ponnyn och ta hand om henne + rida Sandrina. Fin fredag!

Blandat inlägg

Det har varit en bra dag, den här första dagen i mars. Jag fyller för övrigt 19 år om 16 dagar!

Jag har lyckats tvätta bilen på Preem all by myself, innan jag åkte vidare mot Tälleryd för att skita ner den igen. Nej då, den är så ren och fin.
Edis och jag har tittat på film hela eftermiddagen - himla mysigt! Innan jag åkte hem passade jag på att åka till stallet och mocka hos Sumsum. Hon vilar som sagt idag. I morgon står ett dressyrpass på schemat. Jag ska rida Sandrina också. Det ser jag fram emot!
Men morgondagen kommer börja med en specialidrottslektion. Vi ska vara ute på ridskolan och tömköra.


Mysdag med Edis

Veckorna går så fort! Redan torsdag, och jag har sovmorgon. Jag ska göra mig iordning nu och sedan åka till Hultsfred för att sedan åka till Edis. Vi ska ha mysdag idag, typ. Jag ska även få rida Madonna lite, eftersom Emma måste rida Love You.

Summer har gått gansa hårt nu måndag, tisdag och onsdag, så idag vilar hon. Hon har gått så bra alla pass, så jag är verkligen nöjd med henne!


RSS 2.0