fredag 22 maj

for till Gotlans i söndags med klassen, och kom hem i onsdags kväll. det har verkligen varit kalasbra måste jag säga :) har haft så grymt roligt! över förväntan, helt klart!
kom fram till stugorna på kvällen och när vi hade checkat allt cyklade vi in till Visby och hängde på donken ;) haha 
på måndagen blev det höghöjds bana och fallucka. vädret var hemskt... det regnade nästan hela tiden och det var svinkallt. på kvällen blev det mc donalds igen, inte bra... ;) tisdag - rundvandring i visby på eftermiddagen. åt på mc donalds innan :O på kvällen bastade vi och badade i havet :)
onsdagen, hemresa. blåste massor på färjan...

tävlade ju innan gotlandsresan också :) det gick jättebra! i Lätt B:1 kom jag 3a och blev placerad. i Lätt A:1 (lagklassen) kom jag 6a tror jag individuellt, men laget kom 3a :) och eftersom att det var final i allsvenskan så kom vi 3a totalt :D

snart ska tummeli bum få komma hem. kanske blir redan till helgen, vi får se. inga mer tävlingar inplanerade nu förrens 14 juni. efter det ska hon få sommarlov :) har varit ganska mycket den senaste tiden..


freeedag!

inte skrivt på läänga. datan hemma har inte funkat..
sitter i datasalen nu i alla fall. vi har fysik och skriver om vattenkraft, men jag är klar nu ;) härligt härligt!
ikväll är det MF träning. fick sms från mamma igår: "mf träning i morgon, bra va?" jo visst, kanonbra! men det hade jag liksom inte planerat, så det fick bli en barback tur igår. haha :) rikigt mysigt, länge sen jag gjorde de :)
tävling på söndag i hembygdsparken. lätt b1 och lätt a1, ska bli roligt :)

nej, nu ska vi typ sluta. har idott nu sen är det heelg!!

RSS 2.0