25 mars

varit hemma från skolan måndag och tisdag, men idag hade vi nationella prov så det var väl bäst att jag gick ;)
proven gick väl ganska bra tror jag :) det kändes helt ok!

tävlade i lördags i Mjölby typ. gick ganska bra :) i första klassen, en Lätt B:1, var hon jättefin! lugn och ganska avslappnad :) kom 3:a med 61,3 %, nöjd!
till andra klassen, Lätt A:1, var hon superfin på framridningen! inne på banan gick det ju inte lika bra, höhö ;) det satt typ 5 personer 1 m utanför banan och Summer tyckte dom var jätteläskiga, så hon ville inte gå fram på den kortsidan... sen fick jag startsignal direkt :O ingen tid överhuvudtaget till att rida runt lite så hon blev lugnare. början av programmet gick väl ganska bra, men när jag kom till skänkelvikningen undan höger skänkel fick jag hjärnsläpp! jag kände att jag red fel, men jag visste inte vart jag skulle ;) men sen kom jag på det som tur va. efter det va jag så irriterd på mig själv så jag slutade rida och summer blev bråkig. inte speciellt lyckat... haha! menmen, summer var så himla mysig hela dagen <3 är jättenöjd med henne :)

nu ska jag snart till stjärnhästen <3 rida igenom henne lite för i morgon är det MF träning som gäller :D vi ska gå igenom protokollen och öva på det som inte blev så bra på tävlingen :)


15 mars

i morgon fyller jag år =D tjihoo! men det är inte lika roligt att fylla år nu som det var när men var mindre..

dagen då... finns inte mycket att säga. varit hos Summer. red henne en stund i paddocken, gick riktigt bra :)
nu ska jag gå ut och gå tror jag :) jag och min iPod behöver vara ensamma lite... ;)
i morgon är det som sagt min födelsedag och vi är lediga :) härligt härligt!


11 mars

onsdag, nu blir det bara bättre och bättre :)

dagen - helt okej! gick upp halv 6, släppte ut Summer, Valle och Tuborg. hem sen och äta frukost och göra mig iordning för skolan. ganska bra lektioner på onsdagar; matte, svenska, spanska, engelska och biologi. slut 14.15, bussen hem vid 14.40 sen stallet för att ta in stjärnhästen <3 mötte mamma på vägen hem så jag behövde inte gå hela vägen :)
har ätit soppa och massa mackor, sen blev det datorn... ska traska iväg till stallet om en stund, härligt :)

i morgon är det träning för Maria, underbart! hoppas det går ungefär lika bra som förra veckan :) hon var jättefin när jag red henne igår, men jag är berädd på det värsta ;)


8 mars

gårdagen var bra, riktigt bra!
började med stallet på morgonen. släppte ut ponnyerna och lilla Bax var med också :) sen hem och städa innan jag åkte tillbaka till stallet. mockade och red. summer var pigg och jättemysig <3
hem igen och göra sig iordning för vi skulle ha lite kalas här hemma för pappa. roligt :)  på kvällen åkte jag anna frida erika och rosie till virserum för att titta på amanda och kajsas teater :) rikigt bra va den! när den va slut åkte vi hem till frida för att ha kalas för rosie ;) lyckat!
sov över hos frida också, men blev inte mkt sömn direkt... det blir sängen tidigt för mig ikväll! ;)

idag har det inte hänt mkt. åkte hem från frida innan 14.00 typ. åt mat hemma sen cyklade jag till stallet och va där ett par timmar :)<3 sen har jag fixat spanskan och de, så nu blir det O´boy och Mia och Clara, tjihoo xD


4 mars

skoldagen har varit helt okej! onsdagar går oftast väldigt snabbt, och det gjorde även denna onsdag :) härligt!

gick till stallet direkt när jag kom hem med bussen. tog in hästarna och gav dom mat innan jag gick hem. ska tillbaka strax och mocka och rida :) ska rida igenom henne idag hade jag tänkt, träning med laget i morgon! ska blir kanonkul =D
nej, nu måste jag gå ner till Bax som har blivit lämnad ensam. snart river han hela köket..

kram!


2 mars

jisses vad tiden går fort! om 2 veckor fyller man 16 ;)

dagen har varit grymt seg måste jag säga. det har inte hänt något som har varit speciellt underhållande... och i morgon är det tisdag, kan det blir värre?
nu ska jag i alla fall till min underbara, supersöta, mysiga ponny! då blir jag på bättre humör vill jag lova :)
ska eventuellt rida lite också, men det beror på hur vädret är ;)

har anmält till första tävlingen för sesongen nu i alla fall. härligt!


RSS 2.0