24 januari

tränat för Maria idag :) det började ganska bra, men mot slutet blev båda jag och Summer lite trötta och okoncentrerade.. övade lite förvänd galopp och sådär, gick väl sådär denna gång, men´hon va fin när ja red över bommarna :)

ska snart gå ner till stallet igen och kvällsfodra, hejs!

21 januari

mamma släppte ut hästarna idag eftersom att hon var ledig :) hon hade mockat också och gjort iordning, gulligt av henne! gick till stallet efter skolan och tog in ponnyhästen :) jag hade tänkt att jag skulle rida, men det är allderles för halt (!) så hon fick en extra vilodag. senare åkte mamma och jag vill Mörlunda. köpte Krafft och 2 säckar havre :) åkte till stallet och lämnade av allt, gjorde iordning kvällsmaten och myste lite med Sumsum <3

börjar planera in vilka tävlingar vi ska åka på i vår. första blir nu, ganska snart, i Bratteborg ;)

kraam

15 januari 2009

skulle egentligen varit i skolan idag och åkt skidor, men nej! det går jag inte med på så jag stannade hemma istället ;) har varit i stallet och släppt ut hästarna. passade på att mocka och köra in spån. sen hem och äta frukost och läsa nya Ridsporttidningen som kom idag :) alltid lika roligt. fixade även nyponsoppa till mig och min bror som också är hemma från skolan idag för att han är typ sjuk? blir stallet om en stund igen, men har visst lovat mamma att jag skulle plocka iordning lite hemma, så det är väl bäst att jag gör det först..

nu är det inte många veckor kvar till Göteborg Horseshow, hurra!! längtar som en gaalning :D

Kram


slapp dag

tack alla för gårdagen :D riktigt roligt!

kom hem ganska sent igår då efter att ha varit på metro, så idag vaknade jag innan 11, sen låg jag kvar i sängen och kollade på Veronica Mars till klockan 14.25 ;) cyklade iväg till stallet sen efter att jag hade gjort mig iordning. skrittade ut en sväng på Summer. det blåste rejält, så hon var ganska stressad... åkte hem igen och tittade ännu mer på TV, och nu sitter jag här och är trött och irriterad, suck! hoppas morgondagen blir lite roligare i alla fall :)

kram
tb


RSS 2.0