Söndag 29 april

Nu har jag varit i stallet och gjort allt som ska göras där. När det var klart skrittade jag och Summer ut runt Tveta i regnet. Inte jättemysigt.. Innan jag åkte hem lunchfodrade jag och ställde ut alla höpåsar så det är klart till eftermiddagen :)
Ska tillbaka innan tre och ta in dom igen.



Innan jag åker tillbaka till stalet ska jag hjälpa till med lite städning här hemma, och så ska jag försöka beta av lite mer plugg. Suck.

Lördagkväll



GP ikväll!

Redan klar

Louise och jag är redan klara med alla morgonsysslor i stallet. Packa påsar, släppa ut hästarna, lägga in mat till eftermiddagen och sopa stallgången. Det går ganska snabbt när man hjälps åt.

Jag mockade Summers box nu, men rider gör jag i eftermiddag. Jag ska iväg till Vetlanda med mamma och Ville strax. Ska se om jag kan hitta det sista som behövs till balen som är om bara två veckor.


Fredag 27 april

God kväll!
Det har inte hänt jättemycket sedan jag skrev sist. Jag följde inte med till Hultsfred som jag först hade tänkt, utan jag satt istället och jobbade med projektarbetet lite extra. Nu börjar jag se ett slut på det hela! Men det är lite kvar...

I stallet fixade jag hos Summer och Romeo. Summer fick komma ut på en liten runda sen i det fina vädret (det har varit fint hela dagen, men precis just nu började det regna).
Inna jag for hemåt red jag Rembrandt. Han var riktigt riktigt fin och duktig idag trots att han växer och bara sover hela dagarna! Haha. Söta lilla häst :)


Lilla ponnyhästen R innan ridpasset :)

Efter att jag kom hem har jag varit ute på en springtur till Rosenfors fram och tillbaka. Skönt! Nu har vi ätit mat här hemma och jag ska in i duschen när som helst. Ska bara dricka upp min cider först..

I morgon ska jag upp tidigt för att släppa ut hästarna. Jag och Louise har stalljouren hela helgen!

God morgon!

Det blir visst ingen skola för mig idag, så istället sitter jag och jobbar lite med mitt projektarbete. Det ska ju snart vara klart. Jag kommer vara så lycklig när jag skickar in det sista, färdiga exemplaret!
Jag ska följa med mamma till Hultsfred vid tio och passa på att sola under tiden hon klipper sig. Jag måste få lite färg innan balen, för just nu ser jag nästan genomskinlig ut. Haha!

Jag ska ut till stallet runt tolv och rida lite. Summer jag få röra på sig, och så ska jag rida lite andra hästar också.


Summer idag

Eftersom jag är i Stockholm hela dagen hinner jag inte åka till stallet. istället ska Summer gå i skrittmaskinen eller på skrittbandet. Väldigt smidigt!

Hon får en lite lugnare vecka, med bara lite lugna ridturer ut och sådär. Hon har varit trött på banan och ridhuset, så då får hon se skogen lite extra ett tag :)


Stockholm!

Yes, nu ska vi i ekonomiklassen snart åka till huvudstaden. Klockan 07.00 åker vi från Hultsfred så jag ska snart gå ner till stationen och möta Lotta. Hennes pappaär snäll och kör upp oss.
I stockholm ska vi göra ett besök på Riksbanken, men vi får lite tid innan och lite mer tid efter till shopping och annat. Fett nice alltså.
Vi har inte bestämt någon tid för hemresan, men jag skulle gissa på att det blir mellan 19-20 någon gång så alltså ingen vidare uppdatering. Men det är ni ju knappast vana vid heller ;)

Jag kan också meddela att det här är ett tidsinställt inlägg, för ni tror väl inte att jag går upp extra tidigt för att hinna blogga? ;) Klockan ringde 05.30...


Nationellt prov

Idag har vi bara skrivit det nationella provet i svenska B i skolan. Det började vid klockan nio och vi hade fem timmar på oss. Jag var klar efter en timme lite drygt, så det var skönt. Åkte med Lotta hem, så jag behövde inte vänta på bussen. Gött! 

Jag har varit hemma en timme ungefär. Har plockat i ordning lite och läst massa bloggar som jag inte hann med igår. Hade tänkt flytta mig till soffan nu och titta på ett avsnitt Band of brothers innan jag åker till stallet. Vädret är tråkigt idag, så det bli ridhuset hur eller hur för Summers del.


Tisdag

Idag har jag inte haft mycket tid över till datorn. Först skola till halv fyra. Jag åkte direkt till stallet när jag kom hem. Summer och jag skrittade ut idag igen. Till Tveta fram och tillbaka. Hon var ganska taggad idag också, hehe.
Jag var hemma vid sex ungefär, och innan sju åkte jag ut till motorbana. Speedwaysesongen har börjat och jag är lycklig igen!


Darcy vann träningstävlingen individuellt ikväll. Favoriten!  


Mystur

Summer och jag tog en mystur i skogen mellan regnsskurarna iaf :) Barbacka fick det bli, och Summer var verkligen på g idag. Jisses! Ibland undrar jag vad som flyger i henne? x)

Vi mötte Anna och Deena på väg tillbaka till stallet. Jag och Summer kom ut på en liten väg framför dem, och både Summer och Deena flög åt var sitt håll när dom fick syn på varandra. Suck. Jag hade tänkt vänta in Anna, men det tyckte inte Summer så jag fick helt enkelt fortsätta annars hade hon nog krupit ur skinnet. Lilla monsterponnyn :)


Måndag

Åh, jag vill nästan inte gå ut! Riktigt tråkigt väder just nu, men ska snaaart åka till stallet och rida lite. Det blir nog inte någon uteritt som jag hade planerat..

Jag kom hem tidigt idag, för jag fick ta bilen hem och behövde alltså inte vänta på bussen. Smidigt att ha en mamma som jobbar 100 m från skolan.
Vid halv två var jag på jobbintervju, och det gick bra så nu håller jag tummarna!
Och nu har jag suttit med lite skolarbeten. Försökte göra lite på projektarbetet också, men jag har verkligen kört fast så det blev inte lika mycket gjort som jag hade hoppats tyvärr.




Vad jag har gjort idag..

Nu har jag lite tid till datorn igen, så det blir lite uppdatering här.

Som sagt, Pumpen igår och det var riktigt roligt! Vaknade runt tio idag, och åkte till stallet innan tolv. Summer fick gå ett lätt pass på utebanan. I skritten var hon fin, men i traven och galoppen var hon lite tjafsig i munnnen och hade ingen riktig framåtbjudning. Får jobba vidare på det i veckan. Vi avslutade med att skritta ut en liten kortis :)

När jag kom hem passade jag på att städa mitt rum ordentligt. Det behövdes kan jag säga, haha! Och vid klockan 15.00 satt jag i soffan framför Världscupfinalen i hoppning. Spännande avslutning på tävlingarna!


Lägesrapport.

Hej hopp mitt i natten!
Ber om ursäkt för min obefintliga uppdatering här. Igår, lördag, har det varit massa hästar på schemat. Playboy, Hopson, Sigge, Rembrandt och Summer fick röra på sig. Och jag med kan jag säga..
Jag och Emma har varit på Pumpen nu ikväll. Riktigt roligt! Nu ska jag hoppa bums i säng innan jag skriver något knasigt, men det kommer bättre uppdatering i morgon om allt.


Hands up in the air like we don't care


Planer för helgen

Fredag: Skola till halv tolv ungefär. Jag har specialidrott på morgonen, och efter det ska vi samlas med klassen och planera inför studenten. 23 dagar kvar i skolan innan betygen ska sättas...
Edis påstår att hon ska följa med mig hem. Jag ska till stallet och rida Summer och Rembrandt. Senast fyra måste jag vara hemma och börja göra mig i ordning, för på kvällen är det båtfest hos Lotta!
Jag får inte glömma att spela in sändingarna från Världscupfinalen heller.



Lördag: Lite sovmorgon innan jag åker till stallet. Summer ska ridas och jag ska visa en häst som står hos Maria. Resten av dagen ska tillbringas i soffan med massa hästar på TV'n.

Söndag: Dagen kommer till stor del likna lördagen. Riktiga hästar på förmiddagen, och hästar på TV'n på eftermiddagen/kvällen. Uh så fint!  



Favorit i repris


Like the moon causes the tide, you give me wings so I can fly. You'll already saved me, just need you to follow cause we made it all this way.

Helgen närmar sig

Nu är även torsdagen avklarad, och bara fredag kvar. Jag klagar inte! det har varit en ganska skönt dag i skolan. Vi har inte gjort något speciellt.

Jag ska strax iväg till stallet. Summer ska ridas lite är det tänkt. Det blir ett väldigt lugnt ridpass, eftersom hon är i stort behov av nya skor. Som tur är kommer Tommy i morgon och fixar henne :)


Dag 24 - Min första riktiga kärlek, beskrivning.

Jag har aldrig varit kär på riktigt, och aldrig haft något riktigt förhållande. Så jag har inte så mycket att komma med på den här punkten tyvärr ;)


Dagens aktivering

Onsdagar är en ganska bra dag i skolan. Tre lektioner, och man kommer hem ganska tidigt.

Idag åkte jag till stallet nästan direkt efter att jag kommit hem. Mockade hos Summer, Romeo och TB. Sedan tog jag och Summer en tur runt Tveta. Det var inte det lättaste... Ponnyn min såg spöken både här och där och for runt som ett jihu i början. Jag fick bli lite bestämd mot henne och började arbete henne i stället. Och saaatan i gatan så fin hon blev. Precis som jag har sagt hundratals gånger innan går hon som bäst när hon är lite laddad och på tårna. Det var länge sedan det kändes så bra som det gjorde sista biten hem, trots att vi red ut. Glad!

Nu ikväll har jag varit ute och sprungit 4 km. Himla skönt!
Och det som gäller resten av kvällen är bara TV tittande och lite läsning. Jag har varit duktig och somnat innan elva hela veckan, så jag ska försöka hålla i det.


Dag 23 - En person jag vill träffa just nu.

Jag har lite Elin-saknad nu, faktiskt. Vi har pratat om att jag ska komma upp till Jokkmokk och hälsa på, och det ska jag fasen göra! Om Emma också blir norrlänning får jag ta två flugor i en smäll och hälsa på båda två framåt vintern ;)


Helgens heliga tv-tider!

Fredag 20 april
12:00-15:10 Play/Mobil VC-avslutning Dressyr - del 1, LIVE
16:00-17:55 SVT1 VC-avslutning Dressyr - del 1, Sammandrag
19:00-21:00 Play/Mobil VC-avslutning Hoppning - del 2, LIVE
22:15-23:15 SVT2 VC- avslutning Hoppning - del 2, Sammandrag

Lördag 21 april
14:20-16:00 SVT1/Play/Mobil VC-avslutning Dressyr del 2
16:00-17:30 SVT2/Play/Mobil VC-avslutning Dressyr del 2 (forts från SVT1)

Söndag 22 april
15:00-17:00 SVT2/Play/Mobil VC-avslutning Hoppning - del 3, Final


Rubrik?

Jag har varit så seg hela dagen. Har bara gjort det mest nödvändiga. Egentligen har jag lite skolarbete jag borde ta tag i, men nej - inte idag.

Summer har fått sig en liten promenad ikväll. Hon fick även äta lite gräs nu när det entligen kommit upp lite. Det tyckte hon om kan jag säga! Hon blir helt till sig, och när man sedan ska gå tillbaka till stallet igen får hon rycket och tar sats mot närmsta grässtrå. Haha! Så söt.

Kvällen blir lugn. Jag ska nog röra lite på mig själv också innan klockan blir för mycket. Jag har en ganska go träningsvärk efter min springtur igår, så vi får se hur det går ;)


Dag 22 - Bild på dig och dina syskon


Det finns inga normala bilder på mig och min bror tillsammans. Alla bilder ser ut så här, eller så är dom på tok för hemska för att visa upp för allmänheten!
Ville på crossen och jag på super-moppen! Ingen ny bild direkt.

Dag 21 - En bild med varken smink eller redigering


Väldigt trött, sliten och allmänt ofräsch. Haha.

Underbara måndag

Jag lever efter första skoldagen. 7 ½ vecka kvar, sen är det slut!

Summer vilar idag. Kajsa är gullig och mockar åt mig. Jag måste sitta med lite plugg nu. Vi har NP i Svenska B nästa vecka, och i morgon ska vi börja förbereda oss lite mer inför det så jag känner att jag måste få lite bättre koll på det hela.

Jag ska även förska komma ut och röra lite på mig. Ville och jag var ite och sprang igår. Kanske kan jag vara lika duktig idag också..


HAHA

Söndag

Idag var första morgonen på jag vet inte hur länge som jag fick sova till jag vaknade av mig själv. Ganska skönt faktiskt! Gick upp vid 11, åt frukost och tittade på ett avsnitt band of brothers. Åkte till stalelt vid 1, och där var jag ett bra tag. 

Summer fick komma ut i skogen idag också. Vi var ute i nästan två timmar. Man får passa på nu när man har tid. Hon tyckte det var roligt, och galopperade på ordentligt i backarna. Lite glädjeskutt blev det också när hon verkligen fick sträcka ut. Pluttponny :) 



Sista lovdagen idag.. Som vanligt hade jag behövt minst en vecka till av lite ledighet. Men det ska bli skönt att börja beta av veckorna som är kvar innan studenten. 
Resten av min eftermiddag/kväll ska jag bara ta det väldigt väldigt lugnt. Hej då.  


Dag 20

Hur jag vill att min framtid ska se ut.

Jag brukar inte fundera så mycket över framtiden. Eller det gör jag väl, men jag har ingen direkt plan.
Självklart skulle jag vilja ha en framtid där jag är ekonomiskt oberoende, har massa fina hästar och allt det där. Men det känns så orimligt.

Det enda jag vet säkert är att ja vill ha ett bra jobb så jag har råd med en eller två fina dressyrhästar!



Vem vet, jag kanske fortfarande har kvar Summer om 5-10 år. Det skulle faktiskt inte vara helt fel :) Mitt lilla hjärta.

Pyssel

Nu har jag suttit och försökt förstå mig på Målillas hemsida ett par timmar. Till slut fick jag ordning på allt, så nu är den äntligen uppdaterad! Här hittar ni den.

Det har varit en lugn eftermiddag/kväll. Vi åt pizza förut, och sedan satte jag mig med hemsidan. Nu ska jag bänka mig i soffan med mitt saftglas. Ska se på film med Ville senare. Hörde nått om The Grudge..

Min Lördag

Det här blev också en ganska lång stalldag.
Åkte dit vid 9 och red Sigge. Det var ett tag sedan jag red honom, men det kändes bra! Vid 10 byggde vi bana till Mårks pay & jump som började vid 11. Den höll på ett par timmar, och när allt var bortplockat igen fortsatte jag nere i stallet.

Red Hopson i ridhuset. Han var riktigt fin, men fick jobba lite med formen i högervarvet. Han ville gärna bli lite öppen i formen och kom upp lite för mycket. Han jobbar bäst när han går i en lägre och rundare form.

Summis fick komma ut i skogen idag. Vi var ute i 1 ½ timme tror jag. Himla trevligt! Min lilla ponny var pigg och glad och tuffade på så fint så :)


Bild från sommaren 2011


Dag 19

Bilder från din fjortisperiod




Jag har aldrig haft någon riktig "fjortisperiod" på det viset, längre än så här gick jag liksom aldrig som tur är x)

Fredagen den 13:e

Jag har dock inte märkt av att det har varit fredagen den 13:e idag. Jag har inte drabbats av någon otur! Än...

Jag började dagen med att åka till stallet mellan 9 och halv 10. Och ja, det är där jag har tillbringat större delen av min regniga dag. 

Red H och PB först. Båda två skötte sig bra. H var lite laddad faktiskt, så det var riktigt roligt att arbeta honom idag!

Sedan åkte vi med Rembrandt till Qvillö för att löshoppa. Han var hur lugn som helst trots att det var ett nytt ställe och allt. Hoppningen gick också bra!

Tillbaka i stallet igen tog jag hand om Summer. Hon, Mollan och Lucky gick i skrittmaskinen för första gången. S och M skulle nog inte gått tillsammans egentligen då de stressade upp varandra ordentligt i början, men efter 10-15 minuter lugnade de ner sig och började förstå vad det hela gick ut på.


Dag 18

En bild från din förra sommar.


Falsterboooo


Trött

Idag har ja faktiskt varit lite duktig. Åkte till mormor på morgonen tillsamans med Ville. Vi bar in ved i hennes källare. Vi jobbade på himla bra faktiskt, och det känns i kroppen nu! Kom hem där ifrån runt klockan tre, och då åkte jag ut till stallet och tog hand om Summer. Vi har haft bra väder här idag, så hon har fått gå utan täcke. Nu åkte det dock på igen. Hörde att det skulle bli sämre i morgon...

Ikväll har vi styrelsemöte med Målilla Rid & Körsällskap hemma hos oss. När det är avklarat kommer jag vara hels slut, haha! är redan skapligt trött i både huvud och kropp. I morgon blir det en intensiv dag igen, så jag ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt! 


Jag har lite bildbrist, hehe...  


Dag 17

Gammal och ny bild på mig själv.


Gammal bild


Ganska ny bild


Dagen såhär långt

Idag åkte jag till stallet ganska tidigt. Red lektion med H och Playboy. Det gick bra med båda!
Summer fick vila. Jag hade tänkt rida ut egentligen, men det började regna ganska ordentligt så jag skippade det. Jag hade ingen lust att stänga in mig i ridhuset ytterligare en timme heller. Så lilla Sumsum fick stanna inne och äta lunch istället :)
Hon blev även avmaskad idag, så tar det lite lugnt med henne i morgon.

Efter att jag kom hem har jag fixat lite med mitt projektarbete, och nu ska jag göra våfflor till mig och Ville eftersom mamma ska iväg.


Dag 16

Det pinsammaste jag gjort.

Det här skulle egentligen vara ett videoinlägg, men så långt tänker jag inte gå! Haha
Jag har gjort en hel del pinsamma saker, men aldrig något som varit sådär sjukt, jäkla pinsamt så att jag nästan dog. Inte vad jag kan komma på just nu iaf.
Jag kan dock skämmas för typ allt, även om det egentligen inte är pinsamt.

Nu blev det inget bra svar det här, men kommer inte på något speciellt som är bra att skriva om.

Tre hästar och sex timmar senare..

Idag har jag ridit tre hästar (fyra om man räknar med den lilla stunden jag satt på Hopson), och så har jag tränat på att springa med Rembrandt inför treårs. Det har gått med med alla! Nu är jag dock helt slut. Sex timmar i stallet tar på kroppen, och det är ju verkligen inget fint väder idag heller. Blåst och regn..

Sumsum gick bra idag! Fortsatte med jobbet på ställningen. Höger går bra, men det är värre med vänster. På slutet kom jag dock åt henne lite bättre.

Jag orkar inte med några längre beskrivningar om ridpassen, men jag kan säga så mycket som att det gick bra! Precis som jag skrev i början.
Kajsa stog för dagens skratt idag iaf, hihih! 

 

Dag 15

En bild på den person som vet mest om mig och en kort beskrivning.

Edis vet en hel del om mig. Jag är inte den som pratar om mig själv så mycket med andra, men hon vet det mesta.




Måndag

Jag har haft stallet nu på morgonen tillsammans med Jannice. Släppt ut hästarna, packat alla höpåsar och ställt ut dom + lite annat.

Jag passade på att rida Summer när jag ändå var där. idag fick hon komma ut i skogen en sväng. Det var en riktigt glad och laddad ponny jag hade idag kan jag säga!

Nu har jag bara varit hemma och duschat. Ska strax vidare mot mormor och äta mat.


Dag 14

Bild på en tid jag saknar.


Förra sommaren. Det var galet!

Dagens aktiviteter

Idag fick Summer gå ett dressyrpass igen. Det fick bli i ridhuset, eftersom det kom massa snö här om dagen..

Idag jobbade jag mycket med ställningen. Jag ställde igenom henne ordentligt i båda varven. Hon har varit lite stel och tråkig i högersidan, men helt plötsligt under uppvärmningen släppte det. Det flyttade dock över till vänstersidan. Men när jag jobbat henne ett tag blev hon riktigt mjuk och fin i båda sidorna och tog ett jämnt stöd på bettet. Riktigt roligt! Fick en superkänsla innan jag avslutade passet. Jag är jättenöjd med henne idag :)

Innan jag åkte hem hjälptes Nina och jag åt med att ta in hästarna. Det har åkt några stycken de senaste veckorna, så nu är det bara 17 st som ska in och ut. Hehe.



Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Jag har kommit in i en riktig läsperiod igen!

Dag 13

Mitt drömjobb.

Mitt drömjobb är att få rida massa fina hästar hela dagarna! Ha en fin gård med stall, ridhus, ridbana och stora fina hagar. Utbilda och tävla fina hästar.

Ska man vara lite mer realistisk så är min dröm att bli polis. Och det är det jag jobbar för. Hundförare eller ridande polis.


Våran Bax, som nu är polishund i Halland.

Lång kväll

Jag åkte på att köra ikväll. Jag hade ju inget speciellt för mig, så det gör inget. Dock är det lite drygt att behöva sitta uppe när man egentligen inte vill något annat än att krypa ner i sängen. Skulle kunna sova ett par timmar, men då är risken att jag inte vaknar när det är dags att åka igen x) Jag får stå ut två timmar till..

Kvälle har varit lugn. Vi åt påskmat här hemma runt klockan tre. Efter det stängde jag in mig på mitt rum ett antal timmar. Vet egentligen inte vad jag gjorde? Men tiden gick väldigt fort i alla fall. Kollade lite på Harry Potter förut innan jag fick ge mig iväg.

Nu ska jag stänga på en film eller nått annat, typ Band of Brothers, och försöka hålla mig vaken. God natt. Hehe


Glad påsk!

Glad påsk på er!
Jag har inte letat efter något påskägg idag. Känner att jag faktiskt har vuxit ifrån det nu, hehe. Jag fick mitt ägg direkt istället.

Min förmiddag har jag tillbringat i stallet. Jag red först lektion med Play Boy igen. Idag gick det mycket bättre. Nu börjar vi först varanda lite mer, och jag vet hur jag ska rida för att få honom mer avspänd. Riktigt roligt!

Jag tog in Summer sen och bortade på henne. Hon fick dock vila idag.



Nu ska jag inte lämna huset mer idag! Vi ska snart äta påskmiddag här hemma, och ikväll vet jag inte vad som händer. Det är trots allt ganska skönt att inte ha några planer.

Dag 12

En dålig vana som jag helst hade varit utan.

Jag är expert på att skjuta upp allting, istället för att ta tag i det direkt. Inte förens jag verkligen verkligen måste göra något så gör jag det. Det händer var och varannan vecka att jag sitter med ett skolarbete kvällen innan det ska vara inlämnat.
Och mina stövlar till exempel. De gick sönder i höstast, och jag har fortfarande inte lämnat in dem på lagning. Varför? Jo, just för att jag tänker "Äh, jag gör det i morgon." hela tiden.

Den här dåliga vanan hade jag väldigt gärna varit utan!


Dagens tre ridpass

Idag red jag lektion med Play Boy för Maria. Jag håller fortfarande på att lära känna honom och titta alla knappar, så det blir lite missförstånd då och då. Han blir lite spänd och börjar på med massa annat när han inte förstår. Men det blir bättre och bättre! Tränade på att få honom gå lugnt både i traven och galoppen. Annars vill han gärna bli för snabb och arbetar inte ordentligt. Gjorde lite öppna i trav och galopp, skänkelvikningar och jobbade en hel del med ställningen. Det är ganska mycket häst att styra runt. Inte helt lätt! Jag ska rida honom i morgon igen. Mamma följer kanske med, så det kan bli lite film på spektaklet.

Vi tog ut Rembrandt och jobbade lite med honom också. Han gör framsteg för varje gång som går! Nu fattar han galopp utan några större problem, och i traven jobbar han på riktigt bra. Han orkar inte så mycket än, men det kommer.

Sist, men inte minst (fast jo..) red jag Summer. Det blev ett ganska kravlöst ridpass i ridhuset. Försökte få henne i en lite lägre form. Hoppade även några skutt över ett litet kryss som stog framme. Det tyckte hon var roligt :)


Långfredagen

Igår var vi som sagt först hemma hos Lotta och Emil. Vi drog till Metropol runt klockan tolv, och vi hade riktigt roligt! Dansade runt och träffade massa goa människor :)

Jag var duktig och gick upp ganska tidigt idag, för jag skulle rida lektion för Maria på förmiddagen. Mer om det i ett annat inlägg.
Efter fyra timmar i stallet däckade jag på soffan framför Harry Potter. Sov inte jättelänge precis eftersom att filmen fortfarande håller på, men nu är jag sådär seg som man bara blir när man sover mitt på dagen.


Dag 11

Vad jag har i min handväska.

Jag har ingen handväska, utan går runt med min älskade ryggsäck hela dagarna. När det är skola alltså.
I den har jag vanligtvis min dator, laddare, kalender, busskort och nycklar, ipod, papper och lite annat krimskrams.


Turn it up



Påsklov!

Så där, nu har jag fått påsklov! Provet gick ganska bra trots allt tror jag. Skönt.
Nu sitter jag och taggar inför kvällen, typ. har fikat lite med mamma och lillebror, men nu måste jag bege mig till stallet. Fort fort ska det gå.


Haha, Levita och jag för 100 år sedan.

Dag 10

Bloggar jag läser.

- kristinawarg.se
- dressyrmupparna.se
- isabellanilsson.devote.se
- emmaedgren.blogg.se
- ponnyprinsessans.blogg.se
- olesenstjej.blogg.se
- kenzas.se
- dressyrsnack.se
- linnolsson.se


Bloglovin' är himla smidigt. Så smidigt att jag knappt vet vilka bloggar jag följer. Men det är de här bloggarna jag kollar in på först!

Planer för resten av veckan

Onsdag eftermiddag: Plugga filosofi. Vi har prov i morgon, och det skulle ju inte vara fel om jag lyckades få bättre resultat än sist. Jag ska åka ut till Summer också, så klart. Jag tror det blir ett dressyrpass på utebanan. Kommer jag inte hem allt för sent där ifrån ska jag försöka komma ut på en pw innan det blir för mörkt. Sen lite mer plugg och kanske lite tv-tittande.

Torsdag: Skola mellan 09.20 - 14.30 ungefär. Vi skriver provet sista lektionen, och innan det har det vi Internationell ekonomi och Naturkunskap B. Då ska vi baka tror jag, hehe.
När jag kommer hem måste jag åka till stallet ganska direkt. Summer ska vila i morgon är tanken. Jag går nog bara lite med henne. Om Maria är hemma rider jag kanske Rembrandt också.
Sen måste jag skynda mig hem och börja fixa mig. Ska vara hos Lotta lite efter klockan 19. Det var tänkt som ett litet minikalas för henne och mig eftersom vi har fyllt år, men nu ändrade vi planerna lite. Det blir pizza och förfest i Lotta och Emils lägenhet, och sedan åker vi till Metropol! Jag tror det kommer bli riktigt roligt.

Fredag: Jag skulle gissa på att det blir en stalldag. Jag har ingenting speciellt planerat annars.
 
Lördag: Äta mat och godis hela dagen. Lite tid hos Sumsum också!

Söndag: Har ingenting planerat för dagen, men det blir nog en hel del häst då skulle jag tro. På kvällen blir det iaf Pumpen. Tror jag.

Det låter som ett bra avslut på veckan tycker jag!


Dag 9

Typ av killar jag faller för.

Det där är väldigt olika. Jag har ingen speciell typ jag faller för. Dock dras jag inte till killar som är
vältränade, bruna, fina kläder och snyggt hår - just för att de är för perfekta och alla gillar dom. Jag gillar killar som är ganska lugna, roliga och inte håller på med massa trams.
Gillar både blonda och brunhåriga, gärna med lite längre hår. Alltså inte axellångt, men inte snaggat.

Jag lever i en fantasivärld och drömer om att gifta mig med filmkaraktärer, typ. Killarna i Band of Brothers, Draco Malfoy (Tom Felton också, såklart!) och Eric Northman i True Blood till exempel.





Tisdag

Kom hem lite tidigare idag än vanligt, efter att gjort ett prov i finansiering och kalkylering. Det gick helt okej tror jag.
Låg hemma i soffan ett tag och tittade på ett avsnitt The Pacific innan jag åkte till stallet. Summer fick gå en liten promenad idag.
Har varit ute och gått en sväng också efter att jag kom hem. och suttit framför datorn på tok för mycket. Men men.
Nu vet ni vad jag har styrt med idag.


Dag 8

En bild på mig + 10 fakta om mig.



- Mitt hela namn är Tove Linnéa Victoria Danielsson.
- Jag har en katt som heter Maja.
- Så fort jag får tag i en penna måste jag kladda på något. Jag har gjort avtryck på det mesta här hemma, haha!
- Jag har två supersnygga ärr på höfterna.
- Jag har två tatueringar - men inte hål i öronen.
- Förra sommaren badade jag inte ute. Bara i Emelines pool en gång, men det räknas inte.
- Jag har aldrig haft ett förhållande.
- Jag tycker om att vara ute när det är mörkt.
- Jag lyssnar nästan alltid på musik innan jag somnar.
- På högstadiet avgudade jag Tokio Hotel. (Det gör jag fortfarande, fast i smyg..)

Dagens ridpass

Dressyrade lite med Summer idag, och hon kändes helt okej. Hon var lite springig och ofokuserad i början. Tror det berodde på hoppningen i lördags.
Gjorde mycket volter, skänkelvikningar, bakdelsvändningar. Det flöt på bra, men hon var lite tung och tråkig i handen idag, tyvärr. Men men, hon var duktig iaf :)


Dag 7

En bild på mig själv för exakt ett år sedan.


Påskdagen på Pumpen förra året. Inte exakt ett år sedan, men nästan.

Dag 6

En bild som alltid får dig att le.


Min fina fina Summer, såklart! Jag var riktigt glad och chockad att vi faktiskt vann DM 2010. Det hade jag aldrig kunnat tro. Den här bilden blir jag blir jag alltid glad - hon ser så glad och nöjd ut, hjärtat!

Gårdagen

igår hade jag fullt upp. Jag gick som sagt upp klockan fem och tittade på GP't.
Jag åkte till stallet vid 9 för att bygga upp en liten bana tillsammans med dom andra. Först hoppade Louise med TB och Romeo, sedan Hanna och efter det hoppade jag med Summer. Det gick bra och hon tyckte det var riktigt roligt!
Jag red Rembrandt innan jag åkte hem, när ändå mamma var där och kunde hjälpa till lite.

När jag kom hem, vid två ungefär, var Edis redan här och vi åkte direkt till Hultsfred och hämtade Hanna och Emilia. Åkte till Tre Kronor och åt pizza och handlade på Willys. Sen hem till mig igen och gjorde oss i ordnong, för att sedan åka till Hultsfred igen på förfest. Var hos Calle ett par timmar, och resten av kvällen tillbringades på Metropol.
Det var en riktigt bra kväll! Länge sedan det var så lyckat, gött!



Idag har Emma och jag bott i soffan med chirre, dirre, massa filmer och fruktsallad. Lite lagom jobbigt. Nu ikväll har jag varit ute hos Sumsum och fixat :)

RSS 2.0