hemma tidigt idag igen!!

hemma tidigt idag också, skönt! :) tänkte sätta mig med lite plugg nu, men jag vet hur det kommer sluta...

jag är väldigt väldigt sugen på att rida ut och galoppera i snön nu när men ser att solen är framme och det fortfarande är nysnö! är vädret bra till helgen så får det nog bli en sväng runt Tveta, hehe. om Summer har fått nya skor tills dess vill säga..


ännu mer snö

tar det aldrig slut, det har snöandet? det kommer ju mer och mer hela tiden. nu har det blivit kallt också. det va -10 när jag gick hemifrån idag.
har företagsekonomi nu, men slutar snart. vi har religion efter det, och har vi tur har vi ingen mer lektion sen :) det skulle va spanskan som förstör i så fall..

idag ska jag vara duktig och rida både Danne och Hopson. Hanna är utomlnads, så jag ska rida dom idag och på torsdag :) jag hade tänkt skritta Summer lite också, men jag får se om jag hinner. jag har nämligen en extra box att mocka idag också.


snö så långt ögat kan nå


så här ser det ut hemma nu. det är bara massa snö över allt! men jag måste erkänna att det är ganska mysigt, hehe. det var dock inte speciellt trevligt att gå hem fråm bussen förut. det bara vräkte ner snö, och vägen upp till oss var inte plogad. jag kom fram till att converse inte är några bra skor att ha när man ska plumsa genom 15 cm nysnö...

måndag 29 november

Hej på er! haft en bra helg? :)

jag sitter och ska lägga över alla bilder och dokument från datorn till ett usb. vi ska nämligen lämna in våra datorer så vi får Windows 7 istället. jag vet inte när, men det är lika bra att fixa bildena och det nu :)

åker till stallet senare när mamma har kommit hem också :) Summer börjar sin lilla vintervila idag, så ska kanske bara gå lite med henne.
tanken är att hon ska ha ledigt i 3 veckor från och med idag, men det är mycekt möjligt att jag sätter mig upp och skrittar henne någon gång. jag kommer i alla fall leda henne några gånger i veckan, eftersom hon går i en hage som inte är speciellt stor + att hon står inne ganska mycket. jag tror Summer skulle bli helt knäpp om hon inte fick komma ut och röra på sig mer än vad hon gör i hagen! haha


Följ min blogg med bloglovin


jag håller på att bli sjuk, igen.

usch, jag känner att jag håller på att bli sjuk igen. näsan rinner och jag känner mig allmänt trött bara. hoppas det går över, för kag har inte tid med det här!

var ute i stallet förut och fixade med Summer. jag red henne en liten stund i ridhuset också. jag känner att både hon och jag behöver vila oss lite..
jag hade ju från början tänkt rida ut, men kom på att Summer inte har några broddhål i framskorna, haha. vädret var inte allt för roligt heller, snöstorm, så det var lika bra att stanna inne.

när jag kom hem därifrån åt jag och sen satte jag på datorn och kollade på svt's sändningar från Globen ifrån gårdagen, och jag håller fortfarande på att kolla :) såg hoppningen tidigare idag, men dressyren missade jag tyvärr.

ska fortsätta kolla nu, ha de bra :)

bild från gårdagen, jag och emma.


Pigg och glad :)

jag är redan uppe, pigg och glad :) jag är hemma nu, vilket är ganska skönt.
Harrys igår var helt okej. det var gaalet mycket folk, och alla skulle in samtidigt typ.. lite kaos där ett tag, haha.

här är det snöstorm idag, nästan. det blir intressant och se hur vägen till stallet ser ut sen när jag ska dit. den yr igen väldigt fort. Summer ska få sig en liten tur ut runt Tveta idag är det tänkt.

påminnelse till mig själv: glöm inte broddarna hemma! (jag måste leta rätt på dom också...)

nu ska jag gå upp och göra lite adventsfint :) mysigt! det är knappt en månad kvar till jul, och jag vet knappt vad jag ska önska mig i julklapp! det har nog aldrig hänt förr.


Är hemma hos Emma.

sitter hemma hos Emma nu, och snart ska vi till hennes hästar och fixa.
jag är här hela dagen, och ikväll åker vi till Vimmerby på G-fest, hehe. Emilia och Hanna kommer om en stund, så vi ska in till Hultsfred och hämta dom. 
 
Summer vilar idag också. Kajsa är snäll som mockar åt mig :)

tjingeling!


emma och jag, nyår förra året xD haha!

Vancouver träningsjacka från Kingsland

jag såg att det hade kommit lite nytt från Kingsland igen. den här "jackan" gillade jag :D



"Ett helt nytt träningsplagg från Kingsland med två fickor fram med blixtlås. Kingsland brodyr i nederkant och stor brodyr på vänster bröst. Tröjan är i teknisk fleece med andasfunktion som håller dig torr och varm. Ett användbart teknikplagg av högsta kvalité."
Här
hittade jag informationen.


Godmorgon!

sitter i skolan nu och gör inget speciellt. vi har ingen specialidrott idag, så jag har ingen lektion förens klockan 11. segt.

Summer får vila idag. mamma fixar allt i stallet :) min sadel kommer tillbaka från omstoppningen idag, så jag ser fram emot att rida i den på söndag!

jag ska följa med emma hem idag, och komemr inte hem förens natten lördag/söndag. det betyder alltså att Summer får vila även i morgon, om ingen annan anmäler sig frivillig att rida henne ;D

tråkigt inlägg det här, men men..


Boots från Professioal's Choice

testade bootsen på Summer idag. jag tyckte att de var fina, och de passade henne bra :) men det hade inte gjort något om de va liiite större, och liiite rödare ;) men man kan ju inte få allt, hähä.


 


Blacky.
det gick bra att rida honom :) han var riktigt fin!


Dagens ridpass

jag dressyrade lite med Summer i ridhuset idag. i början var hon inte alltför rolig.. väldigt hård och tråkig i högersidan. jag red mycket skänkelvikning, sluta på volten, flyttade henne överdrivet mycket åt sidan i skritt och red förvänd galopp med ställning inåt. efter det släppte det lite, och hon slappnade av mer. då var hon fin lilla Sumsum :)
i morgon och på lördag får hon vila om jag inte hittar någon annan som vill rida henne. på söndag blir det en tur ut, och nästa vecka börjar hennes vintervila! då ska hon bara få ta de lugnt och skrittas då och då. hon ska få vila 3 veckor ungefär, så sätter igång henne efter jul är det tänkt :) jag tror både Summer och jag behöver det..


jag klarade mig utan IG den här gången :D

vi fick sluta tidigare idag, så jag kunde åka hem med halv fyra bussen :) skönt!
vi fick reda på resultaten från matteproven vi gjorde förra veckan. jag var helt säker på att jag skulle på IG, för det gick verkligen inte bra! men nej, jag hade turen på min sida den här gången - ½ poäng över G-gränsen :D haha, känns bra!

jag hämtade aldrig mina boots igår, så jag får passa på att göra det idag. jag är verkligen nyfiken på hur de se ut i verkligheten, och om de sitter bra på Summer. det hoppas jag, för jag gillar dom verkligen :D


det är så roligt att de finns i så många häftiga färger! det skulle vara fränt med de limegröna eller lila om man hade något att matcha med :D

snöö!

oj vad mycket snö det har kommit i natt! det var inte alltför roligt att gå till bussen idag, men lite mysigt är det allt :)
idag är jag hemma sent, och då ska jag till stallet nästan direkt. jag måste rida Summer idag, fast hon egentligen skulle vila. jag hinner inte rida i morgon eller på lördag, så då är det bäst att hon får gå idag! jag ska rida Blacky ikväll också :) och mocka åt Romeo, hehe. jag skulle egentligen mockat och ridit Melody också, men det får mamma göra i stället. jag skulle kanske rida en av Hannas hästar med, men det hinns nog inte med.. varför ska alla be om hjälp samma dag? xD

nej, nu ska jag försöka komma igång med mitt geografi arbete. tjingeling :D

mina bilder har kommit tillbaka btw! men dock har alla nya bilder försvunnit..

dagens ridpass

ridpass och ridpass, hehe. jag skrittade runt lite barbacka i ridhuset. jag hann inte med mer för det kom lite saker i mellan innan vi kom iväg till stallet, och mamma ville skynda sig hem för att se Bonde söker fru :D
jag skrittade bara i 10 minuter, och sen fick hon springa lite lös :) hon är så gullig Summer, springer efter som en liten hund!

och vet ni vad? ALLA mina bilder är borta från datorn! :@ jag hoppas innerligt att de kommer tillbaka, allihop, imorgon när jag kommer till skolan. annars vet jag inte vad jag gör.. ååh!!


tröstar mig med att se på den här bilden från DM. då gick Summer verkligen super! :D

äntligen hemma från skolan

ja, jag vet inte vad jag tycker om vädret. att det kommer snö är så klart mycket bättre än regn, men allt blir så jobbigt, haha.
är hemkommen från skolan nu i alla fall, väldigt skönt! jag och emma simmade på idrotten, och det känns. man blir alltid så trött efter att man har varit i simmhallen.. men skönt är det :)

nu ska jag snart äta. tur det, för jag är verkligen hungrig! sen ska jag till stallet. det blir ridhuset idag också. det finns liksom inget annat att välja på om man inte vill ge sig ut i mörkret och kylan, hähä.
jag ska hämta ut bootsen på vägen dit :D ska prova dom, och sen får jag se om jag rider med dom eller inte.


paket!

min boots som jag beställde har kommit till posten nu! :D
ska hämta ut dom på väg till stallet.



dagens ridpass

Summer var ganska stimmig idag, av två anledningar: hon har stått inne hela dagen på grund av vädret, och det båste storm te när jag red. det kändes som om hela ridhuset skulle blåsa bort, haha.
det blev inget långt pass, som jag egentligen hade tänkt. när jag kom höll dom på att fixa underlaget i ridhuset, så jag fick vänta ganska länge innan jag kune rida. men det gjorde inte så mycket. jag passade på att rykta henne ordentligt, klippa svansen och hovskägget och lite annat :)
okej, ridpasset var det ja...
hon var ju väldigt spänd och hade mycket spring i benen, så när jag hade skrittat fram travade jag bara några varv och sen lät jag henne galoppera av sig, och det uppskattades verkligen :) efter det kunde jag arbeta henne lite. eller jag försökte så gått det gick. hon var på helspänn, men väldigt fin ändå, och på slutet slappnade hon av är blev finfin!
jag hoppas vädret är bättre i morgon så att hon kan gå ute, och att det inte blåser så mycket så att jag kan rida ordentligt. det funkar helt okej att rida runt i min hoppsadel, hehe. men jag börjar sakna min dressyrsadel lite nu. jag får tillbaka den snart hoppas jag.


ledig!

är som sagt ledig från skolan idag, men jag hade en liten tanke på att gå upp tidigt idag i alla fall och göra lite nytta. oops! vaknade för en liten stund sen.
dagens planer är att åka till stallet så klart! men innan det tänkte jag hinna med lite plugg, och kanske rulla lite benlindor. det är så tråkigt! men det är skönt när det är gjort så man slipper ha det liggande :)

nej, nu är det bästa att jag sätter fart. det är inget roligt väder ute, bara massa massa regn, så man vill helst stanna i sängen hela dagen.


Vila

alltså det är ingen idé att jag göra veckoplaneringar, för jag följer dom inte i alla fall!
Summer fick vila idag, för jag hann helt enkelt inte att rida. jag var ute och mockade och borstade på henne :) fick hjälp av pappa och Ville..

i morgon är jag ledig, för vi har studiedag! då kan jag nog åka ut till stallet under dagen, för mamma är också hemma. brabra :)


sånt där roligt ni vet..

är hemma nu och gör ingenting typ. passar på att tvätta några schabrak. en del har legat ute på altanen sen i somras typ, haha!
jag har egentligen hundra miljoner saker jag måste tvätta. typ ridkläder och sånt. men det blir liksom inte av eftersom jag använder dom hela tiden xD superfräscht, verkligen.

nu ska jag ta in hunden, ge fåglarna mat (haha!), laga mat och annat som är väldigt roligt. sen ska jag åka till Summer!


jag känner ett tävlingssug komma krypande, inte bra!


Jag har sagt det förut, och jag säger det igen...

tycker det är grymt snyggt med bling-bling på JW hjälmen! skulle jag inte säga nej till.. hehe


Planering för veckan

Måndag - Lättare dressyrpass
Tisdag - Skritt
Onsdag - Dressyrpass
Torsdag - Vila. Rida Blacky.
Fredag - Träning
Lördag - Ut, eller lättare dressyrpass
Söndag - Ut


dagens ridpass

det fick bli ridhuset idag. det regnade för mycket.
jag och Ann-Louise plockade fram lite bommar, och det behövde Summer. hon kom igång fint med bakbenen!
dock var hon väldigt spänd hela ridpasset. det tog kanske 15 minuter innan hon blev så pass avslappnad så jag kunde rida ordentligt utan att behöva vara beredd på hennes idiotryck! haha
vi hade bommar på långsidorna, så jag red över de första bommarna, sen skänkelvikning snett igenom och vidare över de andra bommarna, och sen skänkelvikning snett igenom tillbaka. rullade på så några varv, och det var bra för Summer. hon blev mjukare och släppte till sist i högersida.


jag glömde det - igen!

i torsdags vad det den 18 november, alltså fem år sedan vi åkte och hämtade Summer! jag kan inte säga att "oj, vad tiden har gått fort", för det känns verkligen som fem år.
vi har hunnit med en hel del faktist, och det har inte precis varit lätt. mycket slit och träning.
jag är ganska nöjd faktist med jobbet jag har lagt ner på Summer, om jag får säga det själv ;)


finaste finaste Summer <3


På väg!

klickade hem dom här förut, jag kunde liksom inte låta bli!



Boots från Professional's Choice, 225 kr.
Beställde dom HÄR!

mitt sällskap vid datorn just nu..


dagens planer

god förmiddag.
dagens planer är ungefär bara att jag ska till stallet. jag får se om jag rider ut idag också, eller om det får bli ridhuset. det regnar ganska mycket här, och då är det inte så roligt att va ute..


dagens ridpass

idag red jag som sagt ut. Summer var inte på sitt bästa humör, men hon var pigg och framåt! dock spänd som en fiolsträng.. hon ville inte jobba, utan helst springa som hon ville. hon blev bättre mot slutet när hon slappnade av lite, och fick då en mycket rundare galopp. då jobbade hon på fint :)
när hon är spänd blir galoppen så "struttig" och det går verkligen inte att sitta ner i sadeln då, haha.

Film från träningen 12/11 2010

Det var den här gången Summer var så spänd och tokig, så hon går inte super i början precis. det är mycket bättre mot slutet! :)


helg!

tog lite sovmorgon idag, men var ändå uppe lite efter 9.
jag har suttit vid mammas dator en stund nu och försökt fixa ihop en liten film från träningen förra veckan. jag får se om jag lägger upp den på youtube sen, och i så fall kommer den ju upp här också!

nu ska jag byta om och sen åka till stallet. jag blir nog där en bra stund. har lite pyssel jag måste göra. putsa mitt träns till exempel... det är nog det tråkigaste som finns, men det blir ju fint efteråt :)


ingen ridning idag heller..

det blev inte som planerat idag, utan Summer fick vila igen. det gör ju inte så jättemycket nu när hon ändå inte är helt igång.
i morgon ska jag rida, och jag ska ta hand om min fina ponny lite extra mycket. det har blivit lite dåligt med det på senaste tiden..


fredag morgon

sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli 11. har ingen specialidrott idag, så tänkte göra lite skolarbete när jag ändå inte har något bättre för mig. jag får se om jag lyckas, hehe.
vi har bara två lektioner idag, men slutar ganska sent i alla fall. jag är hemma vid 16 ungefär. kommer dock inte ut till stallet förens efter klockan 18 eller nått när mamma har kommit hem.
det får bli lite dressyr i ridhuset idag, i hoppsadel. det ska bli intressant och se vilket humör Summer är på, nu när hon har vilat två dagar :)

nu ska jag försöka komma på ett bra dilemma att skriva om, tjingeling.


torsdag

kom hem sent från skolan, och hann bara hem och vända ungefär innan jag skulle till stallet. Iolani fick nämligen komma och hämta mig, haha. behövde vara med idag när sadelmakaren kom. hon tittade på min sadel och tog med den för omstoppning. det var inga stora grejer, men lika bra att få det gjort. jag får tillbaka den nästa vecka tror jag, så jag får rida i min hoppsadel fram tills dess :)
det var verkligen intressant att lyssna när hon kollade på sadlarna! jag lärde mig mycket bara under den korta stunden som jag var med.

jag kan ju också säga att min msn har fuckat upp sig totalt. jäkla virusskit. förhoppningsvis funkar den snart igen, annars får jag väl göra en ny. jag blir så trött. åh.

i brist på bättre saker att skriva om :P

avsluta meningarna;
1. jag har insett att min senaste kyss.. var onödig.   
2. jag lyssnar på.. Franz Ferdinand
3. jag pratar.. väldigt snabbt och otydligt ibland.
4. jag tycker om.. att vara ensam hemma.
5. min bästa vän.. heter Emma.
6. min första kyss var.. konstig.
7. jag avskyr när.. jag inte kan något.
8. kärleken är.. bra, ibland.  
9. jag gillar.. min fina ponny.
10. jag kommer alltid att vara.. dålig på spanska.
11. jag är hemligt förälskad i.. Bill Kaulitz.
12. sist jag grät var.. när jag tittade på film.
13. jag är glad när.. jag är med dom jag tycker om.
14. när jag vaknar på morgonen.. vill jag sova mer.
15. innan jag går och lägger mig.. ser jag på TV.
16. just nu tänker jag på.. allderles för mycket.
18. idag har jag.. varit glad.
19. inatt ska jag.. sova som en galning.  
20. i morgon kommer jag.. vara fruktansvärt nervös för matteprovet.
21. jag vill verkligen inte.. gå upp och släppa ut katten mitt i natten. Snälla, låt mig slippa!

onsdag

ligger lite efter med uppdateringen här då va.

red lektion i måndags, och det gick bra. red över bommar och lite sånt. jättebra för Summer.
igår blev det ridhuset, och idag fick hon vila.

i morgon vet jag inte hur det blir.. Summer får antaglogen vila, för jag har ingen skjuts ut till stallet. men behöver ta mig ut för jag har ingen som mockar åt mig. men de löser sig nog.
det kommer ut en tjej under dagen också som ska kolla om sadlarna behöver stoppas om. hade varit kul och vara med då.. men men.

måndag

hallå!
måndag, kort skoldag. det var inte alltför spännande.
ska strax på ut en sväng i brist på annat att göra. fast jag har egentligen saker att göra, men jag skjuter upp det lite till hehe. nej men har matteprov på torsdag och borde egentligen kolla igenom lite papper inför det då.

jag har träning med Summer ikväll som jag sa igår. jag hoppas att hon är lite lugnare, då ska det nog gå bra :)


dagens ridpass

passade på att rida ut idag medans det var ljust, men kom iväg senare än planerat så det var nästan mörkt när jag kom tillbaka till stallet. regnade gjorde det också..
Summer var på bra humör idag. väldigt framåt, men lite spänd. jag lät henne galoppera på ganska mycket, och det var uppskattat :)
det var ett väldigt avslappnat ridpass, utan massa krav.

började ge henne gurkmeja idag igen. jag hade lite kvar här hemma, så ger henne det nu så att det går åt.

jag red Blacky en liten stund i ridhuset också innan jag for hem. gick helt okej :)

god kväll

Summer fick vila idag. var ute i eftermiddags och borstade på henne och så :)
i morgon blir det en skrittur ut! och på måndag är det träning igen.

ska snart stänga av här, sätta in bettskenan och se på film. god natt

vill ha..




handskar - Roeckl
sporrar - Lami-Cell
boots - Professional's Choice
fleecetäcke - Schockemöhle Sports


dagens ridpass

träning för Maria.
det hela började med att Summer var totalt helgalen dom första 10 minutrarna inne i ridhuset. hon bockade och stegrade och sprang omkring innan jag överhuvudtaget hade kommit upp på henne, så jag fick leda omkring henne. det var ju kanske inte det roligaste jag har gjort, hehe.
hon lugnade sig i alla fall efter ett tag och jag kunde sitta upp och börja jobba henne lite. hon kändes fin, men lite tung i högersidan. det var hon under hela passet..
under lektionen gjorde vi sånt som gjorde henne mer avspänd eftersom att hon fortfarande var lite stissig. till exempel bakdelsvändningar och lite sluta på volt i skritt och trav. efter en stund gick vi över och red över bommar. det funkade bra när jag kom på hur jag skulle få henne att ta jämnare steg över.

måste kila nu, men det kommer kanske upp en liten film från träningen i morgon.
hej då.

fredag eftermiddag

hallå!
nu är jag hemma då va, och ska typ inte göra någonting innan det är dags att åka ut till stallet och träna. jo, en sak ska jag göra - putsa mina stövlar lite :)

dagen har varit ganska lugn. vi har redovisat det som vi har gjort den här veckan i våra grupper, och det var ju inga problem. jag brukar annars tycka att det är ganska jobbigt att redovisa saker inför klassen, men det här kändes inte lika seriöst + att vi var i grupp.
har ni lätt för att stå framför en grupp och pratat?

hörs senare :)

äntligen fredag!

god morgon på er!
idag är det äntligen fredag, men känner att jag inte har hunnit längta så mycket eftersom veckan har gått så snabbt.
ikväll är det träning för Maria. det ska bli riktigt roligt. det känns som om det var jättelänge sen jag tränade, men det är faktist bara två veckor sen, hehe. är ganska taggad i alla fall, och det är min ponny också hoppas jag.


dagens ridpass

arbetade Summer i skritt 30 minuter i ridhuset.
hon kändes riktigt fin, och ville verkligen arbeta och göra rätt. härlig känsla!
tränade en hel del bakdelsvändningar, och sen lite halter och ryggningar. allt funkade kalas!

god natt! :)


bild från dm, prisutdelning.


dagens ridpass

hej på er!
dålig uppdatering här, som vanligt. har inte haft framme datorn på hela dagen förens nu.

red Summer i ridhuset idag igen. red mycket lösgörande, och jag tyckte faktist att hon blev lite bättre ett tag i alla fall.
i morgon ska hon få ta de lite lugnt, så ska bara skritta lite.
har träning på fredag kväll.

nu är det dags för Bonde söker fru!

dagens ridpass

det blev ett ganska lugnt pass i ridhuset. red henne i en låg form och allt funkade bra :) hon var lite stel i högersidan men det blir nog bättre om jag rider henne lite ordentligt dom kommande dagarna.
hon hade typ ryck när jag gick in med henne i ridhuset, haha! :D söta ponny

nu ska jag göra kväller ;) de va nått jag skulle se på TVn vid nio, men jag kommer inte ihåg vad det var. ska ta reda på det.
god natt!

skönt att kunna rida inne en dag som denna..



jag gillar inte det jag ser, fy! ska det komma snö kan det val komma lite ordentligt - inte bara massa blask! tur man slipper rida i det här ;)

träningssug, typ.

i helgen hade Maria träningsläger med massa tjejer, och jag blev så fruktansvärt sugen på att vara med själv alltså! det var ganska länge sen jag var med på något läger, och det är alltid så roligt och man lär sig alltid något nytt. har man haft något problem innan är det så bra att under några dagar verkligen jobba med det, och tillslut kunna komma vidare!
jag tränade inte förra veckan, så då blev jag ju extra sugen när jag tittade på deras lektioner. måste fixa träningstid till slutet på veckan. viktigt vikigt!

jag till tävla också, haha! jag har inte varit iväg sen DM, och det var ju ett tag sen om man säger så. det är så tråkigt att det är så dåligt med regionala tävlingar i Småland. hopptävlingar finns det gott om, men dressyr - neej..


god morgon! :)

sitter i skolan nu och skriver om främlingsfientlighet. det rullar på ganska bra nu, men de känns så onödigt eftersom att vi inte får betyg på det här, och så har dom sagt att "det blir vad ni gör det till.." menlite får man väl skriva ihop.

Summer vilade igår. var bara ute och mockade och borstade henne :)
idag blir det ett pass i ridhuset i alla fall!

måndag

hej på er.
kom hem från skolan för en stund sen, coh nu var tanken att jag skulle gå ut och gå en liten sväng innan mamma kommer hem och vi åker till stallet. vi har temavecka denna vecka, så har typ inga läxor - väldigt skönt!

fick bli en liten snabb update, måste gå ut nu innan de blir helt mörkt.

dagens ridpass

passade på att rida och fixa allt när vi var i stallet och släppte ut hästarna.
skrittade ut en runda på ungefär 40 minuter. mamma följde med på Melody också, hehe.
det var verkligen jätteskönt att bara skritta, även att det var ganska kallt. hade -6 här på morgonen..

lunchfodrarde hästarna innan vi åkte hem. ska tillbaka vid 15.00 och ta in dom igen och ställa fram mat, sen är vår stalljour slut. de andra kvällsfodrar ikväll :)


dagens ridpass

red ut idag och tanken var att jag skulle rida lite mer "dressyrigt", men Summer var inte på humör och då är det ingen idé att börja bråka med henne. då blir det bara värre... haha
red på lite mer framåt istället, och försökte smyga in lite dressyrjobb då och då när hon kändes avslappnad.
jag var ute i nästan 1 ½ timme, men det blev mycket skritt och så där som drog ut på tiden.

har som sagt haft stalljour idag (..och i morgon också!) så har varit i stallet en hel del känns det som.
vi har även varit hos mormor, som vanligt den här helgen, och ätit mat! jättegott som vanligt :)

jag har inte varit hemma speciellt mycket idag alltså, därför ingen bra uppdatering!

hoppas ni har en trevlig lördagkväll!


God morgon!

gick upp för en lite stund sen, och nu måste jag städa! haha
ska till stallet efter elva och lunchfodra hästarna. stannar där sen och rider och fixar allt innan vi ska ta in dom.
har nämligen "stalljour" i helgen, så de blir en hel del åkande dit ut.. men det ska bli roligt :)


hittade den här bilden på div. 1 laget! :) det känns som om det var evigheter sen, haha

dagens ridpass

Summer var lite vild och galen idag, haha! det gick över efter ett tag som tur var, annars hade det blivit ett jobbigt ridpass..
Summer skötte sig bra annars! red henne i en ganska låg form. tränade lite öppna och förvänd galopp. den har blivit mycket bättre nu åt båda hållen. ett tag ville hon hela tiden skjuta in rumpan och springa på tvären när man red förvänd galopp åt höger.
jag red inte så hårt, eftersom hon gick på banan med Kajsa igår. i morgon är tanken att jag ska rida ut. man får passa på när man kan rida i dagsljus!

nu ska jag ha lite fredagsmys framför Idol, hörs i morgon :) kram


igår var jag högst upp, i morgon är jag nedanför

hallå!
idag blir det en lugn dag igen. nu kan man nog säga att jag är frisk i alla fall, och det känns så himla skönt!
åker till stallet lite senare i eftermiddag, så innan det vet jag inte vad jag ska hitta på.
jag har försökt hitta lite inspiration till mitt bloggande, men nej - jag kommer inte på något bra att skriva om. har ni några idéer? snälla säg att ni har det, haha!!


HV Polo

var inne på HV Polo's hemsida, och hitade en del snyggt som jag inte skulle säga nej till :)


dagens ridpass

Kajsa red Summer idag, och det hade gått bra :)
Summer hade varit ganska spänd, men inte så konstigt med tanke på hur mycket det blåste här idag!
hon hade varit lite jobbig i galoppen också, slängt med huvudet och så. inte heller så konstigt, för igår vilade hon och i tisdags red jag ut..

det finns en bra sak med att vara sjuk, och det är att man går ner i vikt - haha!! :D det värsta är ju att man går upp lika fort igen när man blir frisk..


Ridsport Special

fick hem Ridsport Special idag. jag har inte hunnit läsa något i den än, men det verkar som om det står mycket intressant och läsvärt när jag bara tittar på framsidan! 
jag blir ofta lite besviken när de här "Specialtidningarna" kommer.. det är jättemånga sidor, men ingenting att läsa. det är bara bilderna som är roliga att titta på och det är dom man blir inspirerad av :)

men när jag läser om innehållet i den här tidningen blir jag riktigt sugen på att lägga mig i sängen och läsa. det står mycket om hästens hållbarhet, och det är alltid intressant och något som hela tiden är aktuellt.


svart, vitt och allt däremellan





hela nya albumet är underbart!

gissa vad jag gör? ;)


torsdag

hej hej!
idag mår jag lite bättre, så pencillinet som jag fick igår börjar väl hjälpa nu :) ska äta det i 10 dagar..

ska bara vara hemma idag och försöka bli helt frisk. jag har lovat att laga mat och lite eftersom att det bara är jag och lillebror + kusin hemma.

Kajsa ska rida Summer idag, jättesnällt!! :D


Kajsa och Summer, i vintras kanske?

god morgon!

hoppas att alla är friska och glada, för de är inte jag :P eller jo, jag är ganska glad men verkligen inte frisk! ska till vårdcentralen kl. 11 och höra vad dom säger..

Summer får antagligen vila idag, och kanske i morgon också om ingen annan vill rida henne? :)


bloggtävling..

http://lovicious.blogg.se/2010/november/novembertavlingen.html#comment


dagens ridpass

jag har blivit sjuk på riktigt nu, så jag har inte orkat med en uppdatering förens nu :P

Summer fick sig en runda ute i skogen idag i alla fall, och det tyckte hon om, knäppa ponny! haha. hon ville bara springa fort hela tiden, men de orkade inte jag. haha!
hon är så söt min lilla ponny :)

i morgon var det egentligen tänkt att jag skulle träna, men det blir nog en tur till vårdcentralen istället.. blää!


så däär

nu är jag hemma från stallet och ska bara göra mig iordning innen de är dags att åka upp till Hultfsred. mår mycket bättre nu i alla fall!

red ut barbacka idag på Summer, väldigt mysigt :)




sjuk, eller nått.

aj aj aj! min hals tar livet av mig...

har luggit i sängen i stort sett hela förmiddagen och försökt bli lite piggare. det går väl så där måste jag säga..
ska åka till stallet snart i alla fall och rida lite. det blir nog en lite skrittrunda ut tror jag. efter det ska jag åka upp till tandläkaren och passa ut bettskenan. väldigt kul...


RSS 2.0