Bäddat ner mig

åh, nu har jag bäddat ner mig i sängen - och jag tänker inte flytta mig på väldigt länge!

idag var jag ganska snabb och effektiv i stallet om jag får säga det själv, hähä. red tre hästar och mockade en box på knappt fyra timmar.
jag red ut alla hästarna runt Tveta. började med Summer. jag hade ju egentligen tänkt rida på banan med henne, men vi dressyrade lite ute istället. oj vad fin hon var! länge sen hon började arbeta så bra redan från början, och hon brukar verkligen ha svårt för att jobba rätt när vi är ute i skogen. hon var så fin, så fin. gick förbi allt läskigt också utan att stanna och bråka :) sista biten på grusvägen fick hon springa fort.

red Romeo sen, mest för att han skulle få komma ut och galoppera. jobbade honom lite emellanåt också, och han var finfin! blev dock mest bus, haha. samma sak med Hopson, men arbetade honom också då och då. han är riktigt rolig att rida. även att han är så stor så lyssnar han bättre på alla hjälper än vad Summer gör, haha! :D



jag har förresten inte sagt att Summer fick lite IR-terapi innan träningen sist. jag vet inte om det gav något resultat, men lite hjälpte det säkert :) det var första gången hon fick det.




Jacka säljes

är det någon som är intresserad av en blå jacka från Equiline "Royal Team" storlek S? figursnygg med bälte i midjan, 1000 kr.
det blev lite knasigt när vi beställde jackorna till laget, så vi fick med en extra som vi behöver bli av med!

Sista lovdagen

mamma och bror har åkt till Vimmerby, men jag stannade hemma med valpen. ska ändå inte köpa nått så då blir det bara tråkigt att gå runt där uppe, hehe. bad iaf mamma gå in på Hippoteket och kolla hur det går med våra lagjackor. jag hoppas vi får dom snart. riktigt snygga är dom!

dagens planer är att vara hemma med valpen nu bara, sen åka till stallet i eftermiddag. Summer ska ridas på banan, och så ska jag rida Hopson också :) red inte Summer igår, eftersom jag faktist hinner rida i morgon. en vilodag måste hon ju faktist ha.
ikväll kommer Emma också, mysigt.


Fullt upp

har haft fullt upp hittills. åkte först till mormor, sen polisstationen, körskolan, på intervju om sommarjobb, och sen hem. har varit hemma en liten stund nu.
åker till stallet lite senare idag tror jag. har inte bestämt mig än om hon ska gå lite på banan också innan vi rider ut. det tål att tänkas på.
det är inte långt kvar till andra omgången i division 1 - taggad!


Känner mig lite duktig, faktist.

känenr mig riktigt duktig nu. ridit 2 unghästar. det gick bra med båda. de har kommit lite längre i sin utbildnin båda två, så men kan liksom ställa igenom dom och jobba dom lite lätt. riktigt roligt!
red Summer sen. vi skrittade en ganska lång runda. myspys. mötte två älgar gjorde vi också!
sist red jag Hopson. galopperade runt Tveta, typ. himla härlig häst de där.

har varit i stallet från klockan 10 till 5 ungefär så nu är jag lite lagom trött. ska ge mig ut på min dagliga promenad strax, sen ska jag bara sega mig hela kvällen.
i morgon ska jag upp skapligt tidigt. hjälpa mormor med att bära in ved, sen till traffikskolan och göra lite teori och efter det ska jag på arbetsintervju och sist ska jag till stallet. fullt upp med andra ord.

Rida

idag är det massa ridning som står på schemat. ska rida 2 unghästar som står hos Maria + Summer och Hopson. Hanna har åkt till Ireland, så jag ska rida honom på fredag också.
jag får se om jag åker upp till trafikskolan i eftermiddag. var uppe igår och blev klar med fas A iaf. ska sitta en stund i morgon och eventuellt fredag också. vill få så mycket gjort som möjligt så jag kan få boken uppkörningstid snart!

Duktig ponny!

träningen igår gick bra. hon var ganska tråkig och tung i början, men efter ett tag så blev hon mycket bättre! jag måste tänka på ett inte lätta i handen hela tiden, utan hålla kvar tills hon släpper efter och börjar tugga på bettet.

dagens ridpass gick också bra. jag höll inte på så länge, men galoppen kändes finfin och traven mycket bättre.


Summer fick gå och äta lite gräs här om dagen. Det gillade hon verkligen! Det är nästan som en öken i hagarna nu..

Blabla..

drog iväg till Pumpen igår ganska hastigt och lustigt. inte mig emot, hade riktigt roligt! :)
känner mig lite småseg nu dock, men jag har ett par timmar på mig att piggna till. ska inte träna förens 11. efter det ska jag rida unghäst. sen hem och plugga körkortsteori. tror nämligen inte jag åker upp till körskolan idag, det får bli i morgon!

vet inte varför jag redan är uppe. jag hade absolut inte tänk gå upp innan 9, hehe.


Bästa vän!

Bättre

dressyrade idag, och det kändes lite bättre än sist! i början var hon tråkig och gick emot hjälperna o.s.v, men efter ett tag blev allt mycket bättre.
har träning i morgon - välbehövligt!!



Glad påsk på er!

Åh, det här kommer bli en slapp dag! Höll igång ganska bra igår, så då tycker jag att jag är värd lite vila. Haha! 

Dagens humör : Väldigt bra, är lite seg bara.
Dagens saknad : Den där härliga ridkänslan..
Dagens musik : Signaturen till The Pacific
Dagens dryck : Saft, och kommer säker dricka en hel del påskmust.
Dagens klädsel : Mjukisbyxor och Sveaskog-tröja. På med ridkläder sen!
Dagens bok: Den mörka ängeln.
Dagens kommentar : Something's wrong! Something's very wrong, if you made it through boot camp!!
Dagens roliga : Att jag fick mitt påskägg fast jag har fyllt 18 ;)
Dagens plus : Vädret!
Dagens minus : Allt godis som man äter fast man inte tycker det är gott.
Dagens frisyr : Uppsatt
Dagens göra : Rida ponnyn
Dagens person : "Påskharen"..
Dagens låt: The Game - Self Deception, kommer säkerligen bli dagens låt.



Gårdagen

jg har fasen lite träningsvärk idag, haha! red tre hästar igår på eftermiddagen. först en 4 åring som Maria har på inridning och så red jag en av Marias egna hästar. Summer red jag så klart också. jag hade först tänk dressyra lite, men sen bestämde jag mig för att skritta ut.
red barbcka, för jag tänkte att det skille bli en stillsam liten tur, men det tyckte inte Summer. haha! det mesta var otäckt tyckte hon, och när hon blir "rädd" vänder hon och sticker. knäpp! :)


Påsklov!

igår fick vi påsklov här, och det fick firas med Tove Styrke på Metropol! hade en grym kväll tack vare mina finfina vänner <3 nu är det bara att ladda om inför valborg ;)

jag måste erkänna att jag känner mig ganska duktig och ambitiös just nu. jag kom inte i säng förens halv 5 i natt, och vid halv 9 idag på morgonen gick jag upp och läste ut min svenskabok som jag ska börja skriva om nu. duktigt ju?

jaja. i eftermiddag är det stallet som gäller. min ponny ska ridas + en unghäst som Maria har på inridning. riktigt roligt.

Ge mig lov!

Jag behöver verkligen lov nu! Det är tur att det bara är den här skoldagen + i morgon! Jag har en känsla av att morgondagens lektioner kommer gå riktigt långsamt. Emma och jag kommer tagga hela dagen. Sen kommer fina vänner från Oskarshamn hit och vi ska tagga ännu mer! Haha

Min ponny ska dressyr idag också. Ska eventuellt tävla på måndag, Klubbdressyr hos MF.

Bloggtävling

Nicholai har en tävling om ett schabrak på sin blogg! Missa inte det :)

Trött tjej ska läsa läsa läsa hela natten

idag har jag varit lite duktig igen, haha! fixat mitt pass inför Londonresan, haft utvecklingssamtal och varit på banken igen.

jag vet inte vad jag ska säga om ridpasset idag. jag red som den sämsta krattan i världen, och Summer var jobbig. nej, hon var inte jobbig. det är jag som inte kan rida helt enkelt. åh! ska jag vara helt ärlig har jag inte haft den där superduper bra känslan i dressyren sen DM typ. efter det har det bara gått utför, men någon uppgång här och där. jag måste ta tag i mig själv nu, för såhär kan jag inte hålla på. skärpning Tove!

men min ponny är bäst i alla fall!


Fin dag!

idag är en sån där dag när bara allt flyter på! det va länge sen jag hade en sån dag, så det känns extra bra idag.
var i skolan som vanligt, fick G på matteprovet! vi slutade helt okej tidigt, så då var jag duktig och gick ner till både banken och optikern! gick in och köpte refillkort och ny mascara också.

ska inte till stallet idag, utan det får bli lite plugg och annat istället. inte lika roligt..

Dagens ridpass

började med Summer. hon hade en av sina bättre dagar och gick riktigt bra :D red som sagt ut och galopperade på ganska mycket. hittade en bra lite skogsväg som var mjuk och där fick hon galoppera på ordentligt. grusvägarna är ju så hårda nu + att hon ar ganska öm.

red Romeo sen. han fick också galoppera på :)

måste passa på att kommentera vädret också. underbart! satt ute en stund innan jag åkte till stallet. tror jag fick yssepysse lite färg i ansiktet faktist ;)

Gamla bilder på Summer och mig!



Haha, det är tur hon går lite bättre nu ;)

Söndag morgon

hej och god morgon!
vaknade ganska tidigt faktist, och har legat och läst nu en stund. riktigt seg bok.
dagens planer är att forsätta läsa. blir det lite varmare sen jag jag nog sätta mig ute. sen ska jag till Sinnerstad och rida, som jag skrev igår. ungefär så ser dagen ut. ska ut och gå också. långt. hehe



Hemma igen

nu är jag hemma från ett litet trevligt besök i Tälleryd :) vi fick väl kanske inte gjort det vi skulle, och varför är jag inte så förvånad? haha

innan jag åkte dit red jag ut med Summer runt Tveta. jag tyckte hon skötte sig idag. hon var framåt och ville göra rätt de få gånger jag faktist arbetade henne lite. hon fick mest bara galoppera på. det blir något liknande ridpass i morgon. då ska jag även ut och galoppera med Romeo :)

Städning på G

ska hjälpa mama att städa här hemma nu, och efter det ska jag till stallet och rida Summer. ut och galoppera är tanken.
sen ska jag kanske hem till Emma i eftermiddag och fixa med ett skolarbete. trevligt trevligt!

det är btw ingen som kan tipsa om någon snygg figursydd jacka?! vi har haft sån otur med våra lagjackor.

Fredag

har inte haft varken tid eller ork att blogga nått idag. bara så att ni vet liksom ;)
blev lite ridning idag igen på banan, men bara typ 15 minuter. sen gav jag upp och red ut en liten sväng. jag vet inte riktigt, men det är nått som inte stämmer i dressyren för tillfället. vet inte om det är hos mig eller Summer. ska i alla fall bara rida ut och galoppera i morgon och på söndag, så får vi ta tag i det nästa vecka.


Dagens ridpass

premiär för utebanan idag!
Summer var ganska fin, men lite småtråkig vissa stunder. hävde sig på och så där. jag hade inga höga krav - dels för att hon i stort sett bara har stått sen i söndags, och hon ska ju faktist få ta det lite chill den här veckan :)

ikväll hade jag nog kunnat vara i stallet hur länge som helst och styra. haha! det var så himla skönt ute och jag hade hur mycket energi som helst. synd att jag bara hade en liten ponny att rida ;) nu är jag dock inte lika pigg.


Lång dag

är hemma nu efter en ganska krävande skoldag. först hade Emma och jag redovisning om barrskogen. inte så avancerat, men i alla fall. lite senare hade vi matteprov. ska bli spännande att se resultatet sen. får jag G hänger förhoppningsvis inte mitt betyg på nationella provet. jag vill helst slippa läsa om kursen i 3an..
sen hade jag körlektion. jag var tydligen ensam idag, så jag fick köra hela vägen till Vimmerby, sen 80 minuter lektion för han tyckte jag skulle ta en dubbellektion idag, och sen köra tillbaka till Hultsfred igen. lite jobbigt va det faktist måste jag erkänna. men det gick bra :) nu är körningen i stort sett klar, så jag måste plugga teori som en galning nu!

ska till stallet snart och rida och så. kanske till och med kan rida på utebanan idag? hoppas hoppas

Täckesbyte

idag blev Summer av med sitt fodrade regntäcke! jag tror hon tyckte att det var på tiden :P nu får hon ha sitt tunna regntäcke istället. hoppas det håller bara, haha! det är sönder lite här och var. inga stora grejer, men ändå.
kom där ifrån ganska nyss. hon hade haft sin schockemöhle-grimma ute idag igen, trots att jag typ gömde den igår.. nu la jag den i påsen så jag hoppas dom tar rätt grimma i morgon ;)  
annars var allt som det skulle. Summer var lika söt som vanligt. hon hade stökat till lagom mycket i boxen och så där.
hon har varit lite snorig ett tag, men nu är det helt borta. skönt!


trötta ponnysar på tävling i Mantorp. snart ska dom ut och åka igen!

Haha!

va inne på bilddagboken och kollade på masa gamla bilder! bland annat alla fina bilder från de gånger jag var på Östragård och när jag hade Ria hos mig! får se om det blir en liten bildbomb sen ;)

Summer får vila idag. mamma kommer hem ganska sent och jag måste försöka plugga, så åker ut en snabbis och mockar bara..


Nisse och jag. den ponnyn alltså!!


I brist på annat..

Hur började det:
1. På vilken klubb började du rida?: Hultsfredbygdens Ridklubb
2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?: Alla hästar jag har fått chansen att rida, och alla tränare genom åren.
3. Vilken häst har lärt dig mest?: Jag har lärt mig mest under tiden med Summer. Vi har lärt oss tillsammans!
4. När började du tävla högre än klubbtävlingar?: 2003-2004
5. Vilken häst har du mest placeringar med?:  Calippo eller Summer. Jag tror det börjar bli ganska jämnt nu.

Dressyr:

1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?: Melody eller någon av Marias hästar.
2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med?: Summer
3. Vad är det svåraste program du ridit?: Lätt A:P1
4. Vad tävlar du för klasser?: Vanligtvis Lätt A:2 och uppåt
5. Vad har du tagit för placeringar i år?: Vinst med laget i division 1

Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?: Summer, 110 cm
2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd?: Summer och Calippo, 90-100 cm
3. Vad tävlar du för klasser?: -
4. Vad har du tagit för placeringar i år?: -
5. Vilken klubb föredra du att tävla hos?: Högsby var bra, och jag gillade Gamleby också. Fast där har jag bara varit en gång, haha.

Häst: 
1. Vem är den hetaste hästen du ridit?: Beauty
2. Vem är den starkaste hästen du ridit?: Oj, ingen aning!
3. Vem är den minsta hästen du ridit?: Levita
4. Vem är den största hästen du ridit?: Oscar eller Dolores. Vet inte riktigt vem av dom som är störst.
5. Vem är den häst du tog grönakortet på?: Gjorde det utan häst
6. Vem är den häst du tävlade först i dressyr?: Calippo
7. Vem är den häst du tävlade först i hoppning?: Någon ridskoleponny, annars Calippo.
8. Vem är den häst du tog din första placering med?: Calippo
9. Vem är den häst du tog din senaste placering med?: Summer
10. Vilka hästar har du tävlat i lag med?: Summer och Calippo

Antingen eller:

Häst - Ponny
Dressyr -
Hoppning
Utomhus tävling -
Inomhus tävling 
Satsa för seger - Fis rida 
Vitt schabrak - Personlig färg
Ridstövlar -
Chaps
Spilta - Box
Spån -
Halm
Räcke - Oxer 
Kompisar i hagen -
Ensam  (om det är snälla kompisar!)


Gammal bild från min hoppkarriär som inte gick som den skulle ;)

I skolan

är i skolan. första lektionen slutar typ nu och det är bara tre kvar. jag gillar onsdagar!
när jag kommer hem blir det matteplugg. har prov i morgon... sen stallet och rida lite :) ja, det var väl ungefär det jag hade på hjärtat just nu!

Mys med ponnyn

min lilla Sumsum var så gullig idag :) hihi
hade egentligen inte tänkt rida, men eftersom jag hade så pass gott om tid på mig så passade jag på att skritta ut en sväng barbacka. det är ju i stort sett samma sak för hästarna som att vila.
var ute i 20 minuter kanske, och Summer skrittade på! hon var så där härligt glad idag som hon kan vara ibland, och det smittar av sig :D
jag hade tänkt fixa manen på henne ikväll. korta av den lite. men eftersom den fortfarande är lockig sen helgen (och förra helgen..) så väntar jag lite tills det har gått ur. klippte iaf av en bit på svansen. till och med jag tyckte att den började bli lite väl lång nu.



nu ska jag göra kväller och sen äta gröt. haha! asgott.

Letat katt

var ute förut och letade rätt på Villes katt. hon följde med mig igår när jag gick på promenad, men hon orkade inte gå hela vägen så hon stannade kvar i skogen. när jag gick tillbaka sen kom hon, men stannade igen halvvägs hem. trög katt. jaja, jag behövde inte leta speciellt länge efter henne. hon var bakom logen och gick omkring. haha!

Min kisse, hon försvinner iaf inte! även om jag ibland önskar att hon kunde göra det.. hehe. en mer krävande katt får man leta länge efter. 


 

Mer bilder

Matilda skickade lite mer bilder från tävlingen i Jönköping!


avslutar med en fulbild...

Vad som händer i veckan

Måndag: Summer vilar. Jag ska ut och gå en sväng hade jag tänkt. haha.
Tisdag: Summer vilar. Jag ska fixa hos Melody och plugga.
Onsdag: Summer ska skrittas.
Torsdag: Då blir det nog uteritt eller nått med Summer. Jag har körlektion klockan ett.
Fredag: Dressyra lite lätt med Summer. Inga andra planer för kvällen.
Lördag: Ut med Summer i skogen. Vet inte om de händer något mer den dagen? haha
Söndag: Ut med Summer i skogen!

 

Måndag

Summer få vila idag och i morgon också. sen tar jag det lite lugnt resten av veckan. ska försöka komma ut i skogen så mycket som möjligt. har ingen tävling nu förens den 8 maj då det är andra omgången i div 1.  alla i laget är supertaggade så då gäller det att ha Summer pigg och fräsch tills dess :D

 

:)


Bilder

snodde lite bilder från bästa Emeline :)

Från förra helgen!


Summer var gladast av alla ponnyhästarna... ehehe

Idag!


Ja jag säger då det, hon ser typ galen ut? haha


Dagens tävlande

idag var vi som sagt i Oskarshamn och tävlade, regionalt.
Summer kändes jättefin under hela förmiddagen! mjuk i sidorna och lyhörd. inne på banan blev hon dock lite tråkig i båda klasserna, vilket visar sig på protokollet sen. men jag är nöjd :)
gött att kunna rida fram och så ute nu!

Lätt A:1 - 63 %
Lätt A:P1 - 60 %
+ lite decimaler som jag inte har i huvudet för tillfället.

Hemma - Till stallet!

är hemma från Kalmar nu. ska bara vila liiite till innan jag åker till stallet och fixar inför i morgon. då är det tävling i Oskarshamn! ska rida Lätt A:1 och Lätt A:P1
 
vi säger väl så så länge!

Fredag!

idag var jag duktig och gick upp halv 6. va i stallet halv 7 och då red jag Summer och en häst till. jag red Summer på Maria Falk-clinicen med specialidrotten. det gick bra :D red över bommar. gjorde även lite öppnor och slutor för att träna på det inför tävlingen på söndag.

ska vara i skolan knappt en timme till. ska skriva klart en grej med emma och malin. sen åker jag och emms till Kalmar! Hoffmaestro på Palace. kommer hem i morgon eftermiddag och då ska ponnyn badas, knoppas och fixas :)

ha de!

onsdag

idag blir det vila för Summer. får se om jag går en sväng med henne medans mamma mockar eller nått :) eventuellt har hon fått nya skor idag också.

min motion idag har bestått av zumba, och nu ska jag gå en lite promenad innan vi åker till stallet!

Två bilder från tävlingen

Fick dom av Matilda :)



Gårdagens + dagens

igår tog vi oss en promenad istället, jag och Summer. vi gick runt Tveta i det fina vädret. så himla skönt! Summer är dock inte så himla smidig att gå med i vanliga fall. antingen går hon bakom som en åsna eller ska hon gå framför och dra, men igår skötte hon sig ganska bra och gick snällt bredvid :)

idag red jag henne i ridhuset en stund. väldigt enkelt med stora volter, skänkelvikning och lite förvänd galopp. hon kändes helt okej, lite stel och tråkig i höger bara.
sen tänkte jag skritta av henne ute på en liten fridfull runda.
det gick bra till en början, men när jag skulle vända tillbaka spände hon till och började småtrava. lät henne hålla på för det brukar lugna sig, men idag blev hon bara värre. haha! låg typ en hög med grenar över "vägen". dom tog hon ett jättehopp över, och sen var det för sent för mig att göra nått. hon drog iväg och hoppade över ett nedfallet träd och efter det började hon bocka. jag brukar få stopp på henne efter en liten stund, men jag kände att det inte skule gå idag ;) slutade med att jag for i backen och Summer sprang till stallet. bockandes... knäpp är hon!

jaja, första gången på nästan två år som jag ramlar av, och sist var det inte ens Summer som var den skyldiga hästen. jag minns knappt när jag ramlade av henne sist? men jag har varit riktigt nära ett par gånger det senate året. haha!

Mot stallet!

ska åka till Summer nu. ut och skritta i det fina vädret!
åh vad jag tycker om min ponny :)

Tävling 3 april, Jönköping

Första omgången av division 1, ponnydressyr, Småland

vi behövde inte åka supertidigt till tävlingen, vilket var skönt! vi åkte dit tillsammans med Emma, Love you och Emmas mamma. taggade som bara den på vägen dit ;)
det märktes så tydligt på Summer att hon tyckte det var roligt att vara ute på tävling igen! hon har ju inte varit utanför Sinnerstad sen September/Oktober tror jag.

jag var lite orolig för hur det skulle gå måste jag erkänna. när jag red henne i lördags fick jag ingen bra känsla alls.
men när jag började rida fram och känna lite mer på henne var hon superfin! inte speciellt spänd, lydig och lösgjord.
i collecting ring var hon lika avspänd som innan, men när jag skulle rida runt banan kom tävlingsnerverna fram hos både henne och mig. uppe vid domaren blev hon superspänd första gången.
väl inne på banan stog hon emot första delen av programet, lite tittig och så där. när det släppte gick hon riktigt bra. vi fick lite småmissar här och var, men över lag gick allt som planerat ;) 
domarens kommentar på protokollet: 
"Trevlig ponny som går för känsliga hjälper. För dagen något öppen i formen. Fin sits och trevlig ridning."
Mathilda red först för laget, och jag som nummer två. jag visste att det hade gått riktigt bra för henne, men inte vilken % hon fick, så innan jag ska in och rida frågar jag mamma vad hon fick, men hon säger bara att om jag får ganska höga % så kan det gå riktigt bra för laget. haha!

och det gjorde det ju också! en delad första plats med Ljungby är ju inte helt fel :D

Mathilda Syrén, Nexis Izzmer - 67 %
Tove Danielsson, Eve's Summer Flower - 66 %
Emeline Lind, Fabulous - 69 %
Emma Edgren, Oh, how I love you - 60 %
+ lite decimaler och sånt..
jättebra att alla i laget hamnade över 60!!

inväntar bilder från Matilda nu ;)

Om ni vill läsa redan nu..

så kan ni läsa här vad Matilda har skrivit om dagen!
Matilda, som är lagledare, hästskötare och vår egen fotograf ;D  uppskattat som bara den! <3

Hemma från tävlingen nu

det blev an ganska lång dag trots allt, men det gör verkligen ingenting för det har gått riktigt bra! :D
jag och Summer fick 66 % i lagklassen. hamnade på en 4e plats, precis utanför placering.
men det bästa av allt - laget åkte hem med en finfin seger :D som vi dock fick dela med Ljungby ;)
skriver mer om tävlingen i morgon! nu typ dör jag av trötthet..


Bild från idag! 
mathilda och nisse, emeline och fabbis, jag och sumsum, emma och love you

vilket superlag säger jag bara ;D

Tagga tävling!!

nu är Summer badad och flätad till i morgon. dock hann jag inte med allt som jag ville ha gjort ikväll, så får fixa det i morgon innan vi åker. klippa hovskägg och sånt. jag hade liksom 5 timmar på mig att få henne iordning, men jag hann inte. haha! jag hade iofs Romeo också att ta hand om också :)

ridningen gick bra idag. det blev inte allt för svårt, och avslutade med en litren tur ut i skogen. uppskattat!
red Romeo sen. ut och galopperade lite.

vi behöver inte åka så tidigt i morgon, vilket är skönt. lagklassen börjar klockan 1, och jag ska rida efter klockan 2 tror jag.
vi ska åka tillsammans med Emma, så dom kommer till Sinnerstad vid halv 10 cirkus gurka. enligt mina beräkningar räcker det med om jag går upp senast halv 8 :) hehe


Städning

igår kväll klockan halv tio fick jag ett städryck och passade på att städa i min hästgarderob. eller städa och städa - jag plockade i ordning allt i alla fall! det såg verkligen bedrövligt ut där inne, haha! jag får se hur länge det håller sig fint. det brukar inte vara länge.. men så är det när man har för mycket saker på en för liten yta :)

några före-bilder tänker jag inte visa, haha! men så här ser det ut nu:




och här har ni min snygga löpsedel från Göteborg Horse Show 2001 som sitter på insidan av dörren ;)



För er som är intresserade

Målilla Rid och Körsällskaps nya hemsida:
http://www3.idrottonline.se/MalillaRidOKS-Ridsport/

och till er som tävlar för Målilla - ni får gärna skicka in information om dig och din häst tillsammans med en bild till Matilda [email protected] så lägger hon upp det på hemsidan under Tävlingsryttare.


Bilder!

min otroligt snälla kompis (och lagledare) Matilda har framkallat några bilder som hon tog på DM och skickat till mig! :D jag har tydligen haft dom hemma ett par dagar, men jag har helt missat att mamma hade lagt kuvertet på min plats i köket, haha! så jag fick se dom i eftermiddags. jag blev riktigt glad måste jag säga, precis vad jag behövde idag!!

Det är bland annat de här två bilderna :)





eftersom Matildis hjälper mamma med lagledarrollen så ska hon följa med på söndag, så hoppas på fler superfina bilder :D  

blaha blaha

tränade igår och Summer skötte sig :) det gick bra, varken bättre eller sämre. bara bra liksom.
övade på det som kommer i programet, fast på andra ställen och på lite andra vis. Summer är en ganska smart ponny, faktist, så man får inte träna program för mycket. då blir det jobbigt sen.

ridpasset idag gick också bra. hon kändes nästan bättre idag än igår.
i morgon blir det bara ett lugnt pass med lite lösgörande övningar så hon får känna sig duktig. blir nog en liten tur ut i skogen också :)

RSS 2.0