tisdag

missade bussen upp till skolan igår, hehe ;) men jag var faktist duktig här hemma och läste ut hela Möss och Männikor som vi ska skriva en analys om. bra ju?

i lördags ar det som sagt tävling för min del i Högsby. åkte dit för att rida en klass, Lätt A:1, och den vann jag :D Summer var superfin och skötte sig hela tiden.
i söndags var jag med Maria på tävling, också det i Högsby. det gick bra för henne, vann båda klasserna med Don Henry :)

igår red jag ut en sväng med Sumsum,och nu har det hänt något igen!! nu kan hon arbeta när man rider ut också, hurra! hon gick skitbra igår :D har träning i morgon, så jag hoppas att det håller i sig :) ska btw hoppa på träningen. det ser jag fram emot - faktist! det gick väldigt bra sist :)

idag får nog Tummeli Bum vila, eller så blir det en liten tur så att hon får komma ut lite :)

tävlinsdagen

har varit hemma från tävlingen nu ett tag, och det gick väldigt bra måste jag säga. jag red ju bara en klass, Lätt A:1, och det gick verkligen super. red ihop 248p och 65.26%, och det vann jag på!! :D Summer skötte sig hela dagen och inne på banan var hon avslappnad i stort sett hela tiden. det var väl 10 m volterna i galopp som inte blev som dom skulle. då blev hon för hög i nacken och "kröp ihop".
lilla Kajsa var också med, och hon vann Lätt B:1 med Teo :)

detta var nog sista tävlingen för i år. vi ha en liten avslutning med alla ponnydressyr-tjejer i oktober. då ska vi planera inför nästa sesong med lagen och så. ska försöka få ihop 2 lag - ett div. 1 och ett div. 2 :)
det kommer bli skitbra!

idag hade vi faktist med kameran till tävlingen, så kanske lägger upp någon bild senare.


snart tävling

vaknade en hel timme innan klockan skulle ringa, och kunde inte somna om. typiskt alltså! men nu ska jag gå upp vilken minut som helst och äta frukost och göra mig i ordning :) är inte nervös än, men det kommer väl. sen blir det stallet och fxa allt där. ska knoppa Summer och sådär. köpte nya gummiband för några veckor sedan. dom är verkligen skitbra! :D finns på Hippoteket och Charlies Häst och Hund i Vetlanda. åhh vad bra dom är! hahah ;)

nej, nu måste jag gå upp ur sängen! har en hel del att fixa kom jag på nu...

oj!

jag skulle egentligen åkt till Anna efter att jag hade ridit och gjort allt i stallet, men när jag kom hem somnade jag! :o jag var verkligen supertrött! när jag vaknade hade klockan blivit ganska mycket, så det kändes inte som någon idé att gå ner till Anna Thunis eftersom att jag ändå sulle behöva gå hem ganska tidigt. ska ju upp tidigt i morgon ;) men det blir inte lika tidigt som vanligt. det räcker med att vi är på plats i Högsby vid 11 ungefär, så jag kan sova till 8 i morgon :)

dagens lilla ridpass gick väl inte allt för bra... Summer var verkligen bråkig och ville inte alls sammarbeta och göra som jag ville ;) men tillslut fick jag lite ordning på henne och hon arbetade på bra :) vi får hoppas på det bästa i morgon!!


ta mig tillbaka...


äntligen fredag!

sitter och kollar på Simpsons nu med Ville, hehe! ska snart åka till stallet för att fixa i ordning och rida Summer en sväng i skogen. ska tävla i morgon i Högsby, så hon behöver komma ut och galoppera lite :) ska snart klippa henne tror jag, men det får bli om några veckor. känner att jag inte vill börja täckessesongen riktigt än.

idag på specialidrotten kom Lotta och pratade om olyckor och vad man ska gör för att stoppa blödningar och sånt. det var ganska intressent :) vi tittade på en film och så pratade Lotta lite.

som sagt så är det tävling i Högsby i morgon för min del. troligen sista för sesongen... ska bara rida en Lätt A:1 eftersom att det har blivit så mycket tävlande denna månad och Summer börjar kännas lite trött. hon var jättefin på träningen i tisdags, så förhoppningsvis funkar allt som det ska i morgon också :)
på söndag är det tävling för storhäst i Högsby, så ska kanske följa med Maria dit. vi får se hur det blir med det.


vinterbild på Summer. jag måste verkligen ta med kameran till stallet och ta nya bilder!!!


rubrik?

Ojojoj vad länge sen de va som jag skrev något här... Funderar på att kanske börja skriva lite mer nu när jag har min egna lilla dator ;)

Var i alla fall i Åseda med Summer igår och tävlade, och jag ska inte klaga på resultatet :) Första klassen, Lätt B:0, vann jag! :D Summer var jättefin hela programmet och gjorde inga dumheter. Jag startade först och hade ledningen på 210 p  och 165.63 % hela tiden :)
Andra klassen, Lätt A:2, gick nästan lika bra. Om bakdelsvändningarna hade fungerat hade jag kanske vunnit den klassen med, men jag fick nöja mig med att komma 3:a, 268 p 62.33 %. Det var ju trots allt bara vår andra Lätt A:2, så ag är verkligen supernöjd! Summer var ovanligt lugn hela dagen och skötte sig hela tiden.

Nästa tävling blir på Lördag i Torestorp/Kristvalla, Lätt B:1 och Lätt A:1. Och innan det ska jag hinna med en träning för Maria :) Det blir på Fredag, inan tävlingen. Vi gjorde likadant innan tävlingen i Åseda, och det funkade ju riktigt bra! Sista tävlingen för sesongen blir i Högsby och 2 veckor. Det ser jag fram emot.

Idag hade jag egentligen tänkt skritta ut Summer, men efter att jag hade mockat ur bocken, kört in 5 kärror spån, bytt vatten inne och ute och gjort i ordning mat så var jag helt slut... Det är väl förskylningen som hänger i. Så Sumlan för lite långledigt, för jag hinner inte rida henna i morgon heller efter som att det är Tisdag - Och det innebär speedway :D

Tjing Tjong!

(Ignorera eventuella stavfel! Jag skrev visst så mycket, så jag orkar inte läsa igenom allt...)


RSS 2.0