tävlingen

skrev ett inlägg i tisdags, men precis när jag var klar och skulle trycka på publicera så gick strömmen. typiskt..

men i alla fall.. tävlade på Udden i måndags. första omgången i allsvenskan div. 2. red en Lätt B:1 först som en förklass. det gick inte alls bra. framridningen var inte bra, jag red dåligt och Summer var jättespänd och ville inte gå fram. fick ihop 50. 64 % - inge vidare..
skrittade av Summer och ställde henne i boxen. nästan 6 timmars väntan tills jag skulle rida igen. Lagklassen då, en Lätt B:2. det gick så mycket bättre! jag red fram i nästan en timme. Sumsum behöver verkligen det! det tar lång tid innan hon börjar arbeta och gå riktigt bra. inne på banan var hon också jättefin, men lite för hög i nacken. fick ihop 60.33 % i alla fall :) helt okej! Emma och Love You gjorde en jättefin runda och kom 2a :) laget kom på e 4:e plats. vi var inte många poäng från placering.

i eftermiddag ska jag ut till MF och träna :) roligt roligt!


Jag vill ha sommar!


gårdagen

ojoj vad bra man är på att blogga.. not!

igår va vi uppe i Hultsfred och tränade för Maria :) red igenom Lätt B:2 programmet och det funkade bra! MF sa att om jag rider så bra som jag gjorde igår blir jag placerad i morgon ;) får du är det nämligen tävling, på Udden. första omgången i allsvenskan :) men vi har ett problem.. Romeo har blivit sjuk och får medicin, så han får inte tävlas på 4 veckor... :( men nu har det nog löst sig sa mamma precis. Mathilda och Madonna hoppar in istället i morgon.
med i Vimmerby kanske Kajsa kan rida Manilla? det löser sig.

nu ska vi snart äta här, sen ska jag till min favoritponny <3 ska rida ut en sväng och ladda upp inför i morgon ;) sen är det knoppar och annat som ska göras :) wihoo

Romeo och Summer i Mjölby :)<3
Romeo och Summer på tävling i Mjölby. Sum ser ut att ha väldigt roligt... hah

RSS 2.0