heeej!

hej! allt bra i värmen? läste nu att det ska bli ännu varmare nästa vecka. det tackar vi inte nej till :)
kände att det passade med en liten uppdatering idag, nu när jag bara ligger hemma och latar mig. man får passa på när man är ledig. i morgon är det jobb igen och då blir det ingen vila! vi ska dra slang runt en hel skog som dom ska tända på i början av veckan, sen ska vi får gå där i värmen och se till att det inte sprider sig. det blir nog intressant.
Summer har lite sommarlov nu. tänkte sätta igång henne och börja träna mer nästa vecka så att hon är i fin form till Superhelgen.

så, det var den uppdatering det. nu vet jag inte vad jag ska skriva, så, hej då!

hmm..

inte mycket uppdatering här, och det kommer förmodligen inte bli bättre heller :P bara så att vi vet, hehe.

har jobbat 2 dagar nu, och det känns grymt bra måste jag säga :) ska jobba 5 veckor, sen 4 veckors semester, och sen jobba en vecka till innan skolan börjar igen :P

ska iväg på speedway snart, tjing tjing!

snart snart snart...

...är det sommarlov! om cirkus 5 timmar ;) det är ju inte helt fel precis.

igår var jag i stallet en lång stund. red Summer först. hon kändes fin, även att hon inte har gått på bana på flera dagar. red inte så länge, kände bara lite på henne. ska rida lite mer idag när jag har tid.
red ut Romeo sen. det tyckte han va roligt, hehe. han jobbade på bra i traven, men i galoppen bara drog han iväg och ville springa fort :P
red Blacky sist i ridhuset. det gick bättre än i tisdags, men i mitten av ridpasset blev han jättejobbig och vara drog upp huvudet och sprang typ. fick sätta mig ner och verkligen trycka med benen och fånga upp hela tiden, då gick han helt ok igen! hehe


ledig!

är ledig från skolan idag och i morgon, och på torsdag är det sista dagen innan vi får sommarlov! det ska bli otroligt skönt!

red ut Summer igår i det svenska sommarvädret... det blev en ganska lugn runda. gjorde lite tepmoväxlingar i trav och galopp, annars blev det mest skritt :)
idag ska hon få vila hade jag tänkt. ska rida Blacky istället :)

tror jag ska gå upp ur sängen nu och äta frukost och gå med hunden. det regnar inte nu, så det är väl bäst att passa på.


Romeo och Sumsum :) dom + Hannas hästar hade roligt i hagarna igår, sprang runt som galningar alla fyra ;)


tävlingen

det blev ingen uppdatering efter tävlingen märkte jag, hehe.

Summer kändes superfin på framridningen! lyssnade bra, och var pigg :) inne på banan gick det inte lika bra. tappade all bjudning. fast öppna/sluta var mycket bättre den här gången. fick 58 %, och det är ju en förbättring i Lät A:P1. det var intressant att rida för tre domare! kul att jämföra protokollen sen :)

hemresan blev en intressant upplevelse :P stackars Summer och Romeo, haha! 3 timmars bilresa hem + stopp på Mc Donalds. precis innan Storebro fick vi bensinstopp! mamma hade tankat så att det skulle räcka till Motala fram och tillbaka på fredagkvällen - innan vi åkte till Tommy och skodde... bra planerning! vi fick igång bilen så vi kunde åka in till Storebro och ställa oss på ett bättre ställe. Pappa fick komma med bensin :P när vi kom till stallet och skulle lasta ur hästarna gick det inte att fälla ner luckan bak, haha! den hade kilat fast sig, så vi fick hämta några grejer och knacka loss den xD resan som skulle ta typ 3 timmar tog minst 5...


gårdagen

Summer var både fin och jobbig igår. hon var piggare än vanligt, och bara sprang ifrån allt arbete. sen skulle hon ifrågasätta allt jag gjorde också. skulle rida serpentinbågar och göra ett enkelt byte på medellinjen. när hon blev stark och jag kände att det inte skulle bli något bra avbrott så red jag vidare, men då blev Summer arg... i mellan åt gick hon bra, men jag fick ingen riktig ordning på henne.
ska rida lektion ikväll, så jag hoppas att hon är på bättre humör :)

på tal om något annat, vädret! det är ju helt underbart! och idag tog jag det stora steget att ta på mig shorts till skolan, hehe.


bild från förra sommaren hemma

sommar?

idag känns det verkligen som sommar! solen är framme, och det är bara allmänt härligt, hehe.

Summer vilade i måndags. det tyckte jag hon var värd efter tävlingen.
igår red jag ut en sväng. hon kändes jättefin, och var väldigt lätt att jobba även att jag inte red på bana. skönt!

idag blir det lite mer dressyr i alla fall.

tjing tjing

RSS 2.0