När jag ändå är igång..

Nu när jag ändå är igång med lite bilder tänkte jag passa på att visa lite bilder från förra helgen när jag var i Stockholm. Vi hade otrolig tur med vädret och jag måste erkänna att jag började tycka om staden, hehe. Innan har jag allid varit lite mer för Göteborg, men den här gången kunde jag faktiskt se det fina med Stockholm.



Jag har fått mitt liv tillbaka

Yes, idag fick jag tillbaka mitt liv som skolan tog ifrån mig för ungefär 12 år sedan. Det känns galet bra. Jag har inget mer plugg att tänka på, utan kan bara njuta ordentligt av den sista veckan tilsammans med klassen. I morgon är det bara en vecka kvar - då smäller det!

Igår tjuvstartade SP09 studentveckan, och ja vad ska man säga? Vi satte ribban oroväckande högt! Ska vi hålla den här nivån på alla fester under en veckas tid så vet jag inte hur det kommer sluta. Men roligt hade vi i alla fall, helt klart.

Skoldagen idag var inte lika rolig där emot. Åkte upp till klockan nio för att titta på lite ekonomifilmer och ha ett betygsamtal. Det var ju inte direkt jobbigt, men gårdagen satte sina spår..

Nu ligger jag i sängen med datorn och bara kollar runt. Jag vet inte när jag tog mig tid till det senast? Jag har tittat på ett par avsnitt Band of Brothers också, och bara njutit av att vara helt fri från skolarbeten. Tack!

Bjuder på några bilder från igår kväll.


Lycka

Sista uppgiften i skolan är inlämnad, imorgon sätts betygen och ikväll är det fest med klassen! Jag känner mig så lättad och glad! Haha
Idag har varit sista gången vi har haft vissa lektioner med vissa lärare. Det känns så himla konstigt.. Men samtidigt helt underbart!
Tack och hej


Hello!

Hänger i skolan med Malin och inväntar den första lektionen för dagen som börjar om en timme. Lite drygt måste jag erkänna.

Det är ganska lugnt nu gör tiden, så det finns inte mycket att uppdatera er om liksom. Det är tio dagar kvar till studenten, och på torsdag sätts våra slutbetyg. Igår gjorde jag sista provet, ångest, och i morgon börjar studentfesterna :) happy times


På väg hem

Sitter i bilen nu, på väg hem efter en rolig helg i Stockholm. Vi åkte upp i fredags. Då blev det lite shopping och mys runt gamla stan på kvällen i det fina vädret. Igår blev det ytterligare lite shopping på förmiddagen innan vi åkte till faster Agneta för att fira henne med alla andra släktingar. Jätteroligt att träffa de kusinerna som man inte ser så mycket av annars!
Och idag har vi bara ätit lunch hos faster Inger innan vi lämnade huvudstaden.

Sumsum har tagit det lite lugnt i helgen. I fredags gick hon i maskinen och igår vilade hon. Ska åka ut till stallet när vi är hemma och pussa lite extra på henne. Haha, vi gick förbi en ridskola igår och då kände jag verkligen att jag ville hem och rida, efter bara en dag utan hästar ;)


Bra kväll!

Äntligen en seger för Fast Freddie!!!!! Underbart

Och just det, grattis till Loreen också!


Bästa bordet på balen, lätt!


Tönt

Nu när jag har iPhone har jag så klart skaffat både Twitter och Instagram.
Heter tovedanielsson på båda, bara så ni vet det liksom.

Lördag

Jag betar av arbete efter arbete känns det som, hehe. Nu är jag äntligen klar med min ekonomiska rapport. Jag har inte rikigt kommit på hur jag ska fira det än.

Det är verkligen inte mycket tid kvar i skolan nu.

Nästa vecka ska alla arbeten vara klara och alla prov ska bli gjorda. Jag är ledig på fredag för att tillbringa min helg i Stockholm.
Veckan efter det sätts betygen, så då börjar den riktiga nedräkningen!

Långhelg

Förmiddagen har jag tillbringat i Tuna på lokal ponnyhoppning. Svinkalt, men på något mystiskt vis lyckades jag bränna mig i ansiktet under den minut som solen var framme.

Den där lilla ponnyn jag har ståendes har gått ett fint dressyrpass på utebanan ikväll. Hon var megafin när hon hon inte sprang det fortaste hon kunde kors och tvärs över banan :) Hurraaaaaa

Okej, nu får det vara nog för ikväll. Jag är trött och måste ögonblickligen gå till sängs. Nej inte riktigt. Jag ska se på Modellagenturen sen och dricka upp min mjölk. HAHAHA. Hejhej!

Långhelg

Förmiddagen har jag tillbringat i Tuna på lokal ponnyhoppning. Svinkalt, men på något mystiskt vis lyckades jag bränna mig i ansiktet under den minut som solen var framme.

Den där lilla ponnyn jag har ståendes har gått ett fint dressyrpass på utebanan ikväll. Hon var megafin när hon hon inte sprang det fortaste hon kunde kors och tvärs över banan :) Hurraaaaaa

Okej, nu får det vara nog för ikväll. Jag är trött och måste ögonblickligen gå till sängs. Nej inte riktigt. Jag ska se på Modellagenturen sen och dricka upp min mjölk. HAHAHA. Hejhej!

Jaha jaa

Det var inte mkt aktivitet här inte. Jag varken hinner eller orkar. Summer tuffar på bra och jag gör inte annat än pluggar tycker jag :s
Men snart är det slut på det! Bara en vecka kvar i skolan innan betygen ska sättas. Sen jäklar är det fest!!!

Bjuder på en bild från vandringen idag s vi på idrott och hälsa b har gjort idag


Balbalbal!!!

Idag är det bal som gäller!
Jag har redan varit i Hultsfred och fixat smink och hår. Jättenöjd!


I skolan

Taggar sista lektionen för dagen. De va länge sen jag gick så länge en fredag.. När jag kommer hem ska Summer ridas och sen ska jag fixa inför balen som är i morgon. Sinnessjukt!!


Testar lite

Haha jag är bara tvungen att testa blogg.se appen ;) älskar livet med iPhone! Jag är dessutom klar med mitt projektarbete nu. Ingen är lyckligare än jag!


Äntligen

Nu är jag äntligen med i iPhone-klubben! :D
Nytt nummer har jag också - 0730336845

Jag återkommer när skolan har gett mig mitt liv tillbaka.

Ingen tid över

Ja här hände det inte mycket! Haha
Jag sitter med plugg upp över öronen känns det som, så idag körde jag på en ordentligt pluggeftermiddag/kväll efter en lång skoldag. Jag var hemma 16.45.. Det tycker jag inte om. Då känns det som om hela dagen redan har gått.
Men jag har fått en hel del gjort idag på mitt projektarbete, och jag närmar mig slutet med stormsteg! På fredag ska det vara klart.

Summer vilade alltså idag. Anna var gullig och mockade åt mig då jag inte hade någon bil så jag kunde ta mig ut. Och ingen speedway blev det för min del heller trots första hemmamatchen.. Men det var ingen superspännande match som jag missade. Dackarna vann stort över Hammarby med 52-38. Det går bra nu.

Treårstest

Nova har varit riktigt duktig idag! Lite spänd när jag skulle visa henne för hand och löshoppningen, men ridprovet gick superbra. Jag är riktigt nöjd med dagen och det tror jag Helen, Novas ägare, också är :)


Blåsigt

Var i stallet melan 10-16. Vet faktiskt inte vad jag höll på med som stod så lång tid?
Red först Summer en timme. Riktigt fin idag! Red ut på Romeo sen, och vi var nog ute över en timme skulle jag tro i blåsten. Trodde nästan vi skulle blåsa iväg när det tog i ordentligt x)
Innan jag åkte hem tog jag in Nova och snyggade till henne. Putsade också hennes träns och sadel till i morgon.
Tagga treårs-test! Haha


Äntligen helg

Vi slutade tidigare idag också, så jag var hemma lite efter klockan 12. Josefine var gullig och körde hem mig.

Har ridit Nova idag, och hon känns redo för treårs-testet på söndag. Det ska bli riktigt roligt faktiskt!
Summer gick ett pass på utebanan, och även hon var fin idag. Hon är lite stissig där nere, men tyckte ändå jag fick till det idag. Avslutade med att skritta en runda i skogen :)



Ikväll blir det fredagsmys, typ. Väldigt skönt faktiskt. Min kropp orkar inte med så mycket mer idag. I morgon ska jag upp ganska tidigt. Nova ska snyggas till och Summer och Romeo ska ridas!


Torsdag kväll

Summer och jag var ute på en riktigt härlig runda i skogen nu ikväll på lite över en timme. Hon var riktigt på hugget idag och tyckte det var jätteroligt. Underbara ponny!
Jag kom hem strax innan klockan 21, och då gav jag mig direkt ut på en springtur. Det ver inte helt fel det heller. Så med andra ord känner jag mig riktigt duktig idag för en gångs skull ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa i nya boken. Får se om jag är vaken när mamma och Ville kommer hem. Han har cyklat omkull och skrapat upp hela knäet och fått ett fint jack på benet. Antar att dom är på akuten just nu? Noll koll, hehe.


 

Wiie

Jävlar, vad stolt jag är över mig själv nu! Psykologiarbetet är klart och jag behöver inte tänka på det mer. Hallelujah! Nu kan jag ägna resten av kvällen åt att leka tradgårdsmästare och rida min ponny.
Och PM'et till det muntliga nationella provet i svenska B skrev jag klart redan igår. Åh, vad det känns skönt just nu, haha! Vill dock inte riktigt tänka på att jag har 127388347 arbeten och prov kvar som ska klaras av på mindre än en månad...


Onsdag 2 maj

Idag har vädret varit ännu bättre och finare än tidigare! 24 grader när jag kom hem från skolan och strålande sol. Satt ute på trappen och läste lite efter att jag kom hem, och jag tror faktiskt jag fick lite färg trots allt! Men i morgon blir det solariet igen. Hehe.

Min lilla ponny fick gå ett ganska tufft dressyrpass på utebanan ikväll. Jag fick henne riktigt lösgjord och fin idag, så det känns super! Vi avsluade med en liten skrittrunda i skogen med lite kringelkrokar runt träden och hopp över ett minidike till Summer stora förskräckelse... Det tog fem-tio minuter innan hon gick med på att gå över.

Det var så himla härligt att kunna rida i t-shirt klockan 20.30 och inte alls känna att man fryser. Det finns hopp om sommar även i år!


Härlig dag

Det är riktigt fint väder idag också! Jag och Hanna har varit ute med Amborella och Hopson på en mysig tur i skogen. Var ute i över en timme tror jag, och lilla Ambo var väldigt trött när vi kom tillbaka hihi :)
Summer fick gå ett dressyrpass i ridhuset innan. Hon kändes ganska fin faktiskt, med tanke på att hon tagit det lite lugnt ett tag.

Eftermiddagen blir lugn. Speedway klockan 17.00, Piraterna-Dackarna. Vet att vi har chirre också, så det kan nästan inte bli mycket bättre!


Lite uppdatering

Wie nu har jag äntligen kommit upp ur sängen. Igår firade jag Valborg på Metropol med massa folk. Roligt!

Dagens schema innehåller lite ridning, lite plugg och kanske en promenad framåt kvällen. Ganska gött att det är onsdag i morgon faktiskt, när det känns som söndag idag. Haha.


RSS 2.0