yes!

HÄRLIGT :D

fredrik lindgren


träning

har tränat för Maria Falk i eftermiddag. det gick rikigt bra, men i början var hon väldigt tjurig. summer alltså ;) mot slutet blev hon kanonfin! gjorde förvänd galopp som om hon aldrig hade gjort något annat och arbetade på riktigt fint, stjärnhästen:) <3

ska klippa mig i morgon. ÄNTLIGEN! som jag har väntat på denna dag i över 2 månader, typ.. erika ska följa med har hon lovat ;) vill inte åka buss själv, haha! mamma och Ville åker till huvudstaden tidigt i morgon.

nu ska jag äta fisk och ekologiska grönsaker ;)

hejs!


första lovdagen...

...och det känns underbart! saknar verkligen inte skolan på något vis. idag ska jag bara vara hemma och läsa. lite nördigt kanske, jag vet ;) är ensam hemma med Ville, och lovade att jag skulle laga mat åt honom.
det blir en sväng till stallet också senare. tänkte att jag skulle rida ut i det fina vädret :) i morgon är det Maria träning igen. det gick superbra förra veckan. övade lite förvänd galopp, och Sumsum var jätteduktig!
det blev ingen träningsdressyr i Hultsfred igår. Summer var lite stel i vänster bak i lördags, så skrittade ut igår stället. då var det ingen fara med henne :)

för några dagar sen kom jag på att jag längtar väääldigt mycket efter julen just nu! knappt 2 månader kvar ffs ;)

Hörs!

Lördag

dagen började med att jag gick upp vid halv 8 och åkte till stallet. släppte ut Summer, Valle och Tuborg. passade även på att mocka och göra allt i ordning. alltid lika skönt att ha de gjort ;) ska åka med Summer till hovis i eftermiddag.
i morgon är det träningsdressyr i Hultsfred. bra träning för Sumsum att komma in i ett nytt ridhus lite då och då, så kanske hon börjar slappna av mer när vi är ute...

nu har vi fått höstlov, härligt!! skoldagen igår var väldans slapp. hade först håla i 80 min, sen svenska med Carola, haha! på engelskan lekte vi, sen på fysiken gick jag, Kajsa och Calle iväg och kopierade papper åt Olle. det tog längre tid än vad vi hade räknat med ;) sist hade vi idrott. vi dansade linedance tillsammans med 9A. fick även sluta tidigare... sen blev det stallet när jag kom hem. skrittade en sväng i skogen. det var inget mysigt väder dirket, regn och massa kallt.
tittade på Idol när jag kom hem. helt rätt att Loulou åkte ut! 

Vi hörs!  


seg..

orkar typ ingentling just nu. ska snart ner och se på Bonde söker fru! då blir jag nog lite glad igen :)

fixade praoplats igår. känns jävligt skönt att ha det gjort måste jag säga! ska tillbringa en vecka på Luxo med Rosie. det kommer nog bli bra :)

ridit sumsum idag i skogen. det tyckte hon va roligt ;) pigg som bara den var hon! ska träna för Maria i morgon. det ser jag fram emot!

hejs!

tävling

det gick helt okej idag! i Lätt C:1 var hon lite spänd och tappade formen lite, men är ganska nöjd iaf. i Lätt B:1 gick det lite bättre. hon var inte spänd, men  blev lite seg i stället... Blev klubbmästare på ponny iaf :D jag var enda ponnyn som red Lätt B, så.. haha XD

nu ska jag snart se på Världscupen i hoppning ;)
Hejs!

summer

Lördag

skönt att äntligen få sova ordentligt :D

träningen igår för Maria gick väl inte speciellt bra.. Summer var på dåligt humör och ville inte alls. Maria red henne lite, men det hjälpte knappt ;) hoppas hon är på bättre humör i morgon :)

GP ikväll :D

fredrik lindgren


snart helg...

ska bli ska fruktansvärt skönt med helg snart! är så trött på allt som har med skolan att göra... blev precis klar med hemprovet i Kemi. jag vet att jag igentligen borde skriva VG och MVG frågorna också, men latmasken kröp i mig. det händer allt för ofta, tyvärr! sista dagen med Tina som klassföreståndare i morgon. tråkigt, men sant...

ikväll kanske summer blir av med den tjocka pälsen. Härligt! :D Elin skulle nog klippa henne ikväll, nu när dom fått hem sin nya klippmaskin. jag måste ta tag i hennes man också. den ser för jävlig ut...
Maria-träning i morgon! lääängtar ;) och på söndag är det tävling i hembygdsparken. kommer nog gå bra :)

Hejs!


onsdag

bara massa regn, allt blir såå tråkigt! red ut en sväng och vi blev väldans blöta, summer och jag...

skolan var seeg idag. redovisade svenskan idag iaf :) skönt att äntligen ha det gjort! fick tillbaka engelskaproven också, 73p :D trodde att jag knappt skulle klara G gränsen, men det gjorde jag ju!
måste fixa proaplats fort som ögat! om jag inte får tag på någon i morgon, får jag väl va på Mörlunda skogs... haha!

nej nu ska jag äta, sen ska jag se på Bonde söker fru!!

Go' kväll!


träning

har precis kommit hem från stallet. har tränat för Maria ikväll. det gick verkligen jättebra! lärde mig massa nya saker :D skriver mer om vad vi gjorde en annan gång ;)

hejs!


ny vecka

suck... kommer inte in på bdb, får damp!

ny vecka då, känns härligt måste jag säga :) denna dag har gått väldigt snabbt; teknik, fortsatte med våra små lådor. borrade lite hål i dom och så ;) idrott, hade Elisabeth, för Jimmy jagade älg. det spårade ut totalt nästan direkt ;) spanska, övade på provet... svenska, jag rosie och erika skulle redovisa men kanonen och powerpointen funkade inte, så vi ska göra de på onsdag. vi pratade bort hela lektionen istället :) EVP - idrott, spelade lite pingis, ganska segt efter ett tag.
i morgon kommer gymnasieelever från hultsfred och pratar ;) kulkul

varit i stallet nu ikväll. dressyrade lite med summer. hon kändes riktigt fin idag! jobbade på bra. ska träna för Maria i morgon, HURRA!

hejs!

Östragård

Lördag

gick upp kl 7 idag, duktigt :) åkte till stallet och släppte ut summer, tuborg och valle. fick som himla energi helt plötsligt, 
så jag mockade och körde in nytt spån. skönt att ha de gjort.
åt frukost när jag kom hem, sen började vi städa en massa, men det behövdes verkligen. har varit duktig och städat kaninburen också!
ska snart till stallet igen. rida denna gång :) ska ut i skogen, men har inte bestämt vilken skog ;)
ikväll är det GP också. Ingen AJAJ, han har magsjuka.. får väl se hur det går, läste att banan var blöt och träningen blev inställd igår. men aja, Heja Fredrik!!

Hejs!

fredrik lindgren

fredag

det är alltid lika skönt med fredag :D skoldagen har gått väldigt snabbt måste jag säga. ganska trevlig dag :)
ska snart åka till stallet och rida summer :) vet inte riktigt vart än bara... sen blir det hem och titta på Idol. såg att dom flesta skulle sjunga bra låtar kväll!

Hejs!


tillbaka..

japp, tillbaka i skolan idag. kändes väl helt okej ;) ganska skönt faktist. slapp dag, gjorde inget speciellt direkt... eller jo, engelska prov. jag trodde vi hade de i morgon, men icke... så fick göra det ändå, utan någon övning, men jag får skylla mig själv helt enkelt. 
min mor va så snäll idag att hon släppte ut hästarna åt mig, gulligt av henne tycker jag ;) ska åka ner snart och göra i ordning, ingen ridning idag. börjar bli förbaskat sugen på att träna. har gått mer än 2 veckor sen sist... känner att jag verkligen behöver det nu!! 
ridningen igår gick bra! red lite här hemma, lite dressyr på Rolands åker, i dimman ;) mys! kände att jag behövde jobba galoppen lite, men det ville inte sumsum. hon ville springa hem istället... tog ett tag innan hon slappnade av och började arbeta, men när hon väl gjorde det var hon hur fin som helst, gullponnyn <3 
nu ska jag skriva stödord till våran redovisning om Agatha Christie.

Hejs!

Yes!

nu har jag läst ut boken OCH skrivit recension, HURRA :D känns jäktigt gutt måste jag säga ;)
nu ska jag dra till stallet, sen hem och se på Bonde söker fru!

Hejs!

Hemma

som sagt är jag hemma från skolan idag också. har jäkligt ont i halsen, och är massa förskyld, blä! har läst lite i min Agatha Christie-bok, Liket i biblioteket. den är ganska seg måste jag säga, men blir väl bättre i slutet hoppas jag. ska även skriva en bokrecension på den som ska va inlämnad typ i morgon, hurra...
blir stallet sen tror jag. tänka rida ut en längre runda idag, blev ju inte så mycket igår.

Hejs!

trött

är hemkommen från stallet nu. har gjort i ordning allt och ridit. det blev en ganska lugn runda i skogen, mysmys :)
blev väldans trött av att hålla igång, känner mig helt jävla död nu, typ ;) blir nog ingen skola för mig i morgon heller. känner mig inte så mycket bättre. måste gå på torsdag hur jag än mår. behöver ta hem engelska böckerna och plugga på provet som vi har på fredag... kanske inte kan räkna med något högre än G denna gång. uppsattsen ska vi skriva på torsdag, men den kan man ju liksom inte öva till, så det är ju lugnt.

Go' kväll!

sumsum

Sjuk

är hemma från skolan idag, förskyld som bara den och har lite feber. väldigt segt att sitta hemma, men ska åka ner till stallet sen i alla fall innan mamma kommer hem ;) måste rida lite, och det är ju härligt väder, lite kallt bara. när jag cyklade till stallet idag på morgonen var det -1 och massa frost, mysigt :)
igår var det gymnasieinformation och föräldramöte, så det blev ingen ridning för min del.. det var ganska segt måste jag säga att sitta i matsalen och lyssna, och mötet efteråt var ju inte allt för roligt. ganska meningslöst tycker jag! vi kom inte fram till något ändå. det var väl tänkt att vi skulle prata om vart vi skulle åka på klassresa till våren. för mig spelar det ingen roll vart vi ska, bara jag slipper åka skidor!! ;)

Hejs!


Östragård

Nisse och jag hos Charlotte, sommaren -06

Saknar!

Östragård

Har en väldig Östragårdslängtan idag. Har egentligen haft det i flera veckor nu, men just idag saknar jag det massor!!! Var senast där tidigt i våras.. Börjar bli dags att åka igen tycker jag :D  

Jaha...

...Då har man visst också skaffat sig en blogg ;) Kanske en ganska dum idé, tycker det är mycket bara med bdb och andra sidor som man måste kolla hela tiden. Men nu är det gjort i alla fall :)

Vädret är skittråkigt idag. Hade tänkt rida en sväng, men har ingen lust med det just nu... Hon dör inte av att få en dag extra ledigt, hon har ju gått ganska mycket nu i veckan.
Börjar bli dags för Maria Falk-träning nu tycker jag. Inte tränat på två veckor. Blir förhoppningsvis i början på nästa. Skönt att få vara i Sinnerstad och träna. Maria skulle flytta ut dit nu i helgen :)

Efter som att jag inte ska rida idag, borde jag läsa min Agatha Christie bok, suck! Ska vara färdig med allt på onsdag, och jag har mer än halva boken kvar. Har inte vågat säga det till Rosie ;)

Hejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0