Måndag 13/2

Sista veckan innan vi får lov!

Summer fick busa av sig lite ute i snön i eftermiddag. Red runt Tveta. Det tyckte hon var roligt, och hon kändes väldigt fin måste jag säga! Koncentrationen är dock inte alltid på topp när man ska kräva lite mer av henne ;) Då vill hon väldigt gärna passa på att titta på annat istället.

Det blir en lugn vecka det här. Har ett par skolarbeten + projektarbetet att jobba med. Eftersom halva klassen fortfarande är i Bangla så är det ganska lugnt i skolan, vilket så klart är lite skönt.
På hästsidan händer det inget speciellt heller vad jag vet. Summer ska ridas, och jag ska även sitta lite på Sandrina. Hon ska ju hoppas in nu innan hon åker hem till sig. Fina lilla häst.

Sumsum är dock finast ;)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Sv: Joo men det hade varit skönare att vara frisk =/ Vad gjorde ni i skolan idag då?? Något speciellt på Internationell Ekonomi?? ;)

2012-02-14 @ 15:56:35
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Lotta

Sv: Jaha, hon får väl visa mig på torsdag eller nått hur man gör.. Jag hoppas ialla fall att jag kommer till skolan imorgon men jag vet inte än =/

2012-02-14 @ 16:05:08
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Darina

Hejsan, du har en riktigt fin blogg! :)

var gärna med och tävla i min nyligen påbörjade tävling.Det enda du behöver göra är att kommentera jag är med Super enkelt, klicka bara på länken här nedan så kommer du direkt till tävlingen! :)

http://toto.blogg.se/2012/february/tavling.html

2012-02-16 @ 18:14:48
URL: http://toto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0