Träningslägret

Lektion 1:
Eftersom det var så pass länge sedan som jag tränade ordentligt så fick vi börja med lite grundläggande grejer för att hon skulle börja arbeta rätt igen. När man rider själv utan tränare under en lite längre tid tappar man ganska mycket faktiskt. Summer kändes helt okej, men hon var lite stel och hängde sig på.
Lektion 2: Hade en bättre känsla, och fick en bättre takt i traven. På förmiddagen ville hon bara rusa iväg. Tränade på lite sånt som kommer i Lätt A:2'an, bakdelsvändningar, rygga, fina halter m.m. Hon blev trött mot slutet och lite tung i handen, men hon kämpade på och var så duktig så :)
Lektion 3: Idag då. Jobbade lite med ställningen i vänster varv. Jag måste nästan ställa henne lite utåt där för att hela kroppen ska hänga med. Under alla lektionerna så har Summis bakdel levt ett eget liv i vänstervarvet, så det försökte vi få bukt med. Har jobbat med det under alla lektionerna. Tränade öppnor, slutor, ökningar och samling. red igenom Lätt A:P1 innan vi avslutade också, och det kändes helt okej! Lite småsaker som måste rättas tillbara :) Mamma filmade, så får se om det kommer upp här.

Kommentarer
Postat av: Malin

sv: tack själv!:)

2011-07-20 @ 19:35:44
URL: http://nyylund.blogg.se/
Postat av: emma

Älska hopp :D

2011-07-20 @ 21:01:25
URL: http://emmaedgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0